reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Fajnego ma nosalka ten twój krasnal.
Moja to taki istny zadarty kartofel hehe

My do domu a tu słońce wyszło eh
Tu moja spacerowa :
1490876661-aaaaaa.jpeg

BTW..
[emoji844]Chyba za duże te zdjęcia wychodza[emoji844]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre wychodzą [emoji6] śliczna dziewczynka [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja Sandra tez miała ale na tym etapie juz nie było śladu a tu się trzyma i trzyma..
Podobno tak mówią ze to może być wynikiem trudnego porodu może coś w tym jest bo nasz był ciężki baaaardzo.
Najlepsze ze jak trafiliśmy na porodowke w sali obok rodziła i mówię jej jak krzyczy ja nie będę. ( przy szkodnikach nie krzyczałam) kurde dziewczyny jak rznieta świnia kwiczalam. [emoji23]

Podobno krzyk pomaga i jest wskazany wiec ok[emoji12]

Ja mam od 6rano skurcze a dzisiaj mam 40+0. Sobie dziecie idealnie czas wymierzylo.leci tez ciemna krew

f2w3d5qp85p79npu.png
Idealnie proszę proszę To trzymam kciuki dawaj znać :)

Tutaj właśnie każą tobie tak oddychać między skurczami ze no nie da się nie krzyczeć.
Ogólnie ciężki bardzo ciężki ten poród ale jakbym miała rodzic w pl to pewnie bym się poddała i kazała ciąć. Chociaż może coś się zmieniło od czasów porodów moich wcześniejszych.
Młoda dziś śpi i śpi tylko na chwilę się budzi a ja mam takiego lenia w pupie ze szok.

reklama
Podobno krzyk pomaga i jest wskazany wiec ok[emoji12]

Ja mam od 6rano skurcze a dzisiaj mam 40+0. Sobie dziecie idealnie czas wymierzylo.leci tez ciemna krew

f2w3d5qp85p79npu.png
Moj tez idealnie w termin z usg. Potem sie dopiero zorientowalam ze pierworodny tez sie wstrzelil :)

Moze uda sie wbic w marzec!
Powodzenia!

Do góry