Nektarynka2
Fanka BB :)
Mnie rownieżJa nie wiem czy ten wątek został utworzony. Też pisałam o dołączenie mnie , ale nigdzie mnie nie dodano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie rownieżJa nie wiem czy ten wątek został utworzony. Też pisałam o dołączenie mnie , ale nigdzie mnie nie dodano
W poprzedniej ciąży w 16tc wylądowałam w szpitalu z powodu krwawienia. Nie mam tu na myśli jakiegoś plamienia, ale podczas porannej toalety normalnie mnie nagle zalało krwią jak podczas okresu.Cześć, miałyście jakieś plamienia ? Ja już miałam 2 w 7 i 16 tyg powód nieznany kazał lekarz wrócić do luteiny czy to może oznaczać że mam niewydolne łożysko ? dzidzia jak na razie oki rośnie zdrowo
Jest prywatny wątek może się jeszcze raz przypomnijcieJa nie wiem czy ten wątek został utworzony. Też pisałam o dołączenie mnie , ale nigdzie mnie nie dodano
Pisałam kilka razy już i ciszaJest prywatny wątek może się jeszcze raz przypomnijcie
Chyba dziewczyny niw chcą dodawać nowych osób, też nie zostałam dodana…Mnie rownież
Ale ja pisałam pod postem , gdzie było wspomniane by nowe osoby się zadeklarowały.Chyba dziewczyny niw chcą dodawać nowych osób, też nie zostałam dodana…
Ja mdłości na szczęście już nie mam . Ale ból głowy mam praktycznie codziennie i zawsze rano niskie ciśnienie przeważnie 100/60 max. I codziennie tak po godzinie 16 muszę uciąć sobie drzemkę , bo mnie normalnie ścina z nóg prócz tego okropne zatwardzenia, z którymi ciężko sobie poradzić niestetyA jak się dziewczyny czujecie? Mnie cały czas głowa boli, upały nie pomagajà. No i z kibelka nie wychodzę, takie mam parcie na pęcherz. Mdłości mi już na szczęście minęły, ale był dramat. Trzecia ciąża, a przeczołgała mnie już za dwie poprzednie
Dokładnie mam tak samoJa mdłości na szczęście już nie mam . Ale ból głowy mam praktycznie codziennie i zawsze rano niskie ciśnienie przeważnie 100/60 max. I codziennie tak po godzinie 16 muszę uciąć sobie drzemkę , bo mnie normalnie ścina z nóg prócz tego okropne zatwardzenia, z którymi ciężko sobie poradzić niestety
a do kogo się zgłaszać? Jak chyba też prosiłam o dodanieJest prywatny wątek może się jeszcze raz przypomnijcie