reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2025

reklama
Dziewczyny, wg usg mam termin na 20 lutego. Do tej pory miałam takie objawy typu nudności zmęczenie senność osłabienie. Ale od kilku dni (mniej więcej wtedy jak zaczął się 13 tydzień) mam wrażenie ze moje samopoczucie jest jeszcze gorsze, ciężko mi cokolwiek zjeść, nudności się nasiliły… czy to normalne w 13tc? Czytałam ze w tym tygodniu nudności przemijają a u mnie wręcz przeciwnie jest jeszcze gorzej :(

Dziewczyny, wg usg mam termin na 20 lutego. Do tej pory miałam takie objawy typu nudności zmęczenie senność osłabienie. Ale od kilku dni (mniej więcej wtedy jak zaczął się 13 tydzień) mam wrażenie ze moje samopoczucie jest jeszcze gorsze, ciężko mi cokolwiek zjeść, nudności się nasiliły… czy to normalne w 13tc? Czytałam ze w tym tygodniu nudności przemijają a u mnie wręcz przeciwnie jest jeszcze gorzej :(
Ja miałam podobnie , dla mnie 13 tydzień był straszny , od 15 tygodnia już jest lepiej ( obecnie jestem 16+1)

Wydaje mi się, że to wszystko jest indywidualne, ja jestem 16 tyg a nadal niesamowicie zmęczona nic się nie zmieniło 😅 każda z nas jest inna i inaczej reaguje, daj sobie czas może niedługo będzie lepiej :)

Mi mdłości minęły , ale mam okropne bóle głowy i łapie mnie senność w godzinach popołudniowych. Każdy organizm jest inny i inaczej po prostu reaguje. Musimy to po prostu przetrwać 😉

Któraś pisała o zaparciach i ja je mam. Wybraliśmy się dziś na wycieczkę, 3 dni nie robiłam dwójeczki. Jesteśmy w lesie, nad jeziorkiem. A mi się oczywiście zachciało na kibelek🤣🤣🤣. Mężu stanął na wysokości zadania, nazbierał dużych liści( bo o czywiście nie miałam skrawka papieru)🤣😂🤣Syn został z młodszą siostrą, a ja wyruszyłam na szukanie odpowiedniego miejsca na toaletę.
Standard, u mnie wszystko się dzieje w nieodpowiedniej chwili

reklama
Do góry