Crazylalafresh
Moderator
Dajcie reakcje do tego postu kto chce być na prywatnym to jutro napisze do admina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam podobnie , dla mnie 13 tydzień był straszny , od 15 tygodnia już jest lepiej ( obecnie jestem 16+1)Dziewczyny, wg usg mam termin na 20 lutego. Do tej pory miałam takie objawy typu nudności zmęczenie senność osłabienie. Ale od kilku dni (mniej więcej wtedy jak zaczął się 13 tydzień) mam wrażenie ze moje samopoczucie jest jeszcze gorsze, ciężko mi cokolwiek zjeść, nudności się nasiliły… czy to normalne w 13tc? Czytałam ze w tym tygodniu nudności przemijają a u mnie wręcz przeciwnie jest jeszcze gorzej
Wydaje mi się, że to wszystko jest indywidualne, ja jestem 16 tyg a nadal niesamowicie zmęczona nic się nie zmieniło każda z nas jest inna i inaczej reaguje, daj sobie czas może niedługo będzie lepiejDziewczyny, wg usg mam termin na 20 lutego. Do tej pory miałam takie objawy typu nudności zmęczenie senność osłabienie. Ale od kilku dni (mniej więcej wtedy jak zaczął się 13 tydzień) mam wrażenie ze moje samopoczucie jest jeszcze gorsze, ciężko mi cokolwiek zjeść, nudności się nasiliły… czy to normalne w 13tc? Czytałam ze w tym tygodniu nudności przemijają a u mnie wręcz przeciwnie jest jeszcze gorzej
Chętna❤Dajcie reakcje do tego postu kto chce być na prywatnym to jutro napisze do admina
Mi mdłości minęły , ale mam okropne bóle głowy i łapie mnie senność w godzinach popołudniowych. Każdy organizm jest inny i inaczej po prostu reaguje. Musimy to po prostu przetrwaćDziewczyny, wg usg mam termin na 20 lutego. Do tej pory miałam takie objawy typu nudności zmęczenie senność osłabienie. Ale od kilku dni (mniej więcej wtedy jak zaczął się 13 tydzień) mam wrażenie ze moje samopoczucie jest jeszcze gorsze, ciężko mi cokolwiek zjeść, nudności się nasiliły… czy to normalne w 13tc? Czytałam ze w tym tygodniu nudności przemijają a u mnie wręcz przeciwnie jest jeszcze gorzej
nie dostałam zaproszeniaCzy któraś z oczekujących dziewczyn otrzymała zaproszenie do wątku prywatnego?
Ja też nie.nie dostałam zaproszenia