anik.
Mama Krzysia :)
Ja obolała ale do wytrzymania. Mała się grzeje w inkubatorzeojej gratulacje !!!! :*
jak się czujecie?
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja obolała ale do wytrzymania. Mała się grzeje w inkubatorzeojej gratulacje !!!! :*
jak się czujecie?
ja przez neta kupiłam, przez allegrodziewuszki gdzie kupowalyscie laktatory? bo nie wiem czy przez neta kupic czy w jakims sklepie szukac?
:*Ja obolała ale do wytrzymania. Mała się grzeje w inkubatorze
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
już masz swoją dwójeczkę to też inaczej pewnie podchodzisz do tegoPaulyna mi tam się nie spieszy. Niech mała siedzi jak najdłużej. Już psychicznie nastawiam się na ten 15-17.03 wcześniej bym nie chciała bo po porodzie dopiero się zacznie;-)
Nie chcesz poczekać aż będziesz wiedziała czy wykorzystasz? Ja czekam bo na razie nie widzę nawału pokarmu więc nie kupowałam. Ale może macie jakieś polecony to z chęcią też chcę znać [emoji6] albo zasugerowac na co zwrócić uwagę przy kupnie.dziewuszki gdzie kupowalyscie laktatory? bo nie wiem czy przez neta kupic czy w jakims sklepie szukac?
wlasnie chyba tez ten kupieJa kupowalam przez internet ale tez nie oczekuje niewiadomoczego od laktatora. A wybralam philips avent reczny.
stwierdzilam ze wole kupic na zaś a jak sie nie przyda to sprzedam.. wiem ze duzo zachodu z tym ale nie chce zeby maz pozniej musial jezdzic szukac i sie zastanawiacNie chcesz poczekać aż będziesz wiedziała czy wykorzystasz? Ja czekam bo na razie nie widzę nawału pokarmu więc nie kupowałam. Ale może macie jakieś polecony to z chęcią też chcę znać [emoji6] albo zasugerowac na co zwrócić uwagę przy kupnie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom