reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny, co pijecie? Jakieś zioła? rumianek? melisa? czystek? Bo ja piję raczej wszystko: woda, soki, herbata i zioła, ale nie wiem, czy te zioła to nie za wcześnie.

reklama
Dziewczyny, co pijecie? Jakieś zioła? rumianek? melisa? czystek? Bo ja piję raczej wszystko: woda, soki, herbata i zioła, ale nie wiem, czy te zioła to nie za wcześnie.

Ja niestety jak w poprzedniej ciazy mam chęć na colę za która ogólnie nie przepadam. A tak poza tym to raczej woda, ja lubię wodę :)

74709jcg0i411sm0.png

Ja rano piję, ale taką z półtorej łyżeczki z mlekiem i tylko parę łyków. To mój poranny rytuał, przed ciążą wypijałam całą, teraz tylko parę łyczków.

reklama
Imie synka arabskie ale partner Polak :):) my nie jesteśmy za standardowymi imionami dla dzieci , dlatego szukamy jakieś inne :) co do jedzenia to ja średnio mam apetyt ale tak samo miałam w 1 ciazy i co ? I przytyłam 30 kg ! Czego do dzisiaj nie zrzuciłam :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo podobnie do mnie, tez pod 30 kg przytyłam, ale zrzuciłam ponad 40. Mi dzis na wizycie lekarz kazał zrobic badanie tarczycy.
Znowu mam male brazowe plamienia. Myslicie ze to moze byc od dzisiejszego usg? Jezdzil w prawo, w lewo zeby sprawdzic czy w dobrym miejscu zagniezdzenie, czy nie ma pozamacicznej, torbieli, krwiakow itp. I troche mocno wpychal
emoji30.png

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Tak , to może być od badań :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)

Co do kawy ja pije, coca cole tez mozna wypić, a czasami nawet jest wskazana , ale oczywiscie w małych ilościach.

Do góry