reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

Teraz pora aby mamusia zrobiła coś dla siebie, wiec siedzę sobie z maseczka na twarzy...potem mały masaż peelingiem brzuszka,niech mały tez ma chwile relaksu dla siebie...w końcu trzeba być gotowym w "nagłym" przypadku

reklama
Ja jak sie myje cala to szoruje sie ostra szwamką brzuszek tez i potem na sucho nakladam balsam. Zwykle na noc tak sie mylam ale od kiedy mam te nocne poty to wole rano.
Zjadlam sobie kotleta z piersi kurczaka i jak go robilam to pomyslalam ze niedlugo bede miec przerwe od takich smazonych dań to dobrze ze dzis je zrobilam... ;) Ja nie wiem czy rodzic bede jutro czy za tydzien... nie wiem. Boje sie po marketach jezdzic zeby mi tam wody nie odeszly :D

Kleinekatia Ty faktycznie już na wylocie:D na kiedy masz dokładnie termin?

Ja dzisiaj na SR- pierwsza pomoc dla noworodka. Fajne, konkretne zajęcia:) dzisiaj zadowolona.

Do środka to jak sie wszystko zagoi ja bym nie pchała nic w czasie połogu :) dajmy sobie te 6 tyg. Ja używałam tez dużych podkasek ale mie tych co w szpitalu bo tam był dramat wkładki takie wielkie ze zamiast cos zbierać to mi sie rolowaly a co miały wchłaniać to bokiem leciało, wiec szybko przeszłam na te duże podpaski na początku wymieniane co 30 min a pózniej juz lepiej było

Termin z usg 28 luty a z miesiaczki 5 marzec. Dr stawial na ten wczesniejszy termin bo mam miekka szyjke i male rozwarcie ale zobaczymy :)

Unas w SR bylo niewiele z pierwszej pomocy... do gory nogami jak sie zachlysnie i na swieze powietrze...a u Ciebie co wiecej bylo?

Przez pierwszy miesiac karmienia raczej niebede jesc smażonego wcale bo mi brzuszka maluszka szkoda... no a ze wzgledu na poturbowanie pochwy przez porod by nie miec problemow i kupka wole jesc lekkostrawnie ;)

reklama
Przez pierwszy miesiac karmienia raczej niebede jesc smażonego wcale bo mi brzuszka maluszka szkoda... no a ze wzgledu na poturbowanie pochwy przez porod by nie miec problemow i kupka wole jesc lekkostrawnie ;)

Na brzuszek maluszka to nie ma wpływu. Na komfort Twoich jelit ewentualnie i to rozumiem jako powód rezygnacji :) Chociaż jeśli teraz nie reagujesz źle na smażone to i po porodzie nie powinnaś.

Do góry