reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ta pierwsza butelke u mnie uzywali i byli bardzo zadowoloni. Jakies wczesniej mieli i szukali az na tej sie zatrzymali

f2w3d5qpczclwgpd.png

reklama
Dziewczyny troszkę z innej beczki.
Wasze opinie i doświadczenia.
Butelki
Ja przy synu i córce używałam butelek tommee tippee i bardzo sobie chwalę. Problemów nie było. W trakcie karmienia piersią kontakty z butelką były bardzo rzadkie ale też i dzieci nie miały problemów ze ssaniem z butelki. Więc naturalnie po skończeniu karmienia korzystałam dalej z butelek tej firmy.
Całe szczęście kolek dzieci nie miały więc specjalnych butelek czy smoczków antykolkowych nie używałam.

Dziewczyny poronienie zagrażające zawsze się wpisuje do 24tc w przypadku krwawień, plamień itp Pozniej zmienia się na ewentualne zagrożenie porodem przedwczesnym. To po prostu medyczny termin. Jak plamiłam w 1 trym to dokładnie to samo mam na wypisie.

Dziewczyny troszkę z innej beczki.
Wasze opinie i doświadczenia.
Butelki
Tommee Tippee Anti-Colic plus
Chicco NaturalFeeling
Avent butelka Natural First Flow

a może macie inne typy?

Ja uzywalam Lovi.
Teraz zastanawiam się nad zakupem jednej albo Avene albo Tommee Tippee właśnie... tylko nie wiem jeszcze jaki będę miała laktator... I która z tych butli się sprawdzi

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry