reklama
Ja przy synu i córce używałam butelek tommee tippee i bardzo sobie chwalę. Problemów nie było. W trakcie karmienia piersią kontakty z butelką były bardzo rzadkie ale też i dzieci nie miały problemów ze ssaniem z butelki. Więc naturalnie po skończeniu karmienia korzystałam dalej z butelek tej firmy.Dziewczyny troszkę z innej beczki.
Wasze opinie i doświadczenia.
Butelki
Całe szczęście kolek dzieci nie miały więc specjalnych butelek czy smoczków antykolkowych nie używałam.
wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczyny poronienie zagrażające zawsze się wpisuje do 24tc w przypadku krwawień, plamień itp Pozniej zmienia się na ewentualne zagrożenie porodem przedwczesnym. To po prostu medyczny termin. Jak plamiłam w 1 trym to dokładnie to samo mam na wypisie.
czarrownica
Fanka BB :)
Najgorsze bo nuda i ze wciąż sama, mąż w pracy, znajomi tez, sprzątać już nie mam co, poraszka...Ale najgorsze bo nuda czy inny powód?
Z tego co mówiłaś to masz fajny zawód wiec myśle ze nie bedzie problemu u Ciebie z praca
anik.
Mama Krzysia :)
Ja uzywalam Lovi.Dziewczyny troszkę z innej beczki.
Wasze opinie i doświadczenia.
Butelki
Tommee Tippee Anti-Colic plus
Chicco NaturalFeeling
Avent butelka Natural First Flow
a może macie inne typy?
Teraz zastanawiam się nad zakupem jednej albo Avene albo Tommee Tippee właśnie... tylko nie wiem jeszcze jaki będę miała laktator... I która z tych butli się sprawdzi
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Paula_Antosia
Zaciekawiona BB
Już po wizycie. Prawdopodobnie znów polip. Z dzidzią wszystko jest serduszko bije, rusza się . Zalecenia: leżeć, leżeć, leżeć.
odpoczywaj kochana :*Już po wizycie. Prawdopodobnie znów polip. Z dzidzią wszystko jest serduszko bije, rusza się . Zalecenia: leżeć, leżeć, leżeć.
rośnie maleństwo <3 ciekawe czy moja da się potwierdzić w czwartek
reklama