reklama
apricot
Zaangażowana w BB
A'gusia pisze:Teraz mnie dopadło... wszystko na raz... najpierw zaczęły mnie boleć plecy, potem brzuch z jednej strony (zapewne wiazadla - ale to już przeszlo), potem mnie wzdelo okropnie (i brzuch cały napięty ) i zaczęło mi jedzenie podchodzić do gardła
Już myślałam, że ze mną coś jest nie tak. Było wszystko fajnie, a tu praktycznie z dnia na dzień niemalże to samo, co Was. Jestem troszkę spokojniejszaPaulyna pisze:w ogóle zjem lekkie śniadanie i brzuch odrazu wypchany
W ogóle brzuszka praktycznie wcale nie było widać, a teraz jak mi nagle urósł, to od razu solidna piłeczka
kolekcjonerka
Fanka BB :)
Od drugiej strony tzn?
nie jako pacjent - to by było dłużej niż od 15 lat
A'gusia
I nagle ten brzuch nie wiadomo skąd wyskakuje! [emoji6]Już myślałam, że ze mną coś jest nie tak. Było wszystko fajnie, a tu praktycznie z dnia na dzień niemalże to samo, co Was. Jestem troszkę spokojniejsza
W ogóle brzuszka praktycznie wcale nie było widać, a teraz jak mi nagle urósł, to od razu solidna piłeczkaJak Marcin wczoraj machnął kopniaczka, to było to już zauważalne
![]()
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
Ojej zjadłam na śniadanie 4 śliwki suszone namoczone w wodzie i 250gr mango i już jestem pełna!
apricot
Zaangażowana w BB
Otóż to. Tak się zastanawiam, jak Marcin tam się wcześniej mieścił, skoro mu tak mało miejsca wystarczałoA'gusia pisze:I nagle ten brzuch nie wiadomo skąd wyskakuje
Ja potrafię jedną kajzerkę męczyć z dwie godzinyA'gusia pisze:zjadłam na śniadanie 4 śliwki suszone namoczone w wodzie i 250gr mango i już jestem pełna
reklama