Pasek
Fanka BB :)
Monikaa2 takie zachowanie lekarza, zakrawa o wytoczenie sprawy sądowej, dziecko jest człowiekiem i podmiotem prawnym od momentu poczęcia... chciałoby sie powiedzieć głupi ch.. z takiego ginekologa! Dziewczyny polecily Ci Zduna, ja moge rowniez polecic dr. Stelmach, ktora dokonczyla mi prowadzenie ciąży....bardzo profesjonalna, rzeczowa, z pewnością nie będzie problemu ze zwolnieniem...ja chodzilam do niej do przychodni na Pradzynskiego panstwowo, wiec nic nie placilam. Przyjmuje w każdy poniedziałek od 9:00 chyba do 13:00. Zapisy sa wczesniej (chyba gora 2 tygodnie najdluzej od momentu zatelefonowania do przychodni czekalam na wizyte), ale wcale dlugo sie nie czeka
Powodzenia i trzymam kciuki za malenstwo
Brejka ta Twoja mala mnie rozbraja, pewnie za miesiac juz usiadzie, a za dwa bedzie raczkowala Super dziewuszka Moja bez zmian hehehehe Chociaż wczoraj tak nam sie śmiała w glos, ze z M umieralismy ze smiechu A M zrobil tylko "tik tak", a ona az czkawki ze smiechu dostala
Duralex witaj!!!!
Powodzenia i trzymam kciuki za malenstwo
Brejka ta Twoja mala mnie rozbraja, pewnie za miesiac juz usiadzie, a za dwa bedzie raczkowala Super dziewuszka Moja bez zmian hehehehe Chociaż wczoraj tak nam sie śmiała w glos, ze z M umieralismy ze smiechu A M zrobil tylko "tik tak", a ona az czkawki ze smiechu dostala
Duralex witaj!!!!