reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wołomina

Spróbuj w przychodni w zielonce, u nas w kobyłce na poprzecznej chyba robią, nawet nie wiem czy też nie u nas w przychodni rejonowej i zostaje na koniec multimedica. Musisz po dzwonić i się dopytać z terminami bo różnie z nimi bywa a i w szpitalu w wołominie też chyba robią

reklama
Witam,
odświeżam wątek;), pochodzę z Kobyłki ale od 8 lat mieszkam na obczyźnie, mam 4 letniego synka i 2 letnią córcię. W te wakacje wracamy do Polski na stałe a jako że kontakty ze starymi koleżanki hmm....delikatnie mówiąc osłabły;) liczę że może tutaj zapoznam jakieś mamusie do pogadania a moje dzieciaczki zdobędą nowych towrzyszy zabaw:)
Pozdrawiam

Jeśli szukasz towarzystwa mam z małymi dziećmi w Wołominie lub okolicach, zapraszamy na spotkania klubu mam prowadzonego przez stowarzyszenie zwykłe "Mamy Wołomin". Propozycja na już to „Metamorfoza Mama”.

Projekt ma za zadanie wesprzeć młode matki, które często w okresie po ciąży nie potrafią lub nie mają możliwości zadbać o siebie. Będzie to cykl 4 spotkań: z fryzjerką, stylistką, brafitterką, doradcą kosmetycznym i wizażystką. A projekt zakończy sesja fotograficzna mam z dziećmi/ mam z brzuszkami.

Zgłoszenia przyjmujemy tylko do 25 sierpnia. Zajęcia zaczynają się 3 września (w dwóch grupach tak, by również mamy pracujące mogły w nich uczestniczyć).

Szczegóły na stronie: Metamorfoza Mama | MamyWołomin.

Zapraszamy.

Witam.
Zapraszamy wszystkie mamy, tatusiów i innych opiekunów dzieci do lat 5 z terenu Wołomina i okolic na zajęcia organizowane przez Fundację Mamy Wołomin. Tak tak, zarejestrowałyśmy fundację po to, by jeszcze lepiej i jeszcze więcej działać na rzecz rodzin z małymi dziećmi z naszych okolic.

Obecnie, dzięki dofinansowaniu z Budżetu Powiatu Wołomińskiego rozpoczynamy realizację projektu „Razem – integracja rodzin w powiecie wołomińskim” mającego na celu pogłębianie więzi rodzinnych poprzez wspólne zajęcia dla dzieci i rodziców.

Projekt składa się z dwóch rodzajów zajęć, na które zapraszamy rodziny z terenu całego powiatu wołomińskiego.

1. Nowatorskie zajęcia rozwojowo-integracyjne dla par: rodzic + dziecko mające za zadanie nauczyć rodziców zabawy z dzieckiem o nazwie „Pobawmy się razem”
  2. Zajęcia rękodzielnicze mające na celu nauczyć rodziców tworzenia własnymi rękoma różnorodnych przedmiotów z przeznaczeniem dla domu, rodziny i dziecka o nazwie „Poznajemy rękodzieło”
Zajęcia będą odbywały się w Wołominie, w Miejskim Domu Kultury, w okresie XI-XII 2012. Ruszamy już w połowie listopada! Obowiązują zapisy na mail. Wszystkie informacje znajdziecie na naszej stronie MamyWołomin oraz na fun page https://www.facebook.com/MamyWolomin

Zapraszamy!

Do góry