reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z tatusiami z turcji

Cudeńka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A wszystkie nasze pociechy maja ciemne oczka :)U nas juz troszke spokojniej.Rodzinka z USA juz odjechala.Emrah poplakiwal,ze nie moze z nimi leciec,bo on jak tylko uslyczy slowo samolot to nie podaruje.Zima jedszcze nie chce odpuscic,troszke mi teskno za tureckim sloneczkiem,ale tyklko takim wiosennym :)Ideal Ask,mials okazje byc w Turcji???Pokaz nam rowniez swoje i ukochanego zdjecia.Ewelka jak sie czujesz?Aniu schodzi ciemieniuszka???My zrobilismy kolejny postep-Emrah siusia juz do toalety :)

reklama
oj cudny ten Twoj Syneczek Karolciu..... Przystojniacha. Ajak Ali znosi nasza przeciagajaca sie zime?

U nas na szczescie ciemieniucha odchodzi w niepamiec, odpukac...

Powoli ustala sie tez jako taki rytm dnia Malej..

w piatek jedziemy na badanie sluchu, a w przyszly wtorek na bioderka....

Calujemy

Ania i Zuzia

Hej dziewczyny,co tak ucichlo u nas?????????Ja bylam ostatnio bardzo zalatana,ale nie bede sie rozpisywac na ten temat bo to nudne :)Pogoda u nas sie poprawila i zaliczylismy juz pare kolejek po cyrkach.Ale Emrus mial ucieche.niestety bal sie przejazdzki na kucyku,a mial wiele okazji.Do tej pory wspomina cyrk i wiecznie opowiada wszystkim co tam widzial.Powolutku przyszykowujemy sie do wyprawki do przedszkola.Moze tym razem nam sie uda i Emrah bedzie chcial tam chodzic.Teraz wyprobujemy inne przedszkole...Poza tym u nas nic nowego sie nie dzieje.Alego rodzinka zalozyla sobie internet i mamy teraz z nimi nieograniczony kontakt.Zobaczylam tez 2 niedawno urodzone malenstwa jego siostr.Cudzenka. :)A co tam u was slychac????????????/

Oj super ten twoj synek, naprawde!!!

U nas wszytsko ok- wiosna przyniosla poprawe nastroju i pogode ducha;-))

Zuzia sypia we dnie, chodzimy na 2 spacerki dziennie- ale na spacerach spi tylko po pol godziny- za ciekawa swiata...

Jest takim pogodnym, kochnym dzieckiem...

Bylismy na badaniu sluchu i bioderek- wszytsko jest OK

Powoli myslimy o chrzcie- chyba w czerwcu, Tony nie ma nic przeciwko a ja czekac nie wiadomo ile nie chce...

Zuzia co jakis czas znow ma wysypke na buzi i raczkach- ja mysle ze to moze byc od kociej siersci, bo pojawia sie tylko na narazonych na kontakt miejscach...

Co zrobic wyprowadzimy sie dopiero za rok- kupujemy mieszkanie, znaczy wlasciwie rodzice nam kupuja...

Pozdrawiamy goraco!!!

a oto pare naszych fotek: ;D :D ;D

reklama
Aniusia!!ja wlasnietak z ciekawosci zajrzalam, bo chcialam mala zobaczyc!i tu takie zaskoczenie!!alez ona sie zmienila!!szok!!!jaka sliczna jest!!!!byla sliczna i nadal jest tylko ze teraz wyglada zupelnie innaczej!!!jest cudowna!!!!!!!!pewnie jestescoie dumnymi rodzicami:):):):):):))
ja za dwa tyg i jeden dzin rodze, bede miala cc, wiec zobaczymy czy nasz pol tatarka bedzi tez taka sliczna:):):):))
pozdrawiam dzieczyny i sorry ze tak sie wcinam:)

Do góry