Gosia nic ci dodac nic ująć jest ok wszystko a co do wad i zalet każdy na świecie je ma , a moim skromnym zdaniem nic ci nie brakuje ,,,,, trzymaj sie i badz szczesliwa to wszystko co ci do zycia potrzebne,,,,,,hmm rligia temat dziwny i obszerny , nie mam zamiaru zmieniac religia ja , Aykut tez nie ma , ani nie ma zamiaru mnie namawiac dawno temu dogadaliśmy sie jak to ma byc jeśli coś bedzie , ale jakos ostatnio sie strasznie placze czasem mam dość ale silna jestm ogólnie hmmm a wiec u nas ma to byc tak , jestem w ciąży on strasznie chce slub choc juz mówi o mnie '' żona '' i błaga mów na mnie mój mąż hmmm a więc tak chce slub dokagalismy sie tak , w Polsce slub kościelny bo ja chcę , starsi juz wybraniu , poprosił mojego kumla zeby był jego starszym , lubi go choc go nie zna , zna zdjecia i opowiadnia moje , u niego dla rodziny ślub aki familijny , on to nazywa slub dla rodziny , ponoc tez ma byc malowanie henną itp , i przyjecie z jedzeniem i tańcami , jeśli sie urodzi chłopiec piersze imie daje on drugi ja , jesli dziewczynka piersze imie ja on drugie , slubu koscielnego nie bierzemy on wie że ja jego nie chce a mojego ja nie mogę po pierwsze a po drugie tez bym nie chciała bo wiem ze on nie chce , ani ja ani on nie jesteśmy zbytnio religijni choc on co piatek bierze rytualny prysznic i idze do meczetu hmmm ale to juz nie moj sprawa tylko jego , zreszta nie mam nic do tego , nie przeszkada mi to , mieszkac chcemy w polse znaczy ja chce a on stwierził że jesli to bedzie nawet arktyka on tez chce tam gdzie ja więc to jego wybór nie zmusiłąm go , a co do dziecka rozmawiałam o chrzcie i powiedział ok , więc dziecko bedzie chrzczone , mam mieszakc w Polosce wiec dziecko tez tu bedzie chodzic do szkoły , nie chce żadnych niedomówień i problemów ze strony innych dzieci ,,,, to na tyle ,,, co do islamu hmm Karolcia może nie dokładnie czytałam go , czytałam tłumaczenia rózne na internecie ale też mam wiele niedomówień tej religi i wiele mnie przeraża w niej hmmmmmmmmm mało sie na niej moze znam ale troche poznałam i troche opowada Aykut więc w 100% popieram cie , nie przekonało mnie nic .....Melek jestem pełna podziwu do twej peności siebie i spokoju ducha jaki mozna wyczytac nawet z twojego pisania pozdrawiam