reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

ja byłam sama i jakoś mnie nikt nie porwał,(kto by zreszta chcial porywac taka gangrene jak ja:-D) ludzie gadają różne rzeczy, w Polsce tez zdarzaja sie zaginiecia , ale dlaczego wszystko co zle to zaraz turcy?;-)pozdrawiam,

reklama
dziewczyny cała zestresowana jestem zamiast się cieszyć,nie wiem czy wszystko spakowalam a jeszcze rano dostaję maila,że zmenili godzine wylotu,powinnam miec wylot o 7:20 ale zmienili na 2:45 w nocy:szok::szok::szok:
najchetniej zabralabym Was ze sobą do walizki i pojechałybyśmy wszystkie razem:-D
lece za pare godzin,jak bede miec dostep do komputera to napisze do Was
pozdrawiam goraco i caluje

zdazaly sie porywania , ale to kiedys teraz juz nie tak bardzo i to trzeba by jechac bardziej na wschód , tam zadzaja sie tereny niebespieczne , ale prwania sa na calym swiecie i wywożenie do bur....ale to musialo by sie zgrac ze soba pare czynników , musiala bys poznac kogos kto sie tym zajmuje itp... nie słuchaj ludzi , mnie tez mieli porywac , mój szef mial rudkowskiego wynajac ojjj cala story z tego ....Witam wszystkie dziewczyny niewitana nowe ...pozdrawiam goraco , mam troche latania , bo a to Aykut gdzies wyjeżdza , a to sebus płacze , a teraz przygotowania do chrztu , własnie dzis go chrzcimy , znaczy wyganiamy z dupki wszystkie djabołki heheh

[...] mam troche latania , bo a to Aykut gdzies wyjeżdza , a to sebus płacze , a teraz przygotowania do chrztu , własnie dzis go chrzcimy , znaczy wyganiamy z dupki wszystkie djabołki heheh

Słodkie:-D Biedny chłopiec, nawet mu w pupci diabołków mieć nie dają.:-p

Najlepszego na "nowej drodze życia" dla naszego Sebcia:blink:

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
witajcie kochane, u mnie istna rewolucja, szanowny małżonek zabrał mi laptopa i teraz mam chwilowy czas uśpienia, do czasu zakupu drugiego (ale korzystam u kogo sie tylko da), zrobiłam kolejny krok do przodu-pozew rozwodowy leży już sobie w sądzie, więc jak bedzie ok to w maju polecę do turcji bez przysłowiowego "wrzoda na tyłku", byłam u prawnika i troche rozjaśnił mi w głowie, najważniejsze, że jestem pewna tego co robię. tylko mój turasek coś się fo****e-nie może zrozumieć , że nie mam czasu na ciągłe siedzenie na telefonie i pisanie sms, no ale trudno, ja to wszystko robie dla siebie, no tak pewnie odzywa sie syndrom turka-dla siebie, a ja własnością nikogo nie jestem. priorytetem jest teraz doprowadzenie zycie do porzadku , fajnie jakby to zrozumiał a jak nie to trudno, jego problem , ja z deszczu pod rynne nie dam sie wepchnąć. a naprawde nie mam czasu, sądy,szukanie nowej pracy, to naprawde pochłania dużo czasu. trzymajcie kciuki , zebym jakoś to przetrwała, odezwe sie jak bede miała dostęp do neta (nawet jak turas sie zmyje):-D, pozdrawiam

Aniuu, mam nadzieje tylko, ze zanim szanowny maz wzial Ci laptopa, to zdazylas wykasowac z niego "niepotrzebne" rzeczy - mam m.in. na mysli histore stron na, ktore wchodzilas... ;-)buzka

sebus dziekuje za zyczenia , Idealna ma racje nie da sie wygnac djabolkow wszystkich , Gosienko nie martw sie zostal djabolek , Gangrenka matka glupia pozwolila 1 zachwac heeeeeeeeeeeee uffffff juz po chrzcie , sebus nawet bardzo nie zauwazyl

reklama
hejka:-D:-D:-D...

co tam Dziewczynki slychac, poza Chrztem Sebcia:confused:?

ja zapomnialam sie pochwalic - udalo mi sie w koncu wynegocjowac urlop na koniec wrzesnia i lece do Turcji;-);-), wiec podpis pod suwakiem nalezy juz zmienic - most probably trzeba wymazac, za co sie za chwilke zabiore... hihihi!!!
to bedzie moj pierwszy Bayram:tak: i juz nie moge sie doczekac... pozdrowionka dla wszystkich, kosz calusow dla "Ochrzczonego"... :laugh2:hihi

Do góry