reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
no tak niestety biurokracja góra:wściekła/y:, Małgosiu nie martw sie wszystko musi się ułożyc i poprostu nie może być inaczej:tak:
jezeli chodzi o dyskryminacje to chyba każda z nas sie z tym spotkała-takie "tolerancyjne " mamy społeczenstwo;-)nie ma sie tym co przejmować , najważniejsze , że Wy jesteście szczęśliwe i tak jak pisze Gosia -to nie ma znaczenia jakiej narodowości jest facet, jak ma być dobry to niech będzie i eskimos. lepiej być z dobrym turaskiem i być szczęsliwą , niż związać się z popapranym polakiem który będzie Was katował psychicznie i być z nim bo tak nakazują konwenanse.życie jest za krótkie, żeby się unieszczęsliwiac (ja coś na ten temat wiem)
Małgorzato chętnie bym cię poznała a skoro jesteście w Łodzi to może umówiłybyśmy sie na jakąś kawke i plotki w mieście?czekam na Twoją odpowiedz, moje gg 7110325, do końca tygodnia jestem w domu , w poniedziałek na kilka dni wyjeżdżam, pozdrawiam

tak tak Małgorzato hehe juz mialam cie opierdzielic , ze sie wkrecasz nakrecasz itp . ale ze wzgledy na to , ze sama o tym wspomnialas nie bede uuuuuuuuuuuuu hmm odbierasz mi moje zajecie hehehehehe ja kciuków nie trzymam , bo wiem ze karte macie na 100% , jedynie trzymam za mixa waszego ,no i te fajki , choc jak wiesz mi sie nie udalo , Idealna cos nie zaglada hmm wciagnela sie tak na Salam , ze dla nas tu nie ma czasu maupaaaaaaaaaaaaaaaaaa jedna , witam nowe dziewczyny serdecznie , a co do nietolerancji hmmm moja story jest tu opisana , ale powtorze jeszcze raz , jak lecialam do Turcji mieli mnie porwac zabic lub sprzedac do arabskich burdeli , jak wrocilam w samolocie juz nie sama heheh mix byl juz ze mna , mial A. nie przyleciec , jak wreszcie przylecial , bylo bedzie mnie bił , lezał a ja bede robic wszystko , jak sprawdzilo , to teraz jest niedaj boze zebym jechala tam z dzieckiem , zabierze mi go itp........co dziwne wszyscy go tu bardzo polubili , mowia ze ma serca na dloni , ale slowa typy '' nie wierz , nie ufaj , nie jedz'' sa nadal , tylko ze ja ich nigdy nie sluchalam

'Wıtam Was Dzıewczynkı po dlugıej przerwıe, ja cıagle w Turcjı, wlasnıe wrocılam z Alanyı uffff goraco jak w pıekle, wygrzalam sıe na sloneczku:-D, ale nıesty wszystko co dobre szybko sıe konczy, za 5 dnı moj turasek wraca do wojska, juz na sama mysl scıska mnıe w gardle:-(.
Wıtam nasze nowe kolezankı:tak: ı odezwe sıe juz z Polskı, trzymajcıe za mnıe kcıukı oby tym razem rozstanıe na lotnısku nıe bylo takıe jak ostatnıo:-(

Ilonko, ciesz sie każdą chwilą ze swoim Turaskiem i nie martw się na zapas:-)będzie dobrze bo inaczej być nie może, pozdrawiam
aż zazdroszcze Ci tej Alanyi-chętnie posmażylabym się na słonku, ale to nieosiągalne (przynajmniej w tym roku):no:

witam Swiezynkiiii - ale Was tu duzo:-)! pytacie o uprzedzenia? oj, sporo tu bylo na ten temat - ja staram sie byc ponad to i po 4 latach bycia razem czesto juz mi sie udaje, ale czasem wybucham:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, no i co mi sie ostatnimi czasy zdarza, to odpowiadam na opinie pod jakimis artykulami na wirtualnej, badz onecie. denerwuje sie nieziemsko czytajac komentarze o tym, jakie to my jestesmy glupie podarzajac, ze sniadymi krolewiczami... ufff - ja nigdy za nikim nie "latalam", po prostu sie pojawil i zostal na dluzej, oby na stale;-)...

Ilona, pozegnania na lotnisku to nigdy nic milego - u nas podobnie - najgorsze jest to, ze ja to rycze jak bobr:-:)-(, co w zasadzie nie czesto mi sie zdarza... trzymam kciuki i do uslyszenia po powrocie:-D...

no i prosze nawet Ty Renia cos wiecej napisalas - juz myslalam, ze tylko na Salam siedzisz, oczywiscie w przerwach, na ktore Sebek pozwala... milo sie "Ciebie czyta":tak:...

Aniuu a Ty niby bez laptopa, mialo byc tak rzadko, a jednak udaje Ci sie tu zagladac dosc czesto... mam nadzieje, ze sprawy z rozwodem ida w dobrym kierunku;-)...

Goska - mam nadzieje, ze uda Wam sie zalatwic ta Karte - pamietam, jak ja czekalam na to az A. przedluza wize w Anglii - cholerna udrekaaaa:wściekła/y:, ale sie udalo. a my przeciez w nieuregulowanym zwiazku, Wy malzenstwo, wiec na bank ja dostaniecie - nie ma innej mozliwosci:tak:

pozdrowionka i oczywiscie obowiazkowo buziak dla S.:rofl2:

Ostatnia edycja:
No tak Shira, nie miałam laptopa przez tydzień, mój małźonek oddał mi go, nie wiem na jak długo ale potrzebuje odemnie łaski-do tej pory to ja robiłam jego sprawy-papiery w firmie, a bez laptopa nie mogłam tego robić.teraz oddał laptopa a za wykonywaną pracę musi mi płacić. musimy się jakoś dogadywać bo jest dziecko i tego nie da się wymazać.jeżeli chodzi o rozwód to sprawa od 5 sierpnia jest w sądzie.kurcze tak sobie nieraz myśle jak ja przez to wszystko przebrne?!ale cóż zdania nie zmienię, jak się powiedziało A to trzeba i B.nie chce sie unieszczęsliwiać na siłe. kazdy ma prawo do szczęścia.a jak się to skończy to uczczę to w TR restauracji(na razie w łodzi, ale moze wiosną w TR). niedługo kupię sobie swojego laptopa, ale teraz mam nieco inne wydatki, jakoś to będzie.WY wszystkie mi bardzo pomagacie , chwała Wam za to i za to ,że choć przypadkowo , to trafiłam na to forum. A po niedzieli planujemy z Małgorzatą spotkanie na kawke "po turecku":-D. jak sie okazuje mieszkamy całkiem niedaleko, jakies 12-14 km od siebie, mam nadzieję , że wypali;-), pozdrawiam

reklama
hehe Shira siedze na salam tyle samo co i tu , moj sebus jest absorbujacym dzieckiem , wrrrrrrrrr malo daje mi czasu , ale coz taka rola mamy , zastanawia mnie czasem co sie dzieje z nasza Karolciacan hmmmm cos nie odzywa sie do nas , Ilonka buuuuuuuuuuu zazdroszcze Alanya zazdroszcze , a wiesz dla czego?? bo tam mój sebcio zostal poczety w pieknej atmosferze i orientalnym klimacie mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wiec jak ja ci zazdroszcze ,,,,,,,,,,,zazdroszcze tez annaa tego spotkania z goska buuuuuuuuuuuuu jak ja jej dawno nie widzialam buuuuuuuuuuuuuu i tak za nia maupą tesknie

Do góry