reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

e tam się będziemy statystykami przejmować:huh:,pewnie większość z tych Turków,którzy byli badani się tylko przechwalało:-D może i występują osobniki,które mają taki pokaźny dorobek życiowy hehe ale to nie znaczy,że wszyscy tacy są
trzymajcie się dziewczyny:happy2:

reklama
ojjj, ja tam sie nie przejmuje, tym bardziej, ze znam przeszlosc "zwiazkowa" Ahmeta;-)...
Ale artykul ciekawy i to ich pierwsze miejsce wcale nie musi byc nieprawda, bo przeciez Turcja to jedno z najpopularniejszych miejsc wybieranych na wakacje. A wiadomo, co sie dzieje na urlopach:-D:-D:-D... hihihi

14 partnerek???.... no nieźle, chyba sobie jutro porozmawiam z moim Turasem:-D
Dziewczyny nie mogę uwierzyć, że to już jutro, moje szczęście dziś już będzie w domku. W domu wszystko porozwalane a ja biegam po tym bałaganie i nie mogę się ogarnąć, ale czuję, że będzie nadbagaż:tak:.
Cherry Tobie Kochana też już kilka dni tylko zostało:-). A jakimi liniami lecisz? Do Stambułu? I na jak długo? We mnie też się ciekawość odezwała;-).
Ściskam was mocno Dziewczynki i napisze już z IST:-D:-D:-D.

witajcie dziewczyny, ja mam ogromna prosbe, prosze przetlumaczcie mi na angielski lub rosyjski tekst, ja znam angielski ale nie uzywalam go przez ostatnie 5 lat a przynajmniej sporadycznie i nie na pismie i boje sie zeby czegos nie pokrecic, bo moga wyjsc jaja (w turcji zdarzyla mi sie taka pomylka jezykowa i byl niezly ubaw, ale co innego powiedziec, a co innego napisac:-D)
tekst ma brzmiec mniej wiecej tak: "serdeczne podziękowania dla całej ekipy hotelu, za cudowną atmosferę i przesympatycznie spędzone chwile przesyłają....."

zamiast całej ekipy może być całej obsługi lub cos w podobie, z góry dziękuje

Ilonko bałagan niech sobie będzie :) jak chcesz to mogę przyjść i posprzątać :-) ważne,że jesteś szczęśliwa i już jutro spotkasz się ze swoim kochaniem. Ja lecę w środę liniami Sun express do Antalyi,na 4 tygodnie :tak:.A jak długo Ty będziesz w Turcji?Szkoda,że nie lecimy razem-byłoby wesoło :-D Chociaż powiem Ci,że początkowo miałam zamiar lecieć do Stambułu z Turkish Airlines,bo nie mogłam znaleźć wolnych miejsc w czarterach.Ale ostatecznie udało się i lecę prosto do Antalyi. Kiedyś tam coś przebąkiwałam Ismailowi żeby zabrał mnie do Stambułu bo chcę zobaczyć,więc może mnie zabierze:confused:.Chociaż z drugiej strony od Antalyi do Stambułu jest aż 12 godzin:szok: autobusem więc troszkę daleko,no ale zobaczymy.

Buziaki :*

Ja lecę Lotem do Stambułu, ale będziemy też ok. 2 tyg w Alanyii:-D. Wracam 24 sierpnia też ze Stambułu. Już prawie jestem spakowana ufffff;-)

anna, Mój angielski to tragedia:baffled:.Umiem tylko tyle,żeby w miarę się dogadać z Ismailem ale i tak robię mnóstwo byków.Ale gdybym musiała to przetłumaczyć to zrobiłabym to w taki sposób: ''Cordial thanks to the whole hotel staff for the wonderful atmosphere and pleasant moments'' Wiem,że pewnie brzmi okropnie i jest źle ale może pomoże Ci chociaż troszkę i sama wymyślisz coś lepszego :tak:

Ilonko no to świetnie,będziemy niedaleko siebie.;-)Może przeznaczenie połączy nasze drogi i jakoś przypadkiem się spotkamy hehe :-D

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny, wszystkim Wam , które w najblizszym czasie lecicie do Turcji życzę wspaniałych wspomnień, upojnych chwil, jak najkrótszych rozstań i "miękkiego "lądowania (moje ostatni w Antalyi było okropne-jeden wielki krzyk:szok: na pokładzie, brrrr)

Do góry