reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Gangrena jak przeczytałam Twojego pierwszego posta to miała ochotę Cię normalnie zdzielić:wściekła/y:!!! Ty wykluczona tralala! Dwa miesiące temu wrócić i nawet jednego pościka nie napisać do nas, wstyd!:-D Ale dobrze, że się w końcu nawróciłaś:rofl: .

reklama
Czesc Dziewczynki, witam Gangrene po "latttachhh" nieobecnosci;-) - moze pochwalilabys sie nieco bardziej swoim Turasem? - taka babska ciekawosc sie we mnie odezwala:tak:... hihihi

Ja tak na sekundke - bo zaraz mykam do pracy - na wirtualnej jest dzisiaj artylul, o zyciu seksualnym poszczegolnych nacji i wyobrazcie sobie, ze napisano tam, iz najwiecej partnerek seksualnych w ciagu calego zycia maja "Turasy":-D, bo srednio 14:szok::szok::szok:, gdzie polacy deklaruja jednynie 6... To dopiero niespodzianka...

Ilona - Ty juz pewnie, jak na szpilkach - 3 dni!!! - pamietam jak ja tak w maju jechalam na spotkanie po 7 miesiacach:tak::tak:... Chyba nie trzeba Ci zyczyc udanej zabawy, ale i tak to robie - buzka:-D

Mi też nie udało się znaleźć tego artykułu.Może by tak linka wrzucić, to by sobie wszyscy poczytali :-D

Ilonko a Tobie jeszcze dwa dni zostały:tak: i fruuuuuuuuuuu polecisz do Turcji.Spakowana już? Podekscytowana? Pewnie te ostatnie chwile dłużą Ci się niemiłosiernie,bo ja mam to samo.Zostało mi jeszcze 6 dni.Tak niedużo a czas się tak wlecze,że szok.

o tak, tak wrzućcie linka, chętnie postudiuje ten artykuł, mnie tez nie udało sie go znalezc,
Ilonko, udanego pobytu w Turcji i samych pięknych chwil z ukochanym Turaskiem,

Shira, chyba wiem jak się czujesz na naowym forum. Ja tak się czuję tu. Zawsze bycie nowym jest dziwne. Nie piszę trudne, bo przecież to nie pierwszy dzień w przedszkolu, ale zawsze...
Pozdrawiam Was wszystkie i miłego popołudnia

Dziewczyny, nie wiem, gdzie znalezc dzisiaj ten artykul - byl wczoraj na wp, a dzisiaj juz go nie widze:-:)-(. Tytlul brzmial chyba : "Norweg goretszy od Polaka", czy moze "Polak goretszy od Norwega" - jakos tak;-)...

Ozkane, to chyba nie do mnie mialo byc, bo ja tutaj nie nowa... hihi:-):-) pozdr

Norweg w sypialni gorętszy od Polaka? | Norwegia.pl
nie wiem czy to napewno ten artykul, ale z tego co pisze Shira, to powinno być to:szok:mój Turasek coś znowu obrażony:no:może "robi" statystyki:-D:szok:
kurde podziwiam Was , jak Wy znosicie te rozłaki?Ja jakoś sobie radze ale to za sprawą tego co się dzieje w moim zyciu-rozwód pochłania dużo czasu, ale juz kolejny krok do przodu, jakoś to będzie bo musi być.Pewnie gdybym miała poukładane życie to nie wytrzymałabym takiej rozłaki i pognała do turcji na rowerze:-).pozdrawiam, trzymajcie kciuki

tak, tak - zgadza sie Anniuu to ten artykul - wczoraj byl na wirtualnej:tak:...

a co do tego, jak sobie radzimy na odleglosc, to tak naprawde jest roznie, sa dobre i te gorsze dni:-(. po jakims czasie i kolejnym razie nie pozostaje nic innego, jak godzic sie z zaistniala sytuacja:baffled::baffled:.
kiedy Ahmet poszedl do wojska, myslalam, ze nie dam rady, ale tak sie szczesliwie zlozylo, ze dostalam nowa prace, zmienilam miejsce zmieszkania i troszke mnie to wszystko pochlonelo. na tyle nawet, ze nie mialam czasu uzalac sie nad soba;-). gorzej jest, jesli nic sie nie dzieje, monotonia zycia wzmaga tesknote:-:)-(...
jak widzisz ponizej mojego posta suwaczki - polecone przez reszte Dziewczyn - odliczam czas do kolejnego spotkania;-)... buzka

reklama
och, dziewczyny statystyki nie wróżą nam dobrze (hehehe):-D, ale kto by w to wierzył
sama znam co najmniej kilkunastu polaków , którzy mieli więcej niz 16 partnerek a na pewno , iz zycie nie zbliza sie ku koncowi:-D

Do góry