tu pierwszą lepszą Tayfura znalazłam
YouTube - Ferdi Tayfur - Gelinmi Oluyorsun
YouTube - Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eger *BY CANKO*
no nie moge i już czegoś takiegoś słuchać
Co chcesz? Świetne na kołysanki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tu pierwszą lepszą Tayfura znalazłam
YouTube - Ferdi Tayfur - Gelinmi Oluyorsun
YouTube - Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eger *BY CANKO*
no nie moge i już czegoś takiegoś słuchać
hahaahha..identyko jak ja ..potem przez zapomnienie śpiewałam sobie jakąś piosenkę chyba Kenana Dogulu jak byłam w NL i rodzinka na mnie że ja sobie po turecku śpeiwam a gadac z nimi niby nie umiem ..
tak sobie myślę cobym ja wybrała na swój śłub i chyba Ibrahima Tatlisesa (chociaż reszty jego piosenek nie cierpię ,jak i innych wykonowaców arabeski ) i jego Bebegim
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=XHqGB0doroU"]YouTube - İbrahim Tatlıses - Bebegim[/ame]
La la laaa.... (ja wciąż z Tayfurem w głowie! Posikam się ze smiechu sama)!
Co do teledysku Ibraszka: myślałam, że go ten samochód pie*dolnie! Ale nie - przeżył. A po co? Ażeby z MŁODĄ, ATRAKCYJNĄ lalą się zobaczyć. ;-)
Śmieszne to jak dla mnie było (tekedysk): czemu nie miał kogoś w swoim wieku? A ona tak zza fotela zaglądnęła wdzięcznie - oj, nie znalazła już tam go, oj nie... :-)