reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Kiki my od poczatku ustalilismy , ze jesli chlopak on daje imie pierwsze , a jesli dziewczynka ja , wiec nie moge sie wycofać teraz hehe dałam słowo ......a na przesluchaniu moze byc tlumacz angielski , byle nie z rodziny nikt ...takie warunki

reklama
ohhh, ja juz 5 dzien tej "6" Weidera- a to wszystko to "wina" Goski:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!! zaczelas z ta silownia i mnie zachecilas... hihihi:-D:-D:-D ojjj, nie jest latwo, ale podobno rezultaty rewelacyje, wiec ciagne... Kiki- moj Ahmet jest z Izmiru, ja siedze w Anglii, ale gdyby przyszlo mi do glowy wybrac sie tam na dluzej, to sie odezwe... co do imion dla dzieciaczkow- to ja mam w zanadrzu takie uniwersalne, ktore maja i oni i my: Deniz, Melisa, Kamil... A tak naprawde, to dla chlopca z tureckich imion najbardziej podoba mi sie Kerem - ladnie znaczy (dobroc), dla dziewczynki Elif lub Selen- slodko brzmia... buziaki:laugh2:

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
słodko brzmia to fakt , ale dowiedzilam sie ze przy zapisywaniu imion moze byc problem jesli to nie polskie imie i jesli ma literki nie polskie oooooooo i nie wiem , moze byc problem bo memik pisze sie i bez kropki [ y] tureckie ooooo

jak twoje dziecko ma na imie , sa w imieniu nie polskie literki , to włąsnie o to chodzi , ze polskie komputery i maszyny do pisana nie maja innych liter i to z tym ma niby byc problem

no dzieki dziewczyny juz rozumie , ktos mi powiedzial poprostu ze bedzie problem i mnie nastraszyl wiem jak Aykutowi zlezy na tym imieniu

reklama
kubilay hmmm ciekawe orginalne imie , a powiedz nie robili ci problemów , ze to imie nie jest polskie i nie maja go w spisie???/

Do góry