reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
rany, Dziewczyny, cos mi sie zle wkleja adres:baffled::baffled::baffled:, ale nieistotne, same znajdziecie, a ja podrzucam tylko temat: areobiczna szostka Weidera- to w zwiazku z Waszymi planami zgubienia kilogramow. ja dzisiaj zaczynam, byly wczesniejsze proby, ale niestety nieudane:sorry2::sorry2:... jesli chodzi o wage to nie narzekam, ale co do brzucha, to jest tu pole do popisu... buzka:-D

:szok: Karolcia juz dawno sie nie odzywa , jestem ciekawa co tam u niej i czy jest ok hmmmmmm , a ja tak jakby 1 dzien juz na wolnym , no i zaczynaja sie pierwsze problemy hmmmm , zaraz ide do lekarza , juz zwiedzilam bank , poczte , musze tłumaczyc kolejne papiery Aykuta , bo trener chce , ciekawe ile sobie pani tłumaczka policzy , cholerr........ kasa sie konczy , przesłuchanie mamy 21/02 , ciekawe czy dotrwam i bede mogła jechac hmmmmm

wróciłam od lekarza - 100% chłopak , 2/5 kg waga , wody płodowe ok , skurcze nic nie zrobiły , szyjka zamknieta , problem z upławami i w zwiąku z tym tabletki

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
mówi lekarz ze duze dziecko w normie , pomiary wyszly ok , podsawa to to ze skurcze nic zlego nie zrobily , a na uplawy wczoraj juz wykupił mi A. tabletki przepisane od lekarza , dzis nabralam nadziei na to ze dam rade 21/02 pojchac na to przesluchanie , odkad nie chodze do pracy lepiej sie czuje , a co do imienia to nie udalo mi sie go przekonac o zmianie decyzi , mówi mi umowa umowa - a umowa byla taka , jak dziewczynka to ja daje 1 imie on 2 jak chlopak to on daje 1 a ja drugie - MEMIK AURELIUSZ KAVCI

hahaha nie przejdzie , dziecko mialo ze 4 tygodnie jak sprawa imion byla ustalona hahaha nie da rady zmienic nic teraz , a Memik to ojca jego imie [ czytaj memyk] i tak ''niestety'' musi zostac

reklama
Do góry