reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Fajne stronki dziewczyny. Dzieki.

Ja juz od 4 tygodni chodze na aerobik i mama dietke - zero cukru i produktow podwyzszajacych IG we krwi. Na razie waga wskazuje to samo, ale czuje sie lzejsza. Juz 3 osoby mi powiedzialy, ze chyba schudlam....tlumacze to sobie tym, ze tluszczyk mi sie w miesnie zmienia dlatego wciaz tyle samo waze (w koncu tluszczyk jest lzejszy od miesni :))

Dziewczyny! jesli chodzi o diety, to ja mam dwie sprawdzone do polecenia. Sama stosowalam jedna, tyle ze nie na odchudzanie, ale na "oczyszczanie organizmu". A wiec ta, o ktorej mowie to: dieta kopenchadzka: Dieta Kopenhadzka Informacje. Dieta kopenhaska. Polecam szczegolnie, bo sama znam przyklady 17 kg schudniecia. A moja znajoma zrzucila sporo, i co ciekawe wage utrzymuje, na diecie South-Beach, zwana inaczej dieta Plaż Południowych: Dieta South-Beach, Dieta Pla

i tu sie mylisz Gosieńko , swego czasu miałam 110 w biodrach , przed wybrykiem pana męża i przed nerwicą , potem sama z siebie schudłam - nerwy zrobiły swoje , miałam nerwice jelitowo żołądkową , potem przy wzroście 168 utrzymywałam wage 67 i nizej nie zeszłam nigdy , miałam troche ciała ale gruba nie byłam , ani chuda , taka mnie poznał Aykut . I teraz mówi , że woli mnie taka w ciąży jak w Alanya hehehehehe . A co do tego , że oni wola krztałty kobiece obfitsze to prawda mój potwierdza , wiec jedna proźba Gosia - jesli odchudzanie to ok , ale z głowa i bez przesady , nie rygorystycznie , bo jak masz w planie dziecko nie mozesz osłabiać zbyt organizmu , a i w ciąży nie przybieżesz bardzo duzo , a po rygorystycznej diecie dość , ze osłabiona , choroby sie przyczepiaja , to i w ciąży przybieżesz bardzo oooooooooooo

reklama
Do góry