malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny , która sie zna na urzedowych papierach słuchajcie bo nie wiem jak to rozumieć mam ------Aykut dostała na mój adres 3 papiery o tej samej treści z urzedu wojewódzkiego [ oczywiscie po złożeniu wniosku na kcp ] - KOMENDANT ODZIALU STRAZY GRANICZNEJ - SZEF AGENCJI BEZPIECZENSTWA WEWNETRZNEGO , KONDANT WOJEWÓDZKI POLICJI -- treść 3 dokumentów--- '' uprzejmie informujemy , ze przed wojewoda mazowieckim toczy sie postepowanie o udzielenie zezwolenia na zamieszkanie na czas oznaczony na terytorium polski pana ..............dzialajac na podstawie art. ...... ustawy o cudzoziemcach z dnia ........ zwracam sie z wnioskiem o przekazanie informacji czy wjazd i pobyt cudzoziemca w/w na terytorium polski stanowia zagrozenie dla obronnosci lub bezpieczenstwa panstwa albo ochrony bezpieczenstwa i porzadku publicznego . zgodnie z art. ......nie przekazanie informacji w terminie 30 dni od dnia doreczenia pisma do dnia 25.02.2008 uznane bedzie za równoznaczne , ze wymóg uzyskania informacji został spełniony ------------- dziewczyny jak mam to rozumiec , czy to znaczy , ze do tych organów wyslano papiery tego samego typu co do Aykuta w celu sprawdzenia go , czy to jest tylko informacja dla niego , czy on cos musi odpisac , pogubiłam sie hmmm