reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej dziewczyny! Wpadam zobaczyć co u Was... u nas wszystko dobrze, dzidziuś rośnie, ja czuję się ciągle zmęczona, senna, ogólnie brak energii:szok:, mam nadzieję, że nie długo to się zmieni. Na szczęście Maja już duża dziewczyna i bardzo mi nie dokucza i nie rozrabia:-D
Pozdrawiam

reklama
gonia na początku ciąży to ja najchętniej bym wcale z łóżka nie wstawała;-) oj pamiętam te czasy, wspomnienia się odezwały ;-) o ile dobrze liczę to powitasz dzidziusia w styczniu?
pozdrawiam Was serdecznie i dużo zdrówka życzę i siły :-)

f2wl6iyesrgysb9u.png

oo nowa dzidzia będzie:) dużo zdrówka moja droga i oby jak najmniej przykrych dolegliwości:D

u nas Adaś zaczął wcinać już marchewkę i zimeniaki, no i jabłko z owoców:) zaraz wprowadzę też gluten:) cały czas na piersi, i nie chce pić ani wody ani herbatek ani soków.. nie wiem jak go zachęcić?

Witam :)

Jeżeli któraś z przyszłych radomskich mam szuka lekarza do poprowadzenia ciąży, z całego serca polecam dr. Izabelę Lewandowską-Andruszuk. Jest to miła, ciepła i przesympatyczna osoba. Profesjonalnie podchodzi do kazdego pacjenta i jest bardzo dokładnym lekarzem. Chciałam napisać opinię o niej na 'złotej liście', niestety tam niewiele osób się udziela i pomyślałam, ze tu będzie lepiej. Pracuje na Józefowie, tam można uzyskać na nią jakieś namiary. Ja chodzę do niej od kilku miesięcy i uważam, że na lepszego lekarza nie mogłam trafić. O wszystko można spytać bez skrępowania, zawsze dokładnie tłumaczy i odpowiada wyczerpująco na pytania. No dobrze, dość juz tych szczegółów, jeśli ktoś jest zainteresowany uzyskaniem większej ilości informacji na temat współpracy z tą Panią dr. wystarczy napisać do mnie na priv. Chętnie podzielę się doświadczeniami.

Absolutnie nie jest to jakaś reklama, sama trafiłam na początku ciąży na Panią doktor, która w zadnym wypadku nie spelniala moich oczekiwan, wrecz przeciwnie brala tylko pieniadze i najchetniej by sie całą wizyte nie odzywala. Stad wiem, ze wybor lekarza jest trudny, bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Pozdrawiam :)

pani doktor jest w rankingu lekarzy niebojcie sie dodawać opini. ja jestem pacjentką pani doktor od 2007r. pomogła mi zajśc w ciąże i ją poprowadziła. do końca zycia bede jej za to wdzięczne. ciężarnym mamą ją polecam- jest niesamowita, bardzo ciepła, wyjątkowa i uważam ją za najlepszego lekarza oddziału ginekologii , nie zamienie jej na zadnego innego lekarza, poczucie bezpieczeństwa i wsparcie jakiego mi udzieliła w trakcie ciąży jest nad podziw. wielki szacunek dla pani dr IZY ANDRUSZUK- LEWNDOWSKIEJ - DZIĘKUJE .

pani doktor jest w rankingu lekarzy niebojcie sie dodawać opini. ja jestem pacjentką pani doktor od 2007r. pomogła mi zajśc w ciąże i ją poprowadziła. do końca zycia bede jej za to wdzięczne. ciężarnym mamą ją polecam- jest niesamowita, bardzo ciepła, wyjątkowa i uważam ją za najlepszego lekarza oddziału ginekologii , nie zamienie jej na zadnego innego lekarza, poczucie bezpieczeństwa i wsparcie jakiego mi udzieliła w trakcie ciąży jest nad podziw. wielki szacunek dla pani dr IZY ANDRUSZUK- LEWNDOWSKIEJ - DZIĘKUJE .

potwierdzam. dzieki Pani Andruszuk moja ciąża zakończyłą się szczęsliwie! to ona w pore zareagowała, gdy inni lekarza patrzyli na mnie jak na rozhisteryzowaną ciężarną. do końca zycia będe jej wdzięczna.

czesc dziewczyny
suzi moja do tej pory nie pije herbatek, wody itp a jak sie napije łyka to świeto, z cycka najwidoczniej czerpie całe zapotrzebowanie więc i Ty sie nie przejmuj.
Jak tam u was wakacyjnie urlopowo pewnie?
ja wiecznie w pracy , urlopu nie dostałam bo przeciez są inne potrzebujące....no ale szkoda rozwijac. I tak na wakacje byśmy nie pojechali, może za 10 lat sie dorobimy to i w podróż poślubną skoczymy:-)
moje dziecie wyrosło duże, sama na stół włazi po krześle, choroba przeminęla szybko.
goniasobol nie zazdroszcze Ci tych upałów:no:

dzięki!
wakacje mijają upalnieeee, nie da się z domu wyjść, a każdemu się nudzą 4 kąty;p my jedziemy nad morze pod koniec lipca/początek sierpnia:) już nie mogę się doczekać:)

Adasiowi podaję wodę w kubeczku doidy, łyka zrobi a resztę wyleje, ale niech się uczy;p

Hej dziewczyny! Wpadam zobaczyć co u Was... u nas wszystko dobrze, dzidziuś rośnie, ja czuję się ciągle zmęczona, senna, ogólnie brak energii:szok:, mam nadzieję, że nie długo to się zmieni. Na szczęście Maja już duża dziewczyna i bardzo mi nie dokucza i nie rozrabia:-D
Pozdrawiam

Gonia,u mnie też początki były ciężkie,senne i leniwie:)

u nas Adaś zaczął wcinać już marchewkę i zimeniaki, no i jabłko z owoców:) zaraz wprowadzę też gluten:) cały czas na piersi, i nie chce pić ani wody ani herbatek ani soków.. nie wiem jak go zachęcić?

Suzi,nie mam pojęcia jak zachęcić adasia do picia, mimowszystko wydaje mi się, że w takie upały powinny dzieciaczki pić coś poza piersią- albo inaczej cały dzień powinny wisieć na piersi:D próbuj słomek, kolorowych kubeczków

czesc dziewczyny

Jak tam u was wakacyjnie urlopowo pewnie?
ja wiecznie w pracy , urlopu nie dostałam bo przeciez są inne potrzebujące....no ale szkoda rozwijac. I tak na wakacje byśmy nie pojechali, może za 10 lat sie dorobimy to i w podróż poślubną skoczymy:-)
moje dziecie wyrosło duże, sama na stół włazi po krześle, choroba przeminęla szybko.
goniasobol nie zazdroszcze Ci tych upałów:no:

my już byliśmy na urlopie:p weekend Bożego Ciała w Bieszczadach spędziliśmy.Niestety u sibie pracuje się fajnie ale na długi urlop oboje sobie pozwolić nie możemy:) ha,to masz urwanie głowy jak na stłół wchodzi,współczuje.

wakacje mijają upalnieeee, nie da się z domu wyjść, a każdemu się nudzą 4 kąty;p my jedziemy nad morze pod koniec lipca/początek sierpnia:) już nie mogę się doczekać:)

udanego wypoczynku i pogody ładnej:)

Hej! Dziewczyny poszukuje w Radomiu bardzo dobrego stomatologa z dobrym podejściem do dzieci. Jakby któraś takiego znała proszę o kontakty, albo chociaż nazwisko, to reszty się doszukam ;)

reklama

Witajcie
mojej ciąży dr Izabella nie prowadziła ale gdy trafiłam w ciaży do szpitala leżałam na jej sali na Józefowie i muszę potwierdzić pozytywne opinie o niej. Też uważam że profesjonalnie podchodzi do pacjentek i to jak wspomniałam nawet do tych które nie są jej pacjentkami.
A prywatnie przyjmuje w gabinetach lekarskich na Focha.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry