Witam
Jeżeli któraś z przyszłych radomskich mam szuka lekarza do poprowadzenia ciąży, z całego serca polecam dr. Izabelę Lewandowską-Andruszuk. Jest to miła, ciepła i przesympatyczna osoba. Profesjonalnie podchodzi do kazdego pacjenta i jest bardzo dokładnym lekarzem. Chciałam napisać opinię o niej na 'złotej liście', niestety tam niewiele osób się udziela i pomyślałam, ze tu będzie lepiej. Pracuje na Józefowie, tam można uzyskać na nią jakieś namiary. Ja chodzę do niej od kilku miesięcy i uważam, że na lepszego lekarza nie mogłam trafić. O wszystko można spytać bez skrępowania, zawsze dokładnie tłumaczy i odpowiada wyczerpująco na pytania. No dobrze, dość juz tych szczegółów, jeśli ktoś jest zainteresowany uzyskaniem większej ilości informacji na temat współpracy z tą Panią dr. wystarczy napisać do mnie na priv. Chętnie podzielę się doświadczeniami.
Absolutnie nie jest to jakaś reklama, sama trafiłam na początku ciąży na Panią doktor, która w zadnym wypadku nie spelniala moich oczekiwan, wrecz przeciwnie brala tylko pieniadze i najchetniej by sie całą wizyte nie odzywala. Stad wiem, ze wybor lekarza jest trudny, bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. Pozdrawiam