reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej dziewczyny, od niedawna jestem na babyboom, wcześniej dużo czasu spędzałam na gronie, ale tam prawie nie było mam z Radomia. A teraz grono umarło. Jestem mamą prawie 5 letniego Filipka, mieszkamy na Glinicach, pracujemy na Michałowie i synek chodzi tam do przedszkola. Fajnie byłoby sobie pogadać, chociaż widzę, że mega często tu nie zaglądacie;) pozdrawiam:)

reklama
Hej dziewczyny, od niedawna jestem na babyboom, wcześniej dużo czasu spędzałam na gronie, ale tam prawie nie było mam z Radomia. A teraz grono umarło. Jestem mamą prawie 5 letniego Filipka, mieszkamy na Glinicach, pracujemy na Michałowie i synek chodzi tam do przedszkola. Fajnie byłoby sobie pogadać, chociaż widzę, że mega często tu nie zaglądacie;) pozdrawiam:)

hej monik:) czy Twój nick wskazuje na imię?;)pytam bo ja jestem Monika:)

Glinice są mi bliskie, wychowałam się a dziś tam pracuję i prowadzę Dawida do przedszkola;) mieszkamy na Gołebiowie 2. Rzeczywiście rzadko tu sie odzywamy, sama niedawno dołączyłam ale ruch kiepściutki:D

Hey Mamuśki :)
Mam wielką prośbę.
Mogłybyście doradzić mi gina z Radomia?
Zaproponujcie, napiszcie o nim coś więcej....
Ginekolog z Grójca o którym myślałam bierze 150-200zł za wizytę,
a mnie wydaje się że to dużo....
Co Wy o tym myślicie?
Może mogłybyście mi kogoś zaproponować?
Szukam lekarza prowadzącego.

Cześć dziewczyny, ja pochodzę z Radomia (po maturze wyjechałam na studia) często jestem w swoim rodzinnym mieście i szuam miejsc/bawialni/kawiarni przyjaznych mamie i dzieciom. Znacie i czy polecacie dane miejsca?

Ja sąsiaduje z Glinicami :))

Witam nowe mamy!

odnośnie lekarza - jak polecam dr Andruszuk, przyjmuje na Focha niedaleko drogerii Natura. Przyjmuje tylko i wyłącznie prywatnie, pracuje na oddziale patologii ciązy na Józefowie. Dzięki niej, moja ciąża choć 2 mce przed czasem zakonczyła się szczęsliwie.

Hey Mamuśki :)
Mam wielką prośbę.
Mogłybyście doradzić mi gina z Radomia?
Zaproponujcie, napiszcie o nim coś więcej....
Ginekolog z Grójca o którym myślałam bierze 150-200zł za wizytę,
a mnie wydaje się że to dużo....
Co Wy o tym myślicie?
Może mogłybyście mi kogoś zaproponować?
Szukam lekarza prowadzącego.

ja polecam dr Golińskiego (ok. 100 zł za wizytę), ale ile osób tyle opinii, każda poleci Ci innego lekarza.

Cześć dziewczyny, ja pochodzę z Radomia (po maturze wyjechałam na studia) często jestem w swoim rodzinnym mieście i szuam miejsc/bawialni/kawiarni przyjaznych mamie i dzieciom. Znacie i czy polecacie dane miejsca?

jedyne co przychodzi mi do głowy to Mamma Leo;-)

Hej :)
ja też jestem z Radomia (od 7lat tu mieszkam)
Mamą jeszcze nie jestem, ale już wkrótce,,,jak wszystko będzie dobrze :)
który szpital polecacie na poród? Są tak rozbieżne opinie, że już nie wiem,,, osobiście negatywne odczucia po 1# mam do Tochtermana, (nie do pielęgniarek! Do lekarzy, szczególnie do wielkiego Pana O.) po 2# trafiłam na Józefów i tam z opieki byłam bardzo zadowolona,,, więc może wybrać Józefów? Ale # to nie poród i może przy porodzie personel inaczej się zachowuje...?
PTP mam na Mikołajki,,,:) chodzę na NFZ do dr M.Ghanim z Medicon-u polecam!

Hej! Dziewczyny poszukuje w Radomiu bardzo dobrego stomatologa z dobrym podejściem do dzieci. Jakby któraś takiego znała proszę o kontakty, albo chociaż nazwisko, to reszty się doszukam ;)
podobno Pani Katarzyna K z Medicon-u, nazwiska nie pamiętam, 3X będę u gin to mogę sprawdzić :)
Szkoda, że tak mało tu Mam i przyszłych Mam z Radomia,,,

hej ho witajcie powróciłam z drżeniem serca:-D
witajcie nowe mamy i dziewczyny wysiadujące.
teraz mam upragniony urlop i moge conieco włączyc komputer ,ale tylko wieczorową porą kiedy dziecko śpi. Duzo się zmienilo przez ten czas,mała się usamodzielniła, siada na nocnik(w pampersie) mówi ładnie całe zdania(Chodź mama daj cyca teraz,dzidzi am) i namietnie ogląda teletubisie(mamy juz wszystkie płyty)
Nawet mąż do domu powrócił,dom postawiony, nakryty,wylewki też są i konto puste.

Kessi77 ja z własnego doświadczenia polecam szpital na tochtermana,tam rodziłam,było miło i wesoło,personel przyjazny ale tez znajomy. Więc ile rodzacych tyle opinii. Wyboru w szpitalach za bardzo tu nie mamy.... lekarze rózni są i nie wiadomo na kogo się trafi, ja nie trafiłam na żadnego-poród odebrały mi położne,lekarz się podpisał i wyszedł,wiadomo ktoś odwala brudną robotę a ktoś bierze za to poważne pieniądze:no: W ciązy tez na tochterm się pojawiałam tylko,złego słowa nie moge powiedziec na nikogo,ja tez jak Ty poroniłam 2 razy,raz w wypadku samoch niedługo po slubie a potem 2 lata pózniej,ale to juz tak musiało byc,za to teraz dziecko mi daje popalic za całą gromadę:-)

piszcie co tam u was! czy któras z mam dawała vibovit bobas takim maluchom 1.5 rocznym? ja juz daję,chciałam tez jej dac multi salnostol, ma większą dawke witamin i w takim okresie przeziebieniowym byłoby ok.

małalinka1 -dzięki :) i
[*] dla Twoich 2 Aniołków...
zobaczymy jak to będzie, trochę czasu jeszcze mi zostało :) a jakieś wymagania co do wyprawki szpital na Tochtermana ma? Jak to było u Was?
W poprzednich c chodziłam prywatnie do M. Bat.-Greg., Ona podobni pracuje na Józefowie,,,chyba wybiorę się do niej (chociaż teraz z kasą kruchutko...) na jedną wizytę, w drodze przypomnienia, może trafię na nią przy porodzie?

reklama
kessi dr bator-gregorczyk nie pracuje już długo na józefowie. Pracuje tylko w szpitalu w warszawie na madalińskiego a w radomiu przyjmuje tylko prywatnie. Wiem bo prowadzi mi ciążę :)

Do góry