hej ho witajcie powróciłam z drżeniem serca
witajcie nowe mamy i dziewczyny wysiadujące.
teraz mam upragniony urlop i moge conieco włączyc komputer ,ale tylko wieczorową porą kiedy dziecko śpi. Duzo się zmienilo przez ten czas,mała się usamodzielniła, siada na nocnik(w pampersie) mówi ładnie całe zdania(Chodź mama daj cyca teraz,dzidzi am) i namietnie ogląda teletubisie(mamy juz wszystkie płyty)
Nawet mąż do domu powrócił,dom postawiony, nakryty,wylewki też są i konto puste.
Kessi77 ja z własnego doświadczenia polecam szpital na tochtermana,tam rodziłam,było miło i wesoło,personel przyjazny ale tez znajomy. Więc ile rodzacych tyle opinii. Wyboru w szpitalach za bardzo tu nie mamy.... lekarze rózni są i nie wiadomo na kogo się trafi, ja nie trafiłam na żadnego-poród odebrały mi położne,lekarz się podpisał i wyszedł,wiadomo ktoś odwala brudną robotę a ktoś bierze za to poważne pieniądze
W ciązy tez na tochterm się pojawiałam tylko,złego słowa nie moge powiedziec na nikogo,ja tez jak Ty poroniłam 2 razy,raz w wypadku samoch niedługo po slubie a potem 2 lata pózniej,ale to juz tak musiało byc,za to teraz dziecko mi daje popalic za całą gromadę:-)
piszcie co tam u was! czy któras z mam dawała vibovit bobas takim maluchom 1.5 rocznym? ja juz daję,chciałam tez jej dac multi salnostol, ma większą dawke witamin i w takim okresie przeziebieniowym byłoby ok.