reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Cześć Laseczki :-)
Ostatnio się nie udzielam na wątku:-( mam mnóstwo pracy przy remoncie. miedzy czasie robie praktyki, no i net jeszcze nie założony...:wściekła/y:

Czuje się dobrze, tylko ostatnio zaczeły puchnac mi nogi i nawet raz złapał mnie strasznie bolesny skórcz:angry:
Patryczek tydzień temu ważył już 2500g.
Namawiam go usilnie żeby za szybko nie chciał się znaleźć po drugiej stronie brzuszka, bo boje sie, ze nie zdazymy z remontem :-(

Niestety nie udało mi się was podczytac i nie wiem co się, gdzie dzieje... Życzę wszystkim dużo zdrówka i gorąco pozdrawiam.3-majcie kciuki, żeby mój brzdąc nie pojawił się przed terminem :cool:

Cześć dziewczyny nowa jestem :-) Znaczy kiedyś do Was zaglądałam ale wtedy to straszna posucha była, ale to dawno było temu..
To ja się ładnie przedstawię:
Jestem sobie klemi z Radomia dokładniej z kapturu, termin mam na święta dokładniej na Wielką sobotę ale znając moje szczęście to urodzę w Prima Aprilis :-)
Trochę Was poczytałam ale wybaczcie nie nadrobię wszytskiego co naprodukowałyście ale jakby jakieś streszczenie się znalazło..hi hi hi
Postaram sie zaglądać regularnie choć brzucho mi przeszkadza w siedzeniu przy biurku bo zaraz mnie dziecina jakoś tak gniecie że mnie głowa boli i jakoś tak mi szumi.
No to pozdrawiam forumowiczki radomskie
i miłego słoneczka za oknem

Witaj donkat :-) przepraszam że pytam ale jeszcze się nie zapoznałam ze wszystkimi stronami Jesteś z Radomia a konkretniej? i na kiedy masz termin czy Ty juz po?

reklama
Hej.
no no ja musze cytowac:-D
:rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć Laseczki :-)
Ostatnio się nie udzielam na wątku:-( mam mnóstwo pracy przy remoncie. miedzy czasie robie praktyki, no i net jeszcze nie założony...:wściekła/y:

Czuje się dobrze, tylko ostatnio zaczeły puchnac mi nogi i nawet raz złapał mnie strasznie bolesny skórcz:angry:
Patryczek tydzień temu ważył już 2500g.
Namawiam go usilnie żeby za szybko nie chciał się znaleźć po drugiej stronie brzuszka, bo boje sie, ze nie zdazymy z remontem :-(

Niestety nie udało mi się was podczytac i nie wiem co się, gdzie dzieje... Życzę wszystkim dużo zdrówka i gorąco pozdrawiam.3-majcie kciuki, żeby mój brzdąc nie pojawił się przed terminem :cool:
Ula współczuje remontu.:sorry:
Widze , że imię wybrane. :tak:Mój Kacper miał być Patryk ( ja się upierałam).:confused2: Większość była za kacprem , totez bym miała jakis w tym udział :sorry::tak:;-):-D:rofl2: Patryk daliśmy mu na drugie.:tak::-p
Trzymam kciuki.:tak:

Cześć dziewczyny nowa jestem :-) Znaczy kiedyś do Was zaglądałam ale wtedy to straszna posucha była, ale to dawno było temu..
To ja się ładnie przedstawię:
Jestem sobie klemi z Radomia dokładniej z kapturu, termin mam na święta dokładniej na Wielką sobotę ale znając moje szczęście to urodzę w Prima Aprilis :-)
Trochę Was poczytałam ale wybaczcie nie nadrobię wszytskiego co naprodukowałyście ale jakby jakieś streszczenie się znalazło..hi hi hi
Postaram sie zaglądać regularnie choć brzucho mi przeszkadza w siedzeniu przy biurku bo zaraz mnie dziecina jakoś tak gniecie że mnie głowa boli i jakoś tak mi szumi.
No to pozdrawiam forumowiczki radomskie
i miłego słoneczka za oknem
Hej. Mam nadzieje , że zagościsz u nas na dłużej.:tak:Klemi to Twoje imie? :rofl2:;-)

wrocilam!
witam!:-)
Wreszcie .:-D:-D:-D
Gdy Cię nie było forum umarło.:tak:;-):-D:-D:-D

Witaj donkat :-) przepraszam że pytam ale jeszcze się nie zapoznałam ze wszystkimi stronami Jesteś z Radomia a konkretniej? i na kiedy masz termin czy Ty juz po?
Ekhem..... :eek::eek::eek:

Klemi witaj,witaj.
Dobry wieczór drogie mamusie.
Dobry, dobry... :rofl2:

P.S. W realu wypatrzyłam bodziaki z długim rękawem ( chłopiece pozostały) za 2, 99 ( rozm. od 0 - 3-6-9). I kaszki mleczno-ryzowe , dwu-pak za 9, 45 ( cos tak jakoś).
W Biedronce promocja na chusteczki Dada. Za czteropak 11 zł z groszami.:tak::-)
Kryptoreklama.:baffled:

Do góry