goniasobol
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamy!:-) Ale dziś była przyjemna pogoda:-) Prawda? oby tak dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no no ja musze cytowacWitam.:-)
No normalnie nie nadążam z odpisywaniem. Ciężko spamiętać co komu miałam napisać.;-)
no no ja musze cytowac
Ula współczuje remontu.Cześć Laseczki :-)
Ostatnio się nie udzielam na wątku:-( mam mnóstwo pracy przy remoncie. miedzy czasie robie praktyki, no i net jeszcze nie założony...
Czuje się dobrze, tylko ostatnio zaczeły puchnac mi nogi i nawet raz złapał mnie strasznie bolesny skórcz
Patryczek tydzień temu ważył już 2500g.
Namawiam go usilnie żeby za szybko nie chciał się znaleźć po drugiej stronie brzuszka, bo boje sie, ze nie zdazymy z remontem :-(
Niestety nie udało mi się was podczytac i nie wiem co się, gdzie dzieje... Życzę wszystkim dużo zdrówka i gorąco pozdrawiam.3-majcie kciuki, żeby mój brzdąc nie pojawił się przed terminem
Hej. Mam nadzieje , że zagościsz u nas na dłużej.Klemi to Twoje imie? ;-)Cześć dziewczyny nowa jestem :-) Znaczy kiedyś do Was zaglądałam ale wtedy to straszna posucha była, ale to dawno było temu..
To ja się ładnie przedstawię:
Jestem sobie klemi z Radomia dokładniej z kapturu, termin mam na święta dokładniej na Wielką sobotę ale znając moje szczęście to urodzę w Prima Aprilis :-)
Trochę Was poczytałam ale wybaczcie nie nadrobię wszytskiego co naprodukowałyście ale jakby jakieś streszczenie się znalazło..hi hi hi
Postaram sie zaglądać regularnie choć brzucho mi przeszkadza w siedzeniu przy biurku bo zaraz mnie dziecina jakoś tak gniecie że mnie głowa boli i jakoś tak mi szumi.
No to pozdrawiam forumowiczki radomskie
i miłego słoneczka za oknem
Wreszcie .wrocilam!
witam!:-)
Ekhem.....Witaj donkat :-) przepraszam że pytam ale jeszcze się nie zapoznałam ze wszystkimi stronami Jesteś z Radomia a konkretniej? i na kiedy masz termin czy Ty juz po?
Dobry, dobry...Klemi witaj,witaj.
Dobry wieczór drogie mamusie.