Dorotka.1:Napewno jest dobra,nie wątpie w to.Mam tylko jedno pytanie ta koleżanka chodziła prywatnie do niej czy państwowo?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam drogie Mamy.
Nie pamiętam juz która co pisała także napisze tak.Lekarza mam spoko nie mam potrzeby Go zmieniać,tylko klientka z usg to taka wredota i nie tylko dla mnie,zreszta jak Was interesuje to zobaczcie opinie na jej temat:
Maria Kowalczewska-Bogucka, Ginekolog położnik, USG, Radom. Ranking Lekarzy
To moja pierwsza ciąża i dopiero zaczynam rozumieć co i jak.Byłam państwowo na usg a nie prywatnie.Nie mówie że wszyscy lekarze tacy są tylko akurat pisałam o tej pani.Zapytałam jej się grzecznie czy mogłaby mi powiedzieć płeć dziecka a ta opryskliwie odpowiedziala że "Nie wiem",i co ja miałam z nią gadać!!!Teraz wiem że już państwowo nie pojde na usg.Także od jakiegoś czasu podejrzewam że to bedzie chłopczyk,ale jak bedzie to się okaze.Rozpisalam sie troszke,ale mam nadzieje że wyjaśnilam Wam pare rzeczy.Pozdrawiam serdecznie.
Dorotka.1.:Widze ze chyba psuje opinie Twojej specjalistce,bo niezle zareagowalaś.Wiesz Twoje zdanie jest inne i moje jest inne sama przekonalam sie jaka ona jest .Takie rankingi sa po to by wyrazac swoje opinie,nikt nikomu na zlosc nie robi.Jak chcesz to moge swoje opinie na jej temat wykasowac bo i tak dla mnie nie stanowi to roznicy .A 5cio latka zupelnie inaczej sie zachowuje niz ja.Sorki wielkie :-).Pozdrawiam wszystkie mamy ;-)