reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam!!!

nadal mi sie zle pisze w tej nowj szacie. potrzebuje jakichs kolorw, a nie wszytko takie mdle!!!

Ten niedzielny basen wychodzi dzieciakom gardłem. Julka pokasływała w nocy, Kacpra katar nieduży chycił....:baffled:

to chyba sie nie dosuszyli?

sewa oby minal!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A propos tematu który dawnooooooo było poruszany.:tak::-D:-D:-D Przeglądając forum natknęłam się na niego....:-p

netka, nadal szukasz prezentu an roczek?

widzialam w sezamie na stoisku obok Centrum cvhinskiego te rozne zwierzaki na biegunach. miedzy innymi byl taki slon na biegunach, ale siedzonko bylo idealne dla maluszkow, bo takie a'la hustawka, tak ze dziecko moglo swobodnie samo siedziec bez trzymania doroslego. to siedzonko mialo obicie z futerka i trabe slonia fajne. trudno mi to opisac.

taa..właśnie Amelia dostała takiego słonia na roczek :tak:- z siedzonkiem, z milusią różową głową słonia... i co?:crazy: I furory to ona na niej nie zrobił.:no: Wręcz jakoś boi się w nim huśtać:dry:. Woli zwykłą huśtawkę.:tak: Z resztą te bieguny są tak jakoś dziwnie wystrugane , że w ogóle nie da się w tym dziecka bujać.:crazy::crazy::crazy:
Do tego kupę miejsca zajmuje i stwarza duże niebezpieczeństwo, bo te płozy bardzo wystają.:dry:
A sama polecałam też takiego misia- bujaczka. :-p:-p:-p

nadal mi sie zle pisze w tej nowj szacie. potrzebuje jakichs kolorw, a nie wszytko takie mdle!!!

to chyba sie nie dosuszyli?

Ja już się przyzwyczaiłam. :tak:Nawet mi się podoba.:tak::-)

W sumie mrozy były i jeździliśmy a maluchom nic nie było... a teraz... :dry:wirus podobno panuje.:baffled:

Ostatnia edycja:
witam!!!

cZy Wy tez ostatnio takie spiace jestescie? niby slonko, poogda Ok, a ja jak cma

taa..właśnie Amelia dostała takiego słonia na roczek :tak:- z siedzonkiem, z milusią różową głową konia... i co?:crazy: I furory to ona na niej nie zrobił.:no: Wręcz jakoś boi się w nim huśtać:dry:. Woli zwykłą huśtawkę.:tak: Z resztą te bieguny są tak jakoś dziwnie wystrugane , że w ogóle nie da się w tym dziecka bujać.:crazy::crazy::crazy:
Do tego kupę miejsca zajmuje i stwarza duże niebezpieczeństwo, bo te płozy bardzo wystają.:dry:
A sama polecałam też takiego misia- bujaczka. :-p:-p:-p

wiesz co, to chyba zalezy od wieku. Jultika dostaana roczek bujanego konia i tez szalenstwa nie bylo. dopiero rok pozniej umiala sama na niego wsiadac i sie bujac. teraz bardzo go lubi.
zaczkeaj, a Amelka tez sie przekona do swojego zwierza

ja musze kupic prezent na 2 latka dla P chrzesnika. ma urodzinki 2 dni przed Marcelem niekat.
niekat, moze cos mi zasugerujesz?

hejo

Z chęcią przeczytam propozycje na prezent dla 2 latka....tez chrześniakowi muszę kupić mam jednak gorsza sytuacje bo on Londyńczyk i nie ma co ukrywać wiele fajnych już ma zabawek....ja pamiętam, że Hubert w wieku dwóch lat najbardziej lubił rzeczy które dostał na roczek :-) czyli rowerek, bujany misio, fontanna z piłeczkami, i uwielbiał zabawki do kąpieli książeczki do czytania, gazety :-)....

ja niby znalazłam fajna rzecz i chyba ją kupie bo mój chrześniak jest fanem "Dobranocnego ogrodu" lubi rysować, oglądać książeczki taki znikopis tablica fajna rzecz tez
jest...

a to chyba mu kupie drogie ale raz na rok prezent to nie wiele...

Nowa Mata wodna DOBRANOCNY OGRÓD AQUADRAW TOMY (917790080) - Aukcje internetowe Allegro

to też jest fajne są wersje i dla chłopców....
BOIKIDO Interaktywny EDUKACYJNY STOLIK W-wa SKLEP (933942682) - Aukcje internetowe Allegro

Witam drogie panie :-)
Melduje, że jestem jeszcze w dwupaku!!! I dobrze.... Remont trwa nadal, więc nie mam się co spieszyć! Do tego robię jeszcze ostatnie zakupy, prania, prasowania itp.
Pozdrawiam gorąco!!!!

no mój Marcel też szaleje za "Dobranocnym Ogrodem" i nawet był pomysł zeby go rpzebrac na karnawał za Igee Peegla;-)wiec wszelkie gadżety z tym zwiazane jak najbardzije są ok.Te co pokazała Myfa są fajne ale niestety podejrzewam że za drogie... no dla mnie by byly jednak:-(.
rowerek/autko do odpychania sie nózkami, sprzęt małego majsterkowicza, garaże z autami (te dla młodszych), warsztaty, to teraz jest u nam na topie no i oczywiscie książeczki:tak:płyty z bajkami (Dobranocny..., teletubisie).

witam!!!!

chlop mnie wkurzyl, wiec bez kija nie podchdzic!

hejo

Z chęcią przeczytam propozycje na prezent dla 2 latka....tez chrześniakowi muszę kupić mam jednak gorsza sytuacje bo on Londyńczyk i nie ma co ukrywać wiele fajnych już ma zabawek...

my robimy tansze prezenty. tylko ten roczkowy byl drogi. kiedys juz dostal od nas tablice-znikopis. Grzes tez ma duzo zabawek, a w dodatku rzadko sie widzimy, wiec nie wiem na biezaco co ma, a czego nie.

wybralam wlasnie taki zestaw majsterkowicza
WARSZTAT skrzynka+pas z narzędziami+kask 63 EL. (929462175) - Aukcje internetowe Allegro

Witam drogie panie :-)
Melduje, że jestem jeszcze w dwupaku!!! I dobrze.... Remont trwa nadal, więc nie mam się co spieszyć! Do tego robię jeszcze ostatnie zakupy, prania, prasowania itp.
Pozdrawiam gorąco!!!!

nie przemeczaj sie!

donkat świetny wybór - dzieci w tym wieku JESZCZE zwracają uwagę bardziej na ilośc niz na jakość sądząc po Marcelku;-)a takich śrubek i wiertarek to nigdy dość:-pwszystkie dziurkiw domu będą "dokręcone" heheeh i powiem Ci ze jak za ta cenę to super upolowałas zestawik:tak::-)jakby Marcel juz podobnego nie miał to i ja bym mu kupiła na jego urodzinki:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ,z kijem w dłoni się witam.:-D:-D:-D

donkat ja podpiszę się pod tym co napisała niekat. :-)Świetny wybór. :tak::tak::tak:

Ula rozumiem twoje zmęczenie. Odpoczywaj ile możesz.:tak:

Do góry