Czemu aż tak bardzo zależy ci na zepsuciu reputacji tej doktorce? Również uważam to za dziecinadę..Wiesz Twoje zdanie jest inne i moje jest inne sama przekonalam sie jaka ona jest .Takie rankingi sa po to by wyrazac swoje opinie,nikt nikomu na zlosc nie robi.Jak chcesz to moge swoje opinie na jej temat wykasowac bo i tak dla mnie nie stanowi to roznicy .A 5cio latka zupelnie inaczej sie zachowuje niz ja.Sorki wielkie :-).Pozdrawiam wszystkie mamy ;-)
Kochana nie denerwuj się , bo nie warto .wiesz to zadna moja specjalistka,i absolutnie nie musisz nic kasowac
a skoro tak uwazasz to jak najbardziej wyrazaj swoja opinie i szukaj wg opini najlepszego lekarza
tylko pomysl nad tym ze tak jak ty wydalas np jej zlą opinie,i zaczniesz chodzic do kogos wg tego rankingu najlepszego i potem ktos wyda temu twojemu najlepszemu lekarzowi zla opinie, to co zmienisz wtedy lekarza
poza tym konkurencja tez wydaje sobie nawzajem zle opinie(nie pomyslalas o tym)
wiesz dla mnie takie rankingo to bzdura,ale to tylko moje zdanie
zycze ci powodzenia w szukaniu super lekarza
ps napisalam ci te posty po tym jak ty napisalas swoj o wrednej babie ktora ci nic nie powiedziala,sorki ale takie teksty mnie do bialej goraczki doprowadzają
a i juz bez wzgledu na to co napiszesz dla mnie temat skonczony
Każdy wie ( są wyjątki ;-)) , że rankingi to jedna wielka ściema, reklamy robione sobie przez lekarzy jak i wystawianie sobie wzajemnie negatywnych komentarzy, ot tak zwykła walka na głosy. itp. Skoro mnie jakiś lekarz nie odpowiada po prostu go zmieniam nie robiąc wokół niego wielkiego hallo.
krok po kroku jak i gdzie wstawić suwaczek.:-) https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy-14254/A jeśli chodzi o suwaczki to ja chyba troche tępa jestem bo kilka razy próbowałam i mi nie wyszło Spróbuje ponownie, ale pewnie i tak mi sie nie uda
pozdrawiam:-)