reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

.Wiesz Twoje zdanie jest inne i moje jest inne sama przekonalam sie jaka ona jest .Takie rankingi sa po to by wyrazac swoje opinie,nikt nikomu na zlosc nie robi.Jak chcesz to moge swoje opinie na jej temat wykasowac bo i tak dla mnie nie stanowi to roznicy :tak:.A 5cio latka zupelnie inaczej sie zachowuje niz ja.Sorki wielkie :-).Pozdrawiam wszystkie mamy ;-)
Czemu aż tak bardzo zależy ci na zepsuciu reputacji tej doktorce? :confused: Również uważam to za dziecinadę.:tak::sorry:

wiesz to zadna moja specjalistka,i absolutnie nie musisz nic kasowac
a skoro tak uwazasz to jak najbardziej wyrazaj swoja opinie i szukaj wg opini najlepszego lekarza
tylko pomysl nad tym ze tak jak ty wydalas np jej zlą opinie,i zaczniesz chodzic do kogos wg tego rankingu najlepszego i potem ktos wyda temu twojemu najlepszemu lekarzowi zla opinie, to co zmienisz wtedy lekarza
poza tym konkurencja tez wydaje sobie nawzajem zle opinie(nie pomyslalas o tym)

wiesz dla mnie takie rankingo to bzdura,ale to tylko moje zdanie

zycze ci powodzenia w szukaniu super lekarza

ps napisalam ci te posty po tym jak ty napisalas swoj o wrednej babie ktora ci nic nie powiedziala,sorki ale takie teksty mnie do bialej goraczki doprowadzają
a i juz bez wzgledu na to co napiszesz dla mnie temat skonczony
Kochana nie denerwuj się:sorry: , bo nie warto :no:.
Każdy wie ( są wyjątki ;-)) , że rankingi to jedna wielka ściema, reklamy robione sobie przez lekarzy jak i wystawianie sobie wzajemnie negatywnych komentarzy, ot tak zwykła walka na głosy.:confused2: itp. Skoro mnie jakiś lekarz nie odpowiada po prostu go zmieniam nie robiąc wokół niego wielkiego hallo.:sorry:

A jeśli chodzi o suwaczki to ja chyba troche tępa jestem:eek: bo kilka razy próbowałam i mi nie wyszło Spróbuje ponownie, ale pewnie i tak mi sie nie uda:no:
pozdrawiam:-)
krok po kroku jak i gdzie wstawić suwaczek.:-) https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy-14254/

reklama
caterina jeżeli chciałaś zaistnieć na forum radomskim to wybrałaś jeden z najgłupszych sposobów, bo ciężko mi jest znaleźć wytłumaczenie twoich postów. Krytykujesz wszystkich nie pisząc nic poza tym.

hejka dziewczyny:-)
powiem Wam szczerze tylko jedną rzecz , zastanawiam sie tylko nad tym czy ta laska jest rzeczywista czy to tylko jakas glupia prowokacja:tak:

milej niedzieli

Oj dziewczyny,bez przesady,przeciez nie chcialam nikogo urazic.Wszystkie sie znacie i rozumiem ze jestescie jedna za druga.Jestem normalnym człowiekiem.Dorotka.1.za bardzo sie uniosla o ta lekarz,jak tylko bede mogla to pokasuje te moje opinie na jej temat dla swietego spokoju.Pozostaje mi przeprosić Dorotke.1. i jeszcze jak kogoś urazilam,mam nadzieje ze mi wybaczycie :sorry:

Ostatnia edycja:
witam!!!

wczorjaszy len minal. dzis dzien spokojny bez pospiechu w gronie rodzinki:-):-)

milego dzionka!

reklama
Do góry