reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Cześć Laseczki :-)
Ostatnio się nie udzielam na wątku:-( mam mnóstwo pracy przy remoncie. miedzy czasie robie praktyki, no i net jeszcze nie założony...:wściekła/y:

Czuje się dobrze, tylko ostatnio zaczeły puchnac mi nogi i nawet raz złapał mnie strasznie bolesny skórcz:angry:
Patryczek tydzień temu ważył już 2500g.
Namawiam go usilnie żeby za szybko nie chciał się znaleźć po drugiej stronie brzuszka, bo boje sie, ze nie zdazymy z remontem :-(

Niestety nie udało mi się was podczytac i nie wiem co się, gdzie dzieje... Życzę wszystkim dużo zdrówka i gorąco pozdrawiam.3-majcie kciuki, żeby mój brzdąc nie pojawił się przed terminem :cool:

Cześć dziewczyny nowa jestem :-) Znaczy kiedyś do Was zaglądałam ale wtedy to straszna posucha była, ale to dawno było temu..
To ja się ładnie przedstawię:
Jestem sobie klemi z Radomia dokładniej z kapturu, termin mam na święta dokładniej na Wielką sobotę ale znając moje szczęście to urodzę w Prima Aprilis :-)
Trochę Was poczytałam ale wybaczcie nie nadrobię wszytskiego co naprodukowałyście ale jakby jakieś streszczenie się znalazło..hi hi hi
Postaram sie zaglądać regularnie choć brzucho mi przeszkadza w siedzeniu przy biurku bo zaraz mnie dziecina jakoś tak gniecie że mnie głowa boli i jakoś tak mi szumi.
No to pozdrawiam forumowiczki radomskie
i miłego słoneczka za oknem

Witaj donkat :-) przepraszam że pytam ale jeszcze się nie zapoznałam ze wszystkimi stronami Jesteś z Radomia a konkretniej? i na kiedy masz termin czy Ty juz po?

reklama
Hej.
no no ja musze cytowac:-D
:rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć Laseczki :-)
Ostatnio się nie udzielam na wątku:-( mam mnóstwo pracy przy remoncie. miedzy czasie robie praktyki, no i net jeszcze nie założony...:wściekła/y:

Czuje się dobrze, tylko ostatnio zaczeły puchnac mi nogi i nawet raz złapał mnie strasznie bolesny skórcz:angry:
Patryczek tydzień temu ważył już 2500g.
Namawiam go usilnie żeby za szybko nie chciał się znaleźć po drugiej stronie brzuszka, bo boje sie, ze nie zdazymy z remontem :-(

Niestety nie udało mi się was podczytac i nie wiem co się, gdzie dzieje... Życzę wszystkim dużo zdrówka i gorąco pozdrawiam.3-majcie kciuki, żeby mój brzdąc nie pojawił się przed terminem :cool:
Ula współczuje remontu.:sorry:
Widze , że imię wybrane. :tak:Mój Kacper miał być Patryk ( ja się upierałam).:confused2: Większość była za kacprem , totez bym miała jakis w tym udział :sorry::tak:;-):-D:rofl2: Patryk daliśmy mu na drugie.:tak::-p
Trzymam kciuki.:tak:

Cześć dziewczyny nowa jestem :-) Znaczy kiedyś do Was zaglądałam ale wtedy to straszna posucha była, ale to dawno było temu..
To ja się ładnie przedstawię:
Jestem sobie klemi z Radomia dokładniej z kapturu, termin mam na święta dokładniej na Wielką sobotę ale znając moje szczęście to urodzę w Prima Aprilis :-)
Trochę Was poczytałam ale wybaczcie nie nadrobię wszytskiego co naprodukowałyście ale jakby jakieś streszczenie się znalazło..hi hi hi
Postaram sie zaglądać regularnie choć brzucho mi przeszkadza w siedzeniu przy biurku bo zaraz mnie dziecina jakoś tak gniecie że mnie głowa boli i jakoś tak mi szumi.
No to pozdrawiam forumowiczki radomskie
i miłego słoneczka za oknem
Hej. Mam nadzieje , że zagościsz u nas na dłużej.:tak:Klemi to Twoje imie? :rofl2:;-)

wrocilam!
witam!:-)
Wreszcie .:-D:-D:-D
Gdy Cię nie było forum umarło.:tak:;-):-D:-D:-D

Witaj donkat :-) przepraszam że pytam ale jeszcze się nie zapoznałam ze wszystkimi stronami Jesteś z Radomia a konkretniej? i na kiedy masz termin czy Ty juz po?
Ekhem..... :eek::eek::eek:

Klemi witaj,witaj.
Dobry wieczór drogie mamusie.
Dobry, dobry... :rofl2:

P.S. W realu wypatrzyłam bodziaki z długim rękawem ( chłopiece pozostały) za 2, 99 ( rozm. od 0 - 3-6-9). I kaszki mleczno-ryzowe , dwu-pak za 9, 45 ( cos tak jakoś).
W Biedronce promocja na chusteczki Dada. Za czteropak 11 zł z groszami.:tak::-)
Kryptoreklama.:baffled:

Do góry