reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

julita1212 zapraszamy na nasz główny wątek :-)
dziekuję za zaproszenie,ale ja nie jestem niestety z Radomia:-(.
Niewiele się orientuje co i gdzie jest w Radomiu...szczerze mówiąc to ostatnio byłam tam jak prawko zdawałam...i tam gdzieś w pobliżu jak się dobrze orientuje był sklep albo hurtownia z atykółami dla takich małych dzieciaczków...typu łóżeczka wózki ubranka...nie wiecie czy ren sklep jeszcze jest??/

reklama
Dzień doberek!

Oj jak miło zobaczyć na termometrze -3 st zamiast -23.:tak:.

Justa udanej imprezki życzę.

A my wczoraj byliśmy u dermatologa.No i jestem niepocieszona.Pani doktor potwierdziła że jest to przymieszkowe rogowacenie i żebyśmy nie liczyli na zupełne wyleczenie.Może być dużo lepiej,ale coś tam zawsze pozostanie.Latem ma być lepiej,a teraz mamy natłuszczać i smarować maściami.Następna wizyta za m-ąc.
A teraz weselej.Wczoraj sprzedaliśmy Pandę i kupiliśmy nowiutkiego Fiata Linea.Ach cieszę się jak dziecko.Teraz to już muszę wybrać się na jazdy doszkalające.Prawko zrobiłam z 10 lat temu i od tego czasu prawie nie jezdziłam sama.

Miłego dnia dziewczynki!

julita pewnie mówisz o Świecie dziecka na ul Toruńskiej.Jeżeli o to chodzi to jest tam nadal i to bardziej rozbudowany.

netka1 gratulacje! Ja z naszego wcale nie nowego auta cieszyłam się jak dziecko to wyobrażam sobie Twoją radość :-) Zobaczysz szybko sobie przypomnisz jak się prowadzi i złapiesz rytm :-) No i na pewno będziecie zadowoleni z nowego autka.
Justa jak tam dzieciaki na balu? Amelkę też zabrałaś żeby sobie popatrzyła na kolorowych przebierańców?
Antoś jutro idzie na bal do Królowej Śniegu, tylko coś nie bardzo chce zakładać swój kostium, w dodatku ja idę na wesele więc tata będzie sobie musiał radzić sam ;-) Trochę żałuję bo jestem bardzo ciekawa jak to moje dziecię będzie się zachowywało i czy mu się tam spodoba, ale tata ma za zadanie robić zdjęcia i wszystko mi później opowiedzieć.
Sewa coś mi się wydaje że to już do końca tacy nasi mali synkowie zostaną :-) Potwierdzam,zdjęcie na nk śliczne bo widać zadowolone buziaki.
dorotka1 ani się obejrzysz jak mdłości będą tylko wspomnieniem. Pamiętam że podobno migdały dobrze na nie działają, może warto spróbować.
Myfa80 ja właśnie wczoraj dentystę zaliczyłam, ale na szczęście był tylko jeden ubytek i teraz dopiero na przegląd za pół roku.
No właśnie dziewczyny, jak myjecie ząbki dzieciom?Bo Antek oczywiście się buntuje i chce wszystko sam, a jak mu pozwolę to zjada pastę ale szczoteczką troszkę w buzi pomiesza a ja potem tylko poprawiam.

U nas mycie ząbków przebiega całkiem sprawnie,a to pewnie dlatego że Kuba tylko je szczerzy a ja szoruję.Kiedyś miałam elmex,teraz kupiłam colgate i ta jest do kitu.

witam!!!

ostatnio tak sobie poplanowalam dni, ze czasu an kompa nie mialam:szok::szok:

dzis odwiedzila nas Filwinka z Antosiem i moja niunka tak skorzytsala z tej wizyty, ze....cala prawie przespala:-D:-D:-Dzasnela zaraz przed ich przyjazdem i wstala 10min przed wyjazdem:sorry2:. Za to Antos mial cale krolestwo zabawek dla siebie i nawet Julitke nie obudzily jego okrzyki zachwytu:-D:-D:-D:-D

oj dziewczyny, taka zime, to ja uwieeeelbiam!!!;-):-)

hejo
Dziewczyny znacie dobrego laryngologa dzieciecego w Radomiu? Poza tym czy znacie allergolog Panią kalbarczyk? Z dzieciarnia zjezdzam na ferie do dziadków wiec mam nadzieje ze uda mi sie obskoczyc specjalistow....Mam skierowania, ale pewnie czeka sie dlugo i pozostanie prywatnie :-(

...Ja jeszcze musze do stomatologa iść...ech Reymont mi pozostaje .... :-(
.

laryngologa nie znam.
Kalbarczykowej osobiscie tez nie, ale slyszalam od cioci P, zeby do niej nie chodzic:no:

a co to REYMONT?

Ja dziś dzień wywiadówkowy miałam.:tak: Jutro bal karnawałowy w sQl.:tak:Pozdrawiam i życze miłego wieczorku.:tak:

co to znaczy?:sorry2:

A my wczoraj byliśmy u dermatologa.No i jestem niepocieszona.Pani doktor potwierdziła że jest to przymieszkowe rogowacenie i żebyśmy nie liczyli na zupełne wyleczenie.

A teraz weselej.Wczoraj sprzedaliśmy Pandę i kupiliśmy nowiutkiego Fiata Linea.Ach cieszę się jak dziecko.Teraz to już muszę wybrać się na jazdy doszkalające.Prawko zrobiłam z 10 lat temu i od tego czasu prawie nie jezdziłam sama.

tak, jak mowilam:sorry2:

gratuluje auta! widze, ze gustujecie w fiatach:blink:
po co lekcje doszkalajace? posadz meza obok i Cie doszkoli:tak:

No właśnie dziewczyny, jak myjecie ząbki dzieciom?Bo Antek oczywiście się buntuje i chce wszystko sam, a jak mu pozwolę to zjada pastę ale szczoteczką troszkę w buzi pomiesza a ja potem tylko poprawiam.

u nas dlugo byl problem, bo ajk niunce wychodzily zabki, to nie dawlaa myc. wtedy tylko sama zjadala paste i pogrzebawla chwilke w buzi.
teraz ja jej myje:tak:

Chyba zapiszę Amelię na jakiś kurs tańca.:dry:
Zero zahamowań ma to dziecko.:-D
Koniec balu, chwytam małą za rękę , mówię " chodź idziemy, nie będzie już pan grał" a ta się wyrywa i w płacz.:szok:

Po drugie....
Obrałam cel- ćwiczenia. I tak sobie ćwiczę , zginam się, gimnastykuję. :tak:

Amelka zuch dziewczynka! ciesz sie, ze jets taka smiala. ja bym chciala, zeby Jultika taka byla:-:)-(

kovbieto, nie katuj sie!!!;-):-)

reklama
Do góry