reklama
Hej. Antoś śpi to mam chwilę, bo coś ostatnio mi czasu brakowało żeby popisać.
W sobotę byłam na weselu, a moje dziecię poszło na pierwszy w swoim życiu bal, i podobno zrobiło furorę, ale to pewnie dlatego że był najmłodszy a więc najbardziej pocieszny.
Justa muszę to pokazać mojemu M. Pęknie ze śmiechu :-) a o filmie jeszcze nie słyszałam, za to dziś wybraliśmy się z Antkiem po bilety na Avatara na czwartek, bo to zawsze na dwóch biletach 10zł mniej jak się wcześniej kupi. A to nasze wyjście do kina to jeszcze zaległe, mikołajkowe. Ciotka na wieczór zaklepana i mam nadzieje że nic się nie wydarzy.
niekat widać Dracula jeszcze przed śniadankiem bo czerwonych śladów na szyi Śpiącej Królewny nie widać :-) Fajne te Twoje dzieciaczki
Myfa80 u mnie podobnie z rowerkiem stacjonarnym, przez kilka miesięcy służył za wieszak na ubrania i wylądował w piwnicy, ale mam nadzieję że wiosną zacznę jeździć na zwykłym rowerze i pozbędę się chociaż części oponki.
W sobotę byłam na weselu, a moje dziecię poszło na pierwszy w swoim życiu bal, i podobno zrobiło furorę, ale to pewnie dlatego że był najmłodszy a więc najbardziej pocieszny.
Justa muszę to pokazać mojemu M. Pęknie ze śmiechu :-) a o filmie jeszcze nie słyszałam, za to dziś wybraliśmy się z Antkiem po bilety na Avatara na czwartek, bo to zawsze na dwóch biletach 10zł mniej jak się wcześniej kupi. A to nasze wyjście do kina to jeszcze zaległe, mikołajkowe. Ciotka na wieczór zaklepana i mam nadzieje że nic się nie wydarzy.
niekat widać Dracula jeszcze przed śniadankiem bo czerwonych śladów na szyi Śpiącej Królewny nie widać :-) Fajne te Twoje dzieciaczki
Myfa80 u mnie podobnie z rowerkiem stacjonarnym, przez kilka miesięcy służył za wieszak na ubrania i wylądował w piwnicy, ale mam nadzieję że wiosną zacznę jeździć na zwykłym rowerze i pozbędę się chociaż części oponki.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
wiesz co wedlug mnie nie powinna sobie krzywdy nia zrobic,gdyz zbyt mocno nie da sie dociskac niej,tylko musisz pilnowac zeby dobrze wszystkie zabki domywala,bo spotkalam sie z chlopcem okolo7 lat ktory slabo z boku mylwitam się z poniedziałku :-) i od razu z pytaniem ku dorotce : co myslisz o szczoteczkach elektrycznych dla dzieci?Oliwia ma taka na baterię ale nie wiem czy nie robie jej tym "krzywdy"... wiesz o co mi chodziW ogóle moze któras z Was wie coś na ten temat więcej niż ja
Nasze dzieci maja ferie.moje sa u babci... piętro niżej hehehe Dwa tygodnie bez wstawania 15 min wczesneij zeby odwieśc Oli do przedszkola i bez pospiechu przy odbiorze jej stamtąd:-)nawet moja mama sie cieszy bo Oliwia zawsze się zajmie Marcelem w razie co
dzien dobry
justa i jak?fajnie było tak samej cala nockę;-):-)??
myfa niestety ja sie nei orientować
dorotka dziekitak tez myslałam.Ma ustalony czas mycia ząbków ale że jest małym leniuszkiem to pomyślałam że ta "kręcąca" jej jeszcze dokładniej pozwoli wyczyścic uzębienie;-)
myfa niestety ja sie nei orientować
dorotka dziekitak tez myslałam.Ma ustalony czas mycia ząbków ale że jest małym leniuszkiem to pomyślałam że ta "kręcąca" jej jeszcze dokładniej pozwoli wyczyścic uzębienie;-)
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Myfa doktor Nowaczek jest swietna(moje zdanie),prywatnie robila usg kolo mnie na zeromskiego 85 czy 83 raz w tyg we wtorek,z tego co wiem jakis czas temu przeniesli to do budynku zusu--tylko musisz zadzwonic tam czy nadal przyjmuje...ale Ci dobrze..........
dziewczyny musze zrobic usg jamy brzusznej mojego malucha u doktor Nowaczek, albo doktora Słyka kurcze gdzie oni przyjmuja? Na Sienkiewicza ktores z nich podobno , ale kurcze gdzie? ech....
dzien dobry