reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Hej. Antoś śpi to mam chwilę, bo coś ostatnio mi czasu brakowało żeby popisać.
W sobotę byłam na weselu, a moje dziecię poszło na pierwszy w swoim życiu bal, i podobno zrobiło furorę, ale to pewnie dlatego że był najmłodszy a więc najbardziej pocieszny.

Justa muszę to pokazać mojemu M. Pęknie ze śmiechu :-) a o filmie jeszcze nie słyszałam, za to dziś wybraliśmy się z Antkiem po bilety na Avatara na czwartek, bo to zawsze na dwóch biletach 10zł mniej jak się wcześniej kupi. A to nasze wyjście do kina to jeszcze zaległe, mikołajkowe. Ciotka na wieczór zaklepana i mam nadzieje że nic się nie wydarzy.

niekat widać Dracula jeszcze przed śniadankiem bo czerwonych śladów na szyi Śpiącej Królewny nie widać :-) Fajne te Twoje dzieciaczki

Myfa80 u mnie podobnie z rowerkiem stacjonarnym, przez kilka miesięcy służył za wieszak na ubrania i wylądował w piwnicy, ale mam nadzieję że wiosną zacznę jeździć na zwykłym rowerze i pozbędę się chociaż części oponki.

witam się z poniedziałku :-) i od razu z pytaniem ku dorotce : co myslisz o szczoteczkach elektrycznych dla dzieci?Oliwia ma taka na baterię ale nie wiem czy nie robie jej tym "krzywdy"... wiesz o co mi chodzi:baffled:W ogóle moze któras z Was wie coś na ten temat więcej niż ja:confused:
Nasze dzieci maja ferie.moje sa u babci... piętro niżej hehehe Dwa tygodnie bez wstawania 15 min wczesneij zeby odwieśc Oli do przedszkola i bez pospiechu przy odbiorze jej stamtąd:-)nawet moja mama sie cieszy bo Oliwia zawsze się zajmie Marcelem w razie co:sorry2:
wiesz co wedlug mnie nie powinna sobie krzywdy nia zrobic,gdyz zbyt mocno nie da sie dociskac niej,tylko musisz pilnowac zeby dobrze wszystkie zabki domywala,bo spotkalam sie z chlopcem okolo7 lat ktory slabo z boku myl:tak:

dzien dobry

...ale Ci dobrze..........

dziewczyny musze zrobic usg jamy brzusznej mojego malucha u doktor Nowaczek, albo doktora Słyka kurcze gdzie oni przyjmuja? Na Sienkiewicza ktores z nich podobno , ale kurcze gdzie? ech....

justa i jak?fajnie było tak samej cala nockę:tak:;-):-)??
myfa niestety ja sie nei orientować:nerd:
dorotka dzieki:tak:tak tez myslałam.Ma ustalony czas mycia ząbków ale że jest małym leniuszkiem to pomyślałam że ta "kręcąca" jej jeszcze dokładniej pozwoli wyczyścic uzębienie;-)

reklama
...ale Ci dobrze..........

dziewczyny musze zrobic usg jamy brzusznej mojego malucha u doktor Nowaczek, albo doktora Słyka kurcze gdzie oni przyjmuja? Na Sienkiewicza ktores z nich podobno , ale kurcze gdzie? ech....
Myfa doktor Nowaczek jest swietna(moje zdanie),prywatnie robila usg kolo mnie na zeromskiego 85 czy 83 raz w tyg we wtorek,z tego co wiem jakis czas temu przeniesli to do budynku zusu--tylko musisz zadzwonic tam czy nadal przyjmuje

dzien dobry

Do góry