reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
witam!!!

ugotowalam kopytka, nie powiem, z eostatni raz w zyci, ale na pewno nie za czesto bede to robic. jendak wole kluski slaskie:tak:

mam dylemat kiedy jechac w swietokrzyskie i jak to rozplanowac, zeby wszystkie stesnkione za niunia duszyczki byly zaspokojone:-D:-D:-D

czekamy na P, bo jeszcze w trasie:-(

w sumie to sie domyslilam, tylko ciekawa jestem, skad taki skrot, bo nie moge rozszyfrowac:baffled:

MILEGO WEEKENDU!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się z poniedziałku :-) i od razu z pytaniem ku dorotce : co myslisz o szczoteczkach elektrycznych dla dzieci?Oliwia ma taka na baterię ale nie wiem czy nie robie jej tym "krzywdy"... wiesz o co mi chodzi:baffled:W ogóle moze któras z Was wie coś na ten temat więcej niż ja:confused:
Nasze dzieci maja ferie.moje sa u babci... piętro niżej hehehe Dwa tygodnie bez wstawania 15 min wczesneij zeby odwieśc Oli do przedszkola i bez pospiechu przy odbiorze jej stamtąd:-)nawet moja mama sie cieszy bo Oliwia zawsze się zajmie Marcelem w razie co:sorry2:

Donkat to dentysta...

kurcze a ja o Kalbarczykowej dobre rzeczy slyszalam...teraz juz zglupialam...w sumie ile ludzi tyle opini...

moj starszak ma kaszel chyba allergiczny taki uciazliwy zasze jak ogrzewanie jest wieksze...

ząbki tez myjemy elmexem jak dla mnie najlepsza jest.....

jedynie najmlodszemu musze kupic narazie tylko silikonowa szczoteczke bo az 4 zebolki ma ;-)

Netka dziekuje, u mnie kilosow nie widac tylko na zdjeciach...ale w w ubrankach odczowam nadmiar tkanki tluszczowej.......sam fakt ze waze 77 kilo przy 172 cm wzrostu...nadwaga jak nic ....

netka moj ofecer WP, Twój policjant czy tak jak mój....?

nie donkat tylko dorotka.1 to dentysta;-):-)
myfa ty przyjanmniej jestes wysoka;-)ja tam mam marne 168 i niby rzeczowo nadwagi nei mam ale od świąt nie umiem sie pozbyc sadełka i tak mi sie marzy zrzucic 6 kg... do mojej ulubionej wagi:-pdzis jesy poniedziałek i do tego pierwszy dzien miesiąca więc motywacje juz mam.nawet sobie obeicałam że orbitreka dzis odkurzę:cool2:za chwilę wiosna i juz wtedy trzeba wyglądac jako tako a do wakacji trza byc laska:cool2:

haha smiesznie wyszlo z tym dentysta oczywiscie mialam na mysli dentyste Reymonta ... :-)

niekat orbitreka siostrze oddalam i nie wiem czy to byl dobry pomysl chociaz u mnie sluzyl ostatnio jako zbieracz kurzu i wieszak ;-) a powaznie do wakacji chce zrzucic 15 kilo sporo i nie wiem czy sie uda.... ech...co to jest 6 kilo..... rozumiem jednak bol...bo kazdy kilogram nieproszony to nic fajnego...szkoda ze nie mieszkam juz na stale w Radomiu moze w jakas silownie i prywatnego trenera bysmy zainwestowaly ;-)

myfa tez kiedys myslałam o siłowni czy aerobiku ale to nie dla mnie.Ja jednak wolę sama w domu sie wypocić a potem hop pod prysznic i ODPOCZYNEK.Jak wczoraj:tak:dałam rade 40 min jechac i może bym dalej pojechała ale sie bałam że dzis nie wydolę.A chce codziennie więcej jechać;-)no i dzis juz waga ciupke mniej.Mysle że dam rade jakos to zrzucić.Znając siebie to wystarczy sie wdrożyć i potem leci jak z płatka:tak:Po Marcelu udało mi sie w 3 miesiące wrócic do wagi (zreszta po Oliwii tez tylko wtedy nic nie robiłam i samo zlecialo).Ale co sie napociłam to już tylko ja wiem bo dwa razy dziennie jeżdziłam na orbitreku i do tego lekka dieta (jak to u karmiącej).Byłam z siebie dumna a potem niestety już mniej bo mi troszke wróciło jak tylko sobie odpuścilam i tak sie kulam do tej pory:cool2:
tak że uwazam myfa że pozbywając sie orbiego popełniłas błąd:sorry2:

reklama
Moje przebierańce:
Książe Dracula z nieświadomym zagrożenia śniadaniem:-D
wol_error.gif
img2882.jpg

dzwonimy po "posiłki" najchętniej 0 Rh+:-p
img2879ww.jpg

Śniadanie/Śpiąca Królewna:sorry2:(bez ułozonej fryzury i pantofelków bo tylko przymiarka;-))
img2884lx.jpg

Młody Edward Cullen/Robert Pattison:cool2:
wol_error.gif
img2885g.jpg

Do góry