reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

ana, pewnie ze przyjmiemy:tak::tak::tak: pisz i czuj sie jak u siebie;-)

ula, a u kogo bylas? nie mozesz pojsc jutro gdzies prywatnie i wtedy wziac zwolnienie?

obejrzalam "Dzieci Ireny Sendlerowej", za slabe mam nerwy na takie historie :(
Ana witaj:-):-):-)
Ula tylko gina p[roponuje zmienic:tak:,nosek do gory
Dorotko ale Jula ma ząbalków. :shocked2::-D

sewa dzis lepiej.:tak:Ale 2 razy biegunka dopadła...:confused2:

Julka ma juz pelna klawiaturke mleczakow:-D:-D
wspolczuje biegunki i zdrowka zycze:tak::tak:

witam!!!

Dorotka, ale pucka z Julki. tylko policzki ma takie, czy cala jest okraglutka? chetnie je?
?

cala jest okraglutka:tak::tak:

dzien dobry:-):-)

reklama
Hej przepraszam ale an nic nie mam czasu. Ciągle coś się dzieje. Antoś jeszcze bierze syropki na kaszel ja wylądowałam wczoraj na SORze a dziś były okrągłe urodziny M.
Po imprezie wypadało jeszcze trochę popracować tak więc nie śpię.
Obiecuję że jak tylko skończy się ten młyn ( za jakieś dwa tygodnie) to wrócę aktywne na forum.
Justa mam nadzieję że Amelka ma się już lepiej!
Pozdrawiam ciepło w tę pluchę

Ana witamy w naszych skromnych progach :-)
Justa dzięki za podpowiedź apropos suwaczków - już się za to zabieram :happy2:

Zapisałam się do innego gina i mam l4, ale czuję, że za długo do niego nie pochodzę - a może wy macie sprawdzonych lekarzy, których chętnie byście poleciły?

Ogólnie ostatnio nie miałm czasu zajrzeć na forum, ponieważ biegałam po mieście co by znaleźć jakieś fajne ciuszki ciążowe... porażka, albo nic na mnie nie ma bo jestem wąska w biodrach a mam już nawet spory brzuszek, albo ceny zwalają mnie z nóg - kosmos :szok: No nic pokręcę się jeszcze i pewnie coś dla siebie wychaczę.

Dziewczynki dziś śpimy o godzinkę dłużej :-) - to jest to co tygryski kochają najbardziej!

A teraz coś z zupełnie innej beczki (smutnego) - wczoraj powiesił się mój 23-letni kuzyn :-( powodem był najpewniej nieudany związek... ech... ciężko

Mamuśki życzę miłego weekendu!

Witam wszystkich:) Ja mieszkam w Radomiu.Mam córeczkę ninkę która ma 18 miesięcy i w listopadzie urodzę drugą córeczkę.Mam pytanie, czy któraś z Was miała problem w ciąży z małą masą ciała dziecka? lekarz mówi że to hipotrofia płodu.Ninka urodziła sie z wagą 2300,a maja w 35 tyg ciąży waży 2200.Lekarz mówi że konieczny bedzie pobyt w szpitalu na Patologi ciąży ale tak naprawdę czy to coś da? Są jakieś leki na wzrost ciałapłodu? wiecie coś na ten temat? Żal mi zostawiać Ninkę na ten czas,ale jeśli to jest konieczne to oczywiście wybiorę sie na oddział.Czy 2200 na ten okres ciąży to naprawdę bardzo mało? pozdrawiam.

Ja chodzę do dr.Ananicza.Przyjmuje on na Focha 12 na 1 piętrze.Jest bardzo kompetentny,miły i bardzo jestem zadowolona z leczenia u niego.Pracuje na Józefowie.pozdrawiam.

witam!!!

fajnie jak jest nas wiecej, to jest co poczytac;-):-)

mielismy dzis leniuchowato-goscinna niedziele:-)

moje dziecko jeszcze szaleje w lozeczku:sorry2:

Hej przepraszam ale an nic nie mam czasu.

czekamy cierpliwie, czekamy:tak::tak:
a ja nie wiem, co to SOR:zawstydzona/y:

Ana witamy w naszych skromnych progach :-)
Justa dzięki za podpowiedź apropos suwaczków - już się za to zabieram :happy2:

no i jak, bo efektow nie ma:sorry2:;-)

Zapisałam się do innego gina i mam l4, ale czuję, że za długo do niego nie pochodzę - a może wy macie sprawdzonych lekarzy, których chętnie byście poleciły?

ja z calego serca polecam dr Penzę

Ogólnie ostatnio nie miałm czasu zajrzeć na forum, ponieważ biegałam po mieście co by znaleźć jakieś fajne ciuszki ciążowe... porażka, albo nic na mnie nie ma bo jestem wąska w biodrach a mam już nawet spory brzuszek, albo ceny zwalają mnie z nóg - kosmos :szok: No nic pokręcę się jeszcze i pewnie coś dla siebie wychaczę.

sprobuj moze przez Allegro cos kupic?
wiem,ze jest stoisko dla ciezarnych na Korei i ostatnio mi mignal sklpe na Narutowicza

Dziewczynki dziś śpimy o godzinkę dłużej :-) - to jest to co tygryski kochają najbardziej!

a ja o tym zapomnialam i poszlabym do ksciola godzinke wczesniej:-D

A teraz coś z zupełnie innej beczki (smutnego) - wczoraj powiesił się mój 23-letni kuzyn :-( powodem był najpewniej nieudany związek... ech... ciężko

strasznie smutne:-:)-:)-(

Witam wszystkich:) Ja mieszkam w Radomiu.Mam córeczkę ninkę która ma 18 miesięcy i w listopadzie urodzę drugą córeczkę.Mam pytanie, czy któraś z Was miała problem w ciąży z małą masą ciała dziecka? lekarz mówi że to hipotrofia płodu.Ninka urodziła sie z wagą 2300,a maja w 35 tyg ciąży waży 2200.Lekarz mówi że konieczny bedzie pobyt w szpitalu na Patologi ciąży ale tak naprawdę czy to coś da? Są jakieś leki na wzrost ciałapłodu? wiecie coś na ten temat? Żal mi zostawiać Ninkę na ten czas,ale jeśli to jest konieczne to oczywiście wybiorę sie na oddział.Czy 2200 na ten okres ciąży to naprawdę bardzo mało? pozdrawiam.

nie zetkenlam sie z takimi przypadkami osobiscie, ale u mnie na wrzesniowkach jest dziewczyna w ciazy, juz chyba 36-37tydz. i jej coreczka tez jest malenka, bo ok.2kg. nic jej lekarz nie mowil, ze musi lezec z tego powodu na oddziale.

jednak jest szansa, ze Twoja druga corcia bedzie wazyla wiecej od Ninki, skoro ta sie urodzila majac 2300, a fasolka w 35tyg ma 2200, wiec jeszcze przez min 3 tyg cos urosnie, a przeciez dziecko w ostatnicj tyg rosnie najwiecej

Ja chodzę do dr.Ananicza.Przyjmuje on na Focha 12 na 1 piętrze.Jest bardzo kompetentny,miły i bardzo jestem zadowolona z leczenia u niego.Pracuje na Józefowie.pozdrawiam.

milo go wspominam z porodowki i zalowalam, ze mojego porodu nie odbieral:sorry2:

ula ja tez polecam Penzę!!!poleciła mi go z kolei donkat i nei zawiodłam się:tak:po traumatycznych przezyciach z innym ginem ten okazał sie niemalże aniolem.Poprowadził mi ciaże z Marcelem do konca z autentyczną troską i do dzis pyta przy każdej wizycie jak tam "nasz synek";-):-)ostatnio ustalił mi badania na jakies enzymy które maja wykluczyć skutki uboczne stosowania Evry i moje pierwsze USG piersi:szok:zaskoczyło mnie to o tyle że żaden lekarz nigdy sie nei kwapił nawet o spytanie czy prowadze samokontrolę a ten nie dosc ze spytał to jeszcze to badanie przepisał (40% taniej;-):-p).No w każdym razie podoba mi sie bardzo jego podejście do pacjentki, a wydaje mi sie że szczególnie podczas ciazy to bardzo ważne!!!!w koncu niech mowią co chca ale to nei jest lekarz jak kazdy inny bo żaden okulista czy laryngolog nie wie o mnie tyle co gino:sorry2:;-):-)i warto miec do takiego zaufanie heheh

justa heheh zapracowana jak zwykle;-), a po pracy latamy drugi tydzien załatwiac sprawę, która lezy nam na sercy juz 4 lata.I DZIŚ FINAŁ!Do końca tygodnia będziemy mogli o tym zapomneić UFFFF
dzieciaki zdrowe - dzięki!:sorry2:mam nadzieję że i u Was jest już wszytsko oki:tak:

reklama
Do góry