reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

o ile sie nie myle nie rpcuje w żadnym z radomkich szpitali niestety (jego jedyna wada).Ja do niego chodze prywatnie do Gravmedu na Żeromskiego

reklama
Ale fajoska pogoda!!! Jestem właśnie po południowym spacerku :-)

Jak byłyście w ciąży to przeczówałyście co w was siedzi? Moja koleżanka przeczówała że będzie chłopak i jest- tak jej wyszło na usg. Ja usg mam dopiero 12.11 i cholernie nie mogę się doczekać żeby poznać płeć - a pzreczuć 0 :-(

JUSTA brawa dla Amelki - zuch dziewczyna!!!

witam!!!

zabiegana jestem i tak bedzie do piatku.
kupilismy ciagnik siodlowy ( popularnie zwanego TIRa) i zalatwiamy wszelkie sprawy.

U nas ok. Jesteśmy na etapie puszczania się , w sensie, że Amelia się puszcza , ja nie.:-D Podzwiguje się skubana na byle czym, stoi , cos zauważy i trzymając sie jedna łapką zadziwia wszystkich.:laugh2:

:szok::szok::szok::szok: i wszyscy na to pozwlalaja:rofl2::-D:-D:-D:-D
super, malenka spryciarka:tak:

Jak byłyście w ciąży to przeczówałyście co w was siedzi? Moja koleżanka przeczówała że będzie chłopak i jest- tak jej wyszło na usg. Ja usg mam dopiero 12.11 i cholernie nie mogę się doczekać żeby poznać płeć - a pzreczuć 0 :-(
!

ja na poczatku sobie wmowilam chlopca : bo nie mialam na slodko checi, bo aldnie wygladalam, dobrze sie czulam itp itd. na USG wyszla dziweczynka, ku naszej uciesze, wiec chcialam zeby to sie spelnilo i tak bylo.
w sumie to nie maialam jakiego czuja, jak niektorzy maja.

z Oliwia chciałam chłopca i tak sobie wmawiałam ale bez pzekonania ;-)za tro z Marcelem miałam od samego początku 100% pewność że bedzie chłopak:-p:-):tak:

donkat a ty wiesz co u filwinki? :sorry:

zamienilysmy dwa dni temu kilka slow. teraz ma mase pracy, jak juz wyjdzie na prosta z zaleglosciami, to wroci do ludzi:-D:-D

Justa, Sewa, jak wasze diety? waga spada?
ja postanowilam sie wziac za siebie: zero slodyczy i mniej obarstwa:zawstydzona/y:

czy te korki na miescie sa spowodowane juz zblizajacymi sie swietami? masakra, o kazdej porze trudno przejechac!:cool:

reklama
Do góry