reklama
Ale fajoska pogoda!!! Jestem właśnie po południowym spacerku :-)
Jak byłyście w ciąży to przeczówałyście co w was siedzi? Moja koleżanka przeczówała że będzie chłopak i jest- tak jej wyszło na usg. Ja usg mam dopiero 12.11 i cholernie nie mogę się doczekać żeby poznać płeć - a pzreczuć 0 :-(
JUSTA brawa dla Amelki - zuch dziewczyna!!!
Jak byłyście w ciąży to przeczówałyście co w was siedzi? Moja koleżanka przeczówała że będzie chłopak i jest- tak jej wyszło na usg. Ja usg mam dopiero 12.11 i cholernie nie mogę się doczekać żeby poznać płeć - a pzreczuć 0 :-(
JUSTA brawa dla Amelki - zuch dziewczyna!!!
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
zabiegana jestem i tak bedzie do piatku.
kupilismy ciagnik siodlowy ( popularnie zwanego TIRa) i zalatwiamy wszelkie sprawy.
i wszyscy na to pozwlalaja
super, malenka spryciarka
ja na poczatku sobie wmowilam chlopca : bo nie mialam na slodko checi, bo aldnie wygladalam, dobrze sie czulam itp itd. na USG wyszla dziweczynka, ku naszej uciesze, wiec chcialam zeby to sie spelnilo i tak bylo.
w sumie to nie maialam jakiego czuja, jak niektorzy maja.
zabiegana jestem i tak bedzie do piatku.
kupilismy ciagnik siodlowy ( popularnie zwanego TIRa) i zalatwiamy wszelkie sprawy.
U nas ok. Jesteśmy na etapie puszczania się , w sensie, że Amelia się puszcza , ja nie. Podzwiguje się skubana na byle czym, stoi , cos zauważy i trzymając sie jedna łapką zadziwia wszystkich.
i wszyscy na to pozwlalaja
super, malenka spryciarka
!
ja na poczatku sobie wmowilam chlopca : bo nie mialam na slodko checi, bo aldnie wygladalam, dobrze sie czulam itp itd. na USG wyszla dziweczynka, ku naszej uciesze, wiec chcialam zeby to sie spelnilo i tak bylo.
w sumie to nie maialam jakiego czuja, jak niektorzy maja.
z Oliwia chciałam chłopca i tak sobie wmawiałam ale bez pzekonania ;-)za tro z Marcelem miałam od samego początku 100% pewność że bedzie chłopak:-)Jak byłyście w ciąży to przeczówałyście co w was siedzi? Moja koleżanka przeczówała że będzie chłopak i jest- tak jej wyszło na usg. Ja usg mam dopiero 12.11 i cholernie nie mogę się doczekać żeby poznać płeć - a pzreczuć 0 :-(
donkat
Fanka BB :)
donkat a ty wiesz co u filwinki?
zamienilysmy dwa dni temu kilka slow. teraz ma mase pracy, jak juz wyjdzie na prosta z zaleglosciami, to wroci do ludzi
Justa, Sewa, jak wasze diety? waga spada?
ja postanowilam sie wziac za siebie: zero slodyczy i mniej obarstwa
czy te korki na miescie sa spowodowane juz zblizajacymi sie swietami? masakra, o kazdej porze trudno przejechac!
reklama