reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

o ile sie nie myle nie rpcuje w żadnym z radomkich szpitali niestety (jego jedyna wada).Ja do niego chodze prywatnie do Gravmedu na Żeromskiego

reklama
Ale fajoska pogoda!!! Jestem właśnie po południowym spacerku :-)

Jak byłyście w ciąży to przeczówałyście co w was siedzi? Moja koleżanka przeczówała że będzie chłopak i jest- tak jej wyszło na usg. Ja usg mam dopiero 12.11 i cholernie nie mogę się doczekać żeby poznać płeć - a pzreczuć 0 :-(

JUSTA brawa dla Amelki - zuch dziewczyna!!!

witam!!!

zabiegana jestem i tak bedzie do piatku.
kupilismy ciagnik siodlowy ( popularnie zwanego TIRa) i zalatwiamy wszelkie sprawy.

U nas ok. Jesteśmy na etapie puszczania się , w sensie, że Amelia się puszcza , ja nie.:-D Podzwiguje się skubana na byle czym, stoi , cos zauważy i trzymając sie jedna łapką zadziwia wszystkich.:laugh2:

:szok::szok::szok::szok: i wszyscy na to pozwlalaja:rofl2::-D:-D:-D:-D
super, malenka spryciarka:tak:

Jak byłyście w ciąży to przeczówałyście co w was siedzi? Moja koleżanka przeczówała że będzie chłopak i jest- tak jej wyszło na usg. Ja usg mam dopiero 12.11 i cholernie nie mogę się doczekać żeby poznać płeć - a pzreczuć 0 :-(
!

ja na poczatku sobie wmowilam chlopca : bo nie mialam na slodko checi, bo aldnie wygladalam, dobrze sie czulam itp itd. na USG wyszla dziweczynka, ku naszej uciesze, wiec chcialam zeby to sie spelnilo i tak bylo.
w sumie to nie maialam jakiego czuja, jak niektorzy maja.

z Oliwia chciałam chłopca i tak sobie wmawiałam ale bez pzekonania ;-)za tro z Marcelem miałam od samego początku 100% pewność że bedzie chłopak:-p:-):tak:

donkat a ty wiesz co u filwinki? :sorry:

zamienilysmy dwa dni temu kilka slow. teraz ma mase pracy, jak juz wyjdzie na prosta z zaleglosciami, to wroci do ludzi:-D:-D

Justa, Sewa, jak wasze diety? waga spada?
ja postanowilam sie wziac za siebie: zero slodyczy i mniej obarstwa:zawstydzona/y:

czy te korki na miescie sa spowodowane juz zblizajacymi sie swietami? masakra, o kazdej porze trudno przejechac!:cool:

reklama
Do góry