reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
ana, pewnie ze przyjmiemy:tak::tak::tak: pisz i czuj sie jak u siebie;-)

ula, a u kogo bylas? nie mozesz pojsc jutro gdzies prywatnie i wtedy wziac zwolnienie?

obejrzalam "Dzieci Ireny Sendlerowej", za slabe mam nerwy na takie historie :(

witam!!!

wczoraj bylismy u malego Bartusia, ma niecale 2m-ce. slodki lobuziak:-):-)

powinnam jechac i zlozyc papiery do zasilku rodzinnego, ale natchninia nie mam:sorry:

robie dzis zupe porowa, jadlyscie?

juz mam dosc tej pluchy. pranie czeka, ale gdzie powiesze, na tej zgniliznie?:crazy:

Justa,
naprawde po kupnym jedzonku takie awarie brzuszkowe???:szok: Jul;itkA W SUMIE caly czas na sloiczkach jechala i miala sie dobrze. co brzuszek to inna historia:sorry:
dzis lepiej?

Dorotka, ale pucka z Julki. tylko policzki ma takie, czy cala jest okraglutka? chetnie je?

Ula,
jak rozwiazalas problem ze zwolnieniem?

Ana, Ania chodzi do przedszkola?

Filwinko, znow zapracowana? jak zdrowei Antosia?

reklama
Do góry