reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

no jak zwykle... cały dzien myslałam o tym zeby smsa wysłać na urodzinki julitki i oczywiscie tego nei zrobiłam:zawstydzona/y:w takim razie musze z pokora dołączyc sie do skruszonych ciotek i teraz złozyc zyczenia najlepszego i najweselszego zycia na kolejne latka!!!
a to tak na szybciutko fotki po "remoncie":
img2679d.jpg

img2680j.jpg

img2681t.jpg

odmalowane ściany, dwa regłay podwieszane, jedna szafka podwieszana z szyfladą, która sie niestety sama otwiera i półka pod sprzęt.Wszystko wyniosło nas grosze normalanie a efekt jest nieporównywalny z tym na zdjęciu:tak:

reklama
witam!!!

kolezanki , gdzie sie podziewcie?

filwinka pewnie zajeta zdjeciaimi

justa nadrabia zaleglosci w domu i szkole?

sewa, jak praca? Jedrkowi podoba sie w przedszkolu?

netka, jak zyjesz z dwoma lobuzami? trzeci chociaz grzeczny i pomaga?skrobnij, jak Krzys, jak go odbiera Kubus i jak Ty sie czujesz w roli podowjnej matki?

niekat, fajne mebelki, fajne:tak:. teraz mozesz byc menagerem meza, bo pewnie sie posypia zamowienia:-D:-D
mozna kupic takie plyty jak imitacja drewna, czy to drewno?kto docinal?

nam dni jakos mijaja. jedne wolniej, drugie mniej spokojnie.
planuje wypad do fryzjera w tym tyg. bo juz nie moge wytrzymac z tymi wlosami:crazy: ktos sie zamienia?:rofl2:

bylam z Julitka u kolezanki, ktora ma 2 m-czna coreczke. nawet nie wiedizalam, z emoje dzieckom am takie instynkty opiekuncze:szok:. w sumie wczesniej najmniejszym dzieckiem, jakie niunka widziala to byl Antos, wiec w sumie juz spory chlopczyk. a ta Zosia to kruszynka, co nic nie kuma:-D. Julitka ja glaskala po raczkach, brzuszku, wpatrywala sie i nawet chciala wziac na rece z lezaczka:-D:rofl2:

niekat, fajne mebelki, fajne:tak:. teraz mozesz byc menagerem meza, bo pewnie sie posypia zamowienia:-D:-D
fajnie by było ale jakos nie sądzę;-)
mozna kupic takie plyty jak imitacja drewna, czy to drewno?kto docinal?
to deski drewniane.Łukasz kupił je w stanie surowym mozna powiedzieć, dociął na wymiar, zaokrąglił brzegi na wiadereczku Marcela:-Dwyszlifował na gładko, a potem ja raz pomalowałam lakierem w kolorze i dwa razy bezbarwnym akrylowym żeby kurz za bardzo sie nie trzymał:tak::-)ja uwielbiam malowac rózne rzeczy więc chętnie pomagałam:tak::rofl2:
a Julitka przejawia typowe dla tego wieku zachowanie wg młodszych dzieci:tak:pamiętam jak Oliwia sie zachowywała mniej więcej w tym okresie na wizytach u noworodków:sorry:az sie serce radowało ze taka jest kochana :happy: nie mówie że to reguła bo znów córeczka mojej kuzynki swoja młodsza siostrzyczke gryzła jak sie ta mała urodziła i trzeba ja było pilnowac bardzo czujnie:szok:wydaje mi się, ze to tez troszkę kwestia tego na ile dziecko czuje sie bezpieczne i kochane no iw zorce zachowań wynosi się z domu... więc wszytsko wskazuje na to ze jesteście cudownymi rodzicami, a Julitka szczęsliwym dzieckiem!

donkat oj masz rację zrobiłam na weselu ponad 600 zdjęć z czego przynajmniej 200 muszę obrobić.
No właśnie co do wesela to pierwszy raz byłam poza domem kilkanaście godzin, bo wyszłam o 13 a wróciłam o 4 rano. Oczywiście umierałam z niepokoju jak te moje chłopaki sobie poradzą, a tu okazało się że zamiast histerii przed zaśnięciem była zabawa i Antoś padł jak niemowlę ;-) i przebudził się tylko kilka razy , ale wtedy M włączał suszarkę do włosów i mały nadal spał jak susełek. Gdyby tak miało zostać to ja mogę pracować nawet w każdy weekend.
Planujesz zmianę fryzury? W tej Ci całkiem ładnie :-)
No widzisz Julitka jasno daje Wam do zrozumienia, że chętnie się zajmie młodszą siostrzyczką lub braciszkiem ;-)

niekat meble rzeczywiście świetne, no i już na oko widać , że dobrej jakości. Nie ma to jak drewno, bo i ładniej wygląda i posłuży lata całe.

Dziewczyny a pod carefourem znów jakieś atrakcje dla dzieci, tylko nie wiem czy to działa na podobej zasadzie, czy to zwykłe wesołe miasteczko za które się płaci. W każdym razie Antoś omal głowy nie wykręcił dookoła tak mu się podobało. Może byśmy się wybrały któregoś popołudnia, póki jeszcze są słoneczne?
A u mnie z nowości tyle, że brat przyjechał i Antoś przy nim zabłysnął i zrobił samodzielnie 15 kroczków :-)

filwinka to zwykłe wesołe miasteczko gdzie bilet dla dwóch osób np na samochodziki kosztuje 10 zł (bylam z Oliwią:tak:) są tez karuzele itp ale dla maleńkich dzieci raczej nie ma tam nic:no:

Witam !
Ja tak tylko przelotem.Daję znać że żyję Choć czasem nie jest łatwo przy moich chłopakach.
Kubuś wbrew moim obawom jest całkiem znośnym dzieckiem(czasem nawet pogłaszcze Krzysia i da mu całuska)Ja mam się dobrze,tylko ciągle tak jakoś brak mi czasu.Poczytuję Was często,a że moło piszecie to nie stanowi większego problemu.
Na zamkniętym wkleję jakieś fotki.A teraz pozdrawiam i życzę miłego dzionka!!!

Nie wiem co się dzieje,ale nie mogę wejść na zamknięty.
Tak więc wklejam coś tutaj.

Załączniki

• 133.jpg
    133.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 42
  • 1132.jpg
    1132.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 38
Ciąg dalszy w zbliżeniu.
A taki jestem już duuży!

Załączniki

• 134.jpg
    134.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 135.jpg
    135.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 39
witam!!!

czuje sie tragicznie:crazy:nie dosc, ze pozno poszlam spac, to jeszcze niunka sie przebudzila na siku i usypiala chyba ze 3 godz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wstalam nieprzytomna:crazy:

netka,
musisz wejsc na zamkniety okrezna droga, przez glowna strone forum, bo pozmieniali adresy.
Krzys faktycznie juz duzy i chyba niepodobny do Kuby:sorry:

Antos juz chodzi? super dzielny chlopak!!!:-)

ja jestem chetna na spotkanie, ale wiem , ze zle sie to dla mnie skonczy, gdy za kazda atrakcje trzeba placic osobno, bo niunka nie ebdzie chciala stamtad wyjsc:sorry:
moze lepiej plac zabaw na Golebiowei?;-)

cche troche podciaz wloski z tylu, zebym mogla znow zapuscic i jakies kolorki dodac.

reklama
Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Do góry