reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

no jak zwykle... cały dzien myslałam o tym zeby smsa wysłać na urodzinki julitki i oczywiscie tego nei zrobiłam:zawstydzona/y:w takim razie musze z pokora dołączyc sie do skruszonych ciotek i teraz złozyc zyczenia najlepszego i najweselszego zycia na kolejne latka!!!
a to tak na szybciutko fotki po "remoncie":
img2679d.jpg

img2680j.jpg

img2681t.jpg

odmalowane ściany, dwa regłay podwieszane, jedna szafka podwieszana z szyfladą, która sie niestety sama otwiera i półka pod sprzęt.Wszystko wyniosło nas grosze normalanie a efekt jest nieporównywalny z tym na zdjęciu:tak:

reklama
witam!!!

kolezanki , gdzie sie podziewcie?

filwinka pewnie zajeta zdjeciaimi

justa nadrabia zaleglosci w domu i szkole?

sewa, jak praca? Jedrkowi podoba sie w przedszkolu?

netka, jak zyjesz z dwoma lobuzami? trzeci chociaz grzeczny i pomaga?skrobnij, jak Krzys, jak go odbiera Kubus i jak Ty sie czujesz w roli podowjnej matki?

niekat, fajne mebelki, fajne:tak:. teraz mozesz byc menagerem meza, bo pewnie sie posypia zamowienia:-D:-D
mozna kupic takie plyty jak imitacja drewna, czy to drewno?kto docinal?

nam dni jakos mijaja. jedne wolniej, drugie mniej spokojnie.
planuje wypad do fryzjera w tym tyg. bo juz nie moge wytrzymac z tymi wlosami:crazy: ktos sie zamienia?:rofl2:

bylam z Julitka u kolezanki, ktora ma 2 m-czna coreczke. nawet nie wiedizalam, z emoje dzieckom am takie instynkty opiekuncze:szok:. w sumie wczesniej najmniejszym dzieckiem, jakie niunka widziala to byl Antos, wiec w sumie juz spory chlopczyk. a ta Zosia to kruszynka, co nic nie kuma:-D. Julitka ja glaskala po raczkach, brzuszku, wpatrywala sie i nawet chciala wziac na rece z lezaczka:-D:rofl2:

niekat, fajne mebelki, fajne:tak:. teraz mozesz byc menagerem meza, bo pewnie sie posypia zamowienia:-D:-D
fajnie by było ale jakos nie sądzę;-)
mozna kupic takie plyty jak imitacja drewna, czy to drewno?kto docinal?
to deski drewniane.Łukasz kupił je w stanie surowym mozna powiedzieć, dociął na wymiar, zaokrąglił brzegi na wiadereczku Marcela:-Dwyszlifował na gładko, a potem ja raz pomalowałam lakierem w kolorze i dwa razy bezbarwnym akrylowym żeby kurz za bardzo sie nie trzymał:tak::-)ja uwielbiam malowac rózne rzeczy więc chętnie pomagałam:tak::rofl2:
a Julitka przejawia typowe dla tego wieku zachowanie wg młodszych dzieci:tak:pamiętam jak Oliwia sie zachowywała mniej więcej w tym okresie na wizytach u noworodków:sorry:az sie serce radowało ze taka jest kochana :happy: nie mówie że to reguła bo znów córeczka mojej kuzynki swoja młodsza siostrzyczke gryzła jak sie ta mała urodziła i trzeba ja było pilnowac bardzo czujnie:szok:wydaje mi się, ze to tez troszkę kwestia tego na ile dziecko czuje sie bezpieczne i kochane no iw zorce zachowań wynosi się z domu... więc wszytsko wskazuje na to ze jesteście cudownymi rodzicami, a Julitka szczęsliwym dzieckiem!

donkat oj masz rację zrobiłam na weselu ponad 600 zdjęć z czego przynajmniej 200 muszę obrobić.
No właśnie co do wesela to pierwszy raz byłam poza domem kilkanaście godzin, bo wyszłam o 13 a wróciłam o 4 rano. Oczywiście umierałam z niepokoju jak te moje chłopaki sobie poradzą, a tu okazało się że zamiast histerii przed zaśnięciem była zabawa i Antoś padł jak niemowlę ;-) i przebudził się tylko kilka razy , ale wtedy M włączał suszarkę do włosów i mały nadal spał jak susełek. Gdyby tak miało zostać to ja mogę pracować nawet w każdy weekend.
Planujesz zmianę fryzury? W tej Ci całkiem ładnie :-)
No widzisz Julitka jasno daje Wam do zrozumienia, że chętnie się zajmie młodszą siostrzyczką lub braciszkiem ;-)

niekat meble rzeczywiście świetne, no i już na oko widać , że dobrej jakości. Nie ma to jak drewno, bo i ładniej wygląda i posłuży lata całe.

Dziewczyny a pod carefourem znów jakieś atrakcje dla dzieci, tylko nie wiem czy to działa na podobej zasadzie, czy to zwykłe wesołe miasteczko za które się płaci. W każdym razie Antoś omal głowy nie wykręcił dookoła tak mu się podobało. Może byśmy się wybrały któregoś popołudnia, póki jeszcze są słoneczne?
A u mnie z nowości tyle, że brat przyjechał i Antoś przy nim zabłysnął i zrobił samodzielnie 15 kroczków :-)

filwinka to zwykłe wesołe miasteczko gdzie bilet dla dwóch osób np na samochodziki kosztuje 10 zł (bylam z Oliwią:tak:) są tez karuzele itp ale dla maleńkich dzieci raczej nie ma tam nic:no:

Witam !
Ja tak tylko przelotem.Daję znać że żyję Choć czasem nie jest łatwo przy moich chłopakach.
Kubuś wbrew moim obawom jest całkiem znośnym dzieckiem(czasem nawet pogłaszcze Krzysia i da mu całuska)Ja mam się dobrze,tylko ciągle tak jakoś brak mi czasu.Poczytuję Was często,a że moło piszecie to nie stanowi większego problemu.
Na zamkniętym wkleję jakieś fotki.A teraz pozdrawiam i życzę miłego dzionka!!!

Nie wiem co się dzieje,ale nie mogę wejść na zamknięty.
Tak więc wklejam coś tutaj.

Załączniki

• 133.jpg
    133.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 1132.jpg
    1132.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 36
Ciąg dalszy w zbliżeniu.
A taki jestem już duuży!

Załączniki

• 134.jpg
    134.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 34
  • 135.jpg
    135.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 34
witam!!!

czuje sie tragicznie:crazy:nie dosc, ze pozno poszlam spac, to jeszcze niunka sie przebudzila na siku i usypiala chyba ze 3 godz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wstalam nieprzytomna:crazy:

netka,
musisz wejsc na zamkniety okrezna droga, przez glowna strone forum, bo pozmieniali adresy.
Krzys faktycznie juz duzy i chyba niepodobny do Kuby:sorry:

Antos juz chodzi? super dzielny chlopak!!!:-)

ja jestem chetna na spotkanie, ale wiem , ze zle sie to dla mnie skonczy, gdy za kazda atrakcje trzeba placic osobno, bo niunka nie ebdzie chciala stamtad wyjsc:sorry:
moze lepiej plac zabaw na Golebiowei?;-)

cche troche podciaz wloski z tylu, zebym mogla znow zapuscic i jakies kolorki dodac.

reklama
Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Do góry