reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Cześć dziewczynki :)
Mało piszę - to wina mojego kompa ale regularnie was podczytuje :-)
U nas pogoda kapryśna - cały dzień jest szarówka i pada, nawet do sklepu nie chciało mi się wyjść :sorry:
Za to piękny weekend wykorzystaliśmy na maxa. Byliśmy na na działce u mamy Seby i w domku rodziców.
Teraz jestem pochłonięta przygotowaniami do ślubu cywilnego - to już w sobotę o 15.30 :-)
A ta wogóle to mam do was pytanko - zancie może lekarzy ginekologów z Mediconu na ul. Gagarina bądź Gamedu z Wysokiej 11. W tych przychodniach mam zapewnioną darmową opiekę ekarską a niestety nie znam z tamtąd rdnych specjalistów :-(
Pozdrawiam i życzę zdróka , bo w taką pogodę bardzo łatwo coś złapać :crazy: Apropo tego to wysoczyła mi opryszczka wargowa i się strasznie zmartwiłam bo słyszała, że to może źle wpłynąć na płód :wściekła/y:- a co wy o tym sądzicie?

reklama
Hej.
A ja walczę z kompem od rana. Przeinstalowałam system w trakcie Antka drzemki :-)
Byłam też z nim u lekarza rano i jednak ma anemię i musi przyjmować żelazo w kropelkach. Słyszałam tylko, że to żelazo nie za dobrze działa na ząbki. Wiecie coś o tym? Ma też brać syrop na apetyt, ale chyba nie będę mu dawać bo on wcale nie jest niejadkiem, a przecież wtedy to już całkiem zje mnie w nocy z kopytami ;-)
donkat moje dziecię wczoraj padło jak niemowlę ;-) A dziś zasnął ok 11 i śpi do tej pory (to już 3 godziny):szok:
niekat jak się tylko wypogodzi to robimy nalot na donakt i Julitkę :-)
justa hop hop coś jednak do nas skrobnij żebyśmy wiedziały że wszystko ok.
ula21 ja też w tych przychodniach mam zapewnioną bezpłatną opiekę , w pakiecie, ale tylko raz się skusiłam i dałam za wygraną. I nawet nie wiem jacy lekarze tam przyjmują, ale to chyba można sprawdzić w necie.
A co do opryszczki to myślę że nie ma się co bać, ja też miałam w ciąży a chyba groźniejsza jest ta genitalna. Tak że bądź dobrej myśli a dla pewności zadzwoń sobie do lekarza :-)
Dobra, wracam do pracy.

witam!

chwale sie, ze zalapalam sie na udzielanie korkow z rosyjskiego. na razue tylko godzina tygodniowo, ale i to dobre na poczatek:-)
jakby ktos z waszych znajomych poszukiwal,to;-)

objadlam sie blinek i mnie mdli:sorry:

Apropo tego to wysoczyła mi opryszczka wargowa i się strasznie zmartwiłam bo słyszała, że to może źle wpłynąć na płód :wściekła/y:- a co wy o tym sądzicie?

ja nie znam tamtych przychodni i lekarzy

co do opryszczki, to slyszallam, ze moze byc grozna dla ciazy. u nas jedna dziewczyna poronila przez to. jednak nie wiem, czy to byla wargowa, czy ta druga:sorry:

Aha.no trudno...może następnym razem:-(

ale ja caly czas zapraszam i nie zamykam sezonu jeszce;-):-)

Hej.

Byłam też z nim u lekarza rano i jednak ma anemię i musi przyjmować żelazo w kropelkach. Słyszałam tylko, że to żelazo nie za dobrze działa na ząbki. Wiecie coś o tym?

.

filwinko, podaj nazwe tego zelaza. spytam "moich" dziewczyn, bo jak wspominalam, ich dzieci tez mialy anemie i braly zelazo , ktore nie szkdzilo na zabki

cześć dziewczyny

U mnie troche maluchy chorowały, juz zdrowe naszczescie....

za tydzien jade na tydzien do Radomia, przy okazji moze zachacze o Skarby urody....10 - 11 padziernika sa...przed galeria na Mireckiego tam kolo Obi..... mozna sie umowic na darmowe kondultacje....

skarbyurody
trzeba tylko zapisac sie na nie przez net...

donkat jakie studia zaczelas?
ja chyba zdeyduje sie na podyplomowke w Radomiu tylko juz nie w tym roku.....

myfa, ja zaczelam gospodarke przestrzenna. sa to studia inzynierskie 3.5 letnie:szok:

justa
, czyli masz nizely zawrot glowy w domu, ale czasem trzeba zajrzec do kolezanek:sorry:
trzymamy kciuki za nowe mieszckanko;-)

reklama
witam!!!

nie chce takiej brzydkiej poogdy:no::no:
Julitka nie wytrzymuje w domu i ciagle wybiera sie an dwor, a tu zaraz pada i w kolko rozbieranie/ubieranie:crazy:. zaczelam zamykac dzrwi wejsciowe na klucz, bo mala ma jescze przyzywczajenia z lata, ze jak stoi tak leci na dwor i jej nie przeszkadza, ze jest 10st ciepla a ona wsamej bluzeczce:-D

donkat nieśmiało przyznam , że zaglądam i czytam co u was:tak::sorry::sorry::sorry:. Ale na odpisanie brak czasu i weny...:sorry: Co się naodrabiam lekcji z dziećmi to moje, potem wymiękam i nic mnie się już nie chce.:tak::sorry:

no widzisz, a ja nie odrabiam jescze z Julitka, to sie sama za nauke wzielam:-D:-D:-D

fajny ten salon urody, co pisala Myfa, ale akurat mam zjazd:crazy:

w sobote w koncu jedziemy do mojej mamy. oj, dlugo sie nie widzielismy ze wszystkimi:-(kazdy steskniony:-(. nawet wczoraj Jultika mowi tak: dalam jej picu w innym kubku niz zwykle, bo jej byl brudny. niunia mowi: oo, baba
ja: co baba? babcia Jasia pila w tym kubku?
Julitka: taaak, kocham, pyjedzie?:-)

Do góry