reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
justa sorki wielkie ale wysłałam tylko jednego esa bo i tak byłam z rana zabiegana okrutnie:zawstydzona/y:faktycznie mogłam powysyłać wszytskim których nr mam w pamięci:-(Wybacz kobieto :sorry:

witam!!!

dzis goujemy groch z kapusta!:-)

moge mame troche wykorzystac i kulinarnie i do opikei nad inwentarzem...a ten sie rozrasta...wczorja dostalismy od sasiada kotka malego:-) niunka z psem chca sie wsciec, bo jedno chce nosic a drugie gryzc:szok:a my mamy urwanie kapelusza:-D:-D

justa, bylam przekonanna, z edostalas sms od niekat, wiec nie dublowalam i wyslalam filwince. a zreszta i tak juz wiadomo wszystko na forum:-)

pozostalo nam tylko czekac, jak netka nam po swojemu opisze:-)

A my się dziś wybraliśmy do donkat i Julitki :-)
Julitka jak prawdziwa gospodyni pokazała nam cały inwentarz. Kotek jest prześliczny, maleńki czarnuszek, a wiadomo jak maleńki to gospodyni musiała go karmić, kłaść spać i bawić się z nim :-) Tak więc biedne kociątko cierpliwie znosiło opiekę "mamusi" bo chyba wiedziało że jej łapek wpadnie w łapska Psotki :-)
Antoś się tak wybawił, że padł jak tylko wyjechaliśmy z bramy i całą drogę spał jak suseł :-)
justa ja też byłam przekonana że dostałaś sms. A w końcu wyszło na to że tylko ja nie wiem jak wygląda Krzyś bo nie dostałam zdjęcia ;-)
niekat, co raz cześciej zdradzasz przejawy wiedźmowatości. Aż strach się bać czy nie czytasz w myślach ;-P

witam!!!

justa, jak tam dzieci w szkole? zadowolone?

niekat, Oliwia pewnie juz lobuzuje z kolezankami z przedszkola? nie smutno Marcelkowi bez siostry?

sewa,
te zdjecia na NK to z Londynu z muzeum....historii czy tego innego, ktorego nazwa mi wyleciala z glowy?:zawstydzona/y:

netka chyba jzu bedzie wypisana do domu, jesli z nimi wszyzstko ok

wczoraj mielismy super popoludnie z Antosiem w roli glownej.:-)
mojej mamie tak sie spodobal, ze mimo bolu krzeyza prowadzala malego wedrownika po calym podworku:-):-)

to bylo pewne, z ezaraz usnie, bo tyle mial atrakcji an raz, ze biedaczka wykonczyly:-D:-D:-D:laugh2:

najfajniesze bylo to, ze Antos chodzil po naszym podworku na bosaka, bo sie bucikow jescze nie dorobil:-D:rofl2: i mu to nie przeszkadzalo. a ja sie dziwilam kiedsy Julitce, ze bez butow jej najwygodniej:laugh2:

dzis zaliczylysmy wizyte u dermatolog

ogolnie ejstem jakas wypluta i nic mi sie nie chce:no:

Witajcie Kochane!
Wpadam na chwilę bo bączki jeszcze śpią.Wczoraj ok 13 byliśmy już w domku.Mamy się świetnie tylko te szwy:wściekła/y::szok:.Masakra!!!
Kubek jak na razie podchodzi do Krzysia z rezerwą(dzięki Bogu nie płacze)Tylko mamy wrażenie ze ma jakąś taką smutną minkę jakby chciał powiedzieć"no teraz to już nikt nie będzie mnie kochał"Każdą wolną chwilę staram się z nim spędzić,Przytulać go a nawet kłaść do łóżka i usypiać.Mam nadzieję że dziś będzie bardziej radosny.
A Krzyś,Krzyś jak dotąd to straszny przytulak i susełek(oby tak dalej!!!)Jakby miał cyca przy poliku to może tak spać i spać cały czas.Jak znajdę chwilkę to wkleję fotki i coś więcej popiszę o porodzie.
I dziewczynki serdecznie dziękuję Wam za trzymanie kciukasów(pewnie dlatego to wszystko tak szybko poszło(nie powiem,że bezboleśnie)),za pamięć,miłe słowa no i za gratki i życzenia.:tak::-)
Pozdrawiam cieplutko.

netka, jak znajdziesz chwilke, to skrobnij jak bylo z porodem, czemu sn a nie cc itp itd...
suepr, jak przy maluszku mozesz wypoczac, bo spi jak aniolek:-):tak:

reklama
Hejki!

netka ogromniaste gratulacje :tak::tak: Witaj na świecie Krzysiu!!!!! Rośnij zdrowo :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry