reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

a dzis juz Bajkolandii nie ma?? zamierzałam się jechać po zakupy dla Oliwii do przedszkola bo jak zwykle jestem wczesna w tym temacie:eek: myslałam ze sobie Niuńka ostatni dzień poszaleje...zobaczymy w sumie na miejscu:sorry:

reklama
Hej.
A my się wybraliśmy wczoraj na ryby. Fajnie było, Antek szalał w trawie i spał po tym jak suseł :-) Bilans ryb 0 , za to zacięcie w naszych chłopakach 100% i pewnie będziemy teraz jeździć czyściej, żeby mogli nam pokazać, że jednak potrafią łowić :-)
Trochę ze sknerstwa nie poszliśmy na air show, bo stwierdziliśmy że bilety są dla nas za drogie. I chyba dobrze się stało, bo nie dotknęła nas ta tragedia aż tak bardzo.
niekat Bajkolandia jest jeszcze dziś, ostatni dzień. Gdybyś szła jakoś po południu to może i ja sobie zrobię spacerek.
A może Marcelek sam nie zauważył że ma przesiąkniętą pieluszkę, bo tak był zajęty zabawą :-)
donkat to mieliście rodzinną niedzielę. A mama na długo zostaje? Teraz chyba ma więcej czasu, jak Kamil idzie do szkoły.
netka1 jak tam u Ciebie? Krzyś nadal po wewnętrznej stronie brzuszka? Chyba powinnaś się spotkać z e-ciotkami, już my mu wytłumaczymy że po tej stronie jest dużo ciekawiej niż w ciasnym brzuszku mamusi :-)
sewa, myfa80 a jak Wasz weekend?

cześć Dziewczynki!
Wpadam się pożegnać,bo jakiś czas mnie nie będzie.Pojawiły się jakieś skurcze(nieregularne,ale bolesne)więc chyba pora na zbieranie się do szpitala.Dziś wieczorem po 20 zaczyna dyżur Józefów i mam nadzieję że dotrwam do tego czasu.
Trzymajcie kciukasy.
Buziole.Pa pa.

Właśnie dostałam sms od donkat :-)
Witaj na świecie Krzysiu, zobacz jaki on piękny i kolorowy, a mamusia jest najdzielniejszą mamą na świecie! Szybciutko wracajcie do domu, bo tata i braciszek już nie mogą się Was doczekać :-)

witam!!!

alez wczoraj mialam(mialysmy) pracowity dzien. lubie takie:tak:okazalo sie, z ejeszce nam urosly ogorki, wiec zrobilam po raz pierwszy z curry i troche zwyklych. ja sie tak ekscytuje tymi przetwoarami, bo do tej pory to robialm tylko sok z pomidorow i papryke, a reszte obie mamy:zawstydzona/y:

pomrozilam kalafiorki na zime.
dzis musze jesvze sie uporac ze szczawiem:tak:

Hej.
A my się wybraliśmy wczoraj na ryby. Fajnie było, Antek szalał w trawie i spał po tym jak suseł :-)

donkat to mieliście rodzinną niedzielę. A mama na długo zostaje? Teraz chyba ma więcej czasu, jak Kamil idzie do szkoły.

tez w trawie?:-D:-D:-D:-D:rofl2:
jakos lowienie ryb do mnie nie przemawia, bo aj zbyt niecierpliwa ejstem:zawstydzona/y: zawsze podziwialam facetow, ze moga tak sterczec z tym kijem godzinami- chyba maja to we krwi:rofl2::-p

mama raczej tylko na tydzien zostaje, bo trudno jej dluzej usiedziec poza domem. Kamilek pewnie an kazdy weekend bedzie do babci przyjezdzal, zeby poszalec na skuterze:-D

cześć Dziewczynki!
Wpadam się pożegnać,bo jakiś czas mnie nie będzie.Pojawiły się jakieś skurcze(nieregularne,ale bolesne)więc chyba pora na zbieranie się do szpitala.Dziś wieczorem po 20 zaczyna dyżur Józefów i mam nadzieję że dotrwam do tego czasu.
Trzymajcie kciukasy.
Buziole.Pa pa.

Właśnie dostałam sms od donkat :-)
Witaj na świecie Krzysiu, zobacz jaki on piękny i kolorowy, a mamusia jest najdzielniejszą mamą na świecie! Szybciutko wracajcie do domu, bo tata i braciszek już nie mogą się Was doczekać :-)

tak, tak, ja sms dostalam od niekat, zeby przekazac dlaej.
taka mala drobinka z Krzysia, sliczniutki:-):-)

Gratulacje netka!

dorotka, glos oddany.widze, ze tam mozna codziennie glosowac, wiec nam-skleorozom przypominaj;-)
a ten napis jest prawidlowy? to bylo po 1-szych urodzinach?:sorry:

reklama
dostałam też mmsa od netki ze zdjeciem Krzysia i wysłałam go donkat:tak:sliczniutki jest i taka drobineczka a jednak długi
cytuję:
No hej.Już po wszytskim.Krzyś urodził sie o 21.30, ma 2950g i 53 cm.jest sliczny i baardzo głośny!no i udało sie urodzić sn.Pozdrawiam.
sms przyszedł do mnie wczoraj 23.42 dokładnie w momencie kiedy podeszłam do łózeczka Marcela zeby go okryc i świeciłam sobie wyświetlaczem telefonu:tak:ma wyczucie ta netka;-)no i super ze udało sie sn!!!:-):tak:

Do góry