donkat
Fanka BB :)
witam!!!
wczorjaszy dzien mialam bardzo pracowity. zadowolona jestem, bo zaleglosci, ktore mi nie dawaly spokoju, juz sa porobione
jescze w tym tyg. czeka mnie zalegle okno, odmrozenie lodowki i chcialabym zrobic szczaw na zime i fasolke pomrozic:-)
dzieki za namiary. jak zobaczylam ceny, to wymieklam nie dam tyle kasy, oj nie.
chyba sie wprosimy do cioci P i poogladamy loty z sasiedztwa;-)
tak, tak, Julitka sie rozgadala:-) w koncu:-) nie ejst to jeszcze mowienie zdaniami, ale powtarza coraz wiecej slow i , co najwazniejsze, to sama sie do tego garnie i czasem dotad bedzie probowac, az jej sie uda. hitem ostatnich dni byl: szosz (sos)
takie mile pogawdeki naladowuja akumulatroki kazdmeu, fajnie:-)
ja tego zderzenia nie widizalam. my sie wybieralismy na pokazy w niedziele:-(
dla mam, majacych na ogol spokojne d ziecko, to szok, gdy zacznie sie dopominac uwagi. zrozumiale. ja mialam takiego udanciucha od urodzenia az do 1 roku zycia. na dobra sparwe, to nadal tak ejst, tylko dla mnie to juz norma
oj, netka u siebie politure z okien zetrzesza moje brudne
bez pieluszki Julitka juz biega ponad m-c:-)
dla mnie to ogromna ulga. choc z drugij strony udreka, bo wczesniej zalatwiala swoje potzeby bez niczyjej pomocy, a teraz wiecznie ja jestem potrzebna. czasem nawet w nocy sie budzi an siku.
netka, szkoda ze nie sprobowalas z Kuba odpieluszkowywania w te cieple dni. on jest niby mlodszy od Juliki, ale niektorzy jej rowiesnicy biegali bez pieluchy juz ajkis czas przed nia.
teraz, przy dwoch smykach byloby duuzo taniej, gdyby Kubus sikal do nocniczka
u mnie nie bylo super efektow
wczorjaszy dzien mialam bardzo pracowity. zadowolona jestem, bo zaleglosci, ktore mi nie dawaly spokoju, juz sa porobione
jescze w tym tyg. czeka mnie zalegle okno, odmrozenie lodowki i chcialabym zrobic szczaw na zime i fasolke pomrozic:-)
donkat znalazłam informację że bilety będą w sprzedaży również w dzień pokazów Bilety na AIR SHOW 2009
A Julitka pięknie opalona, a co najważniejsze, bez pieluszki. Mała kobietka z niej rośnie. No i trochę się rozgadała, bo słyszałam jak głośno i wyraźnie powtarza po mamusi słówka. Mamusia-studentka też wygląda kwitnąco, zwłaszcza w nowej fryzurze :-)
dzieki za namiary. jak zobaczylam ceny, to wymieklam nie dam tyle kasy, oj nie.
chyba sie wprosimy do cioci P i poogladamy loty z sasiedztwa;-)
tak, tak, Julitka sie rozgadala:-) w koncu:-) nie ejst to jeszcze mowienie zdaniami, ale powtarza coraz wiecej slow i , co najwazniejsze, to sama sie do tego garnie i czasem dotad bedzie probowac, az jej sie uda. hitem ostatnich dni byl: szosz (sos)
takie mile pogawdeki naladowuja akumulatroki kazdmeu, fajnie:-)
ja tego zderzenia nie widizalam. my sie wybieralismy na pokazy w niedziele:-(
A Amelia wreszcie usnęła. Ale sie z niej robi udaniec. Gdy wstanie nie ma mowy bym co kolwiek w domu zrobiła. Mam się z nią bawić, poświęcać jej uwagę, gadać do niej... Więc uciekam do robotki póki śpi.:-)
dla mam, majacych na ogol spokojne d ziecko, to szok, gdy zacznie sie dopominac uwagi. zrozumiale. ja mialam takiego udanciucha od urodzenia az do 1 roku zycia. na dobra sparwe, to nadal tak ejst, tylko dla mnie to juz norma
To jeszcze ja:-wściekła/y:.Kurcze mieszkanie już mam na błysk,dziś po raz kolejny umyłam okna,
Donkat ale ja Ci zazdroszczę tego udanego odpieluchowywania!Jeszcze raz gratulacje!
.
oj, netka u siebie politure z okien zetrzesza moje brudne
bez pieluszki Julitka juz biega ponad m-c:-)
dla mnie to ogromna ulga. choc z drugij strony udreka, bo wczesniej zalatwiala swoje potzeby bez niczyjej pomocy, a teraz wiecznie ja jestem potrzebna. czasem nawet w nocy sie budzi an siku.
netka, szkoda ze nie sprobowalas z Kuba odpieluszkowywania w te cieple dni. on jest niby mlodszy od Juliki, ale niektorzy jej rowiesnicy biegali bez pieluchy juz ajkis czas przed nia.
teraz, przy dwoch smykach byloby duuzo taniej, gdyby Kubus sikal do nocniczka
-J- na wypadanko wslosow Loxon 2% , tabletki z cynkiem albo belissa ja przelotem...
u mnie nie bylo super efektow
Ostatnio edytowane przez moderatora: