reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

Józefów sobie chwale szybciej doszlam do siebie po cc niz po pierwszej jak faszerowano mnie peralgina ktora rozciencza krew zreszta szkoda gadac...khmmm
a ja zauwazyłam ostatnio ze jak dziewczyny opowiadaja o swoim drugim porodzie cc to zazwyczaj szyciej po drugim dochodza do siebie niz po pierwszym.Koleznka z forum marcóweczek urodzila niedawno drugie dziecko i oba porody były cc.Tydzien po drugim porodzie wyprawiła przyjecie i w ogóle nie widac po neij zmęczenia było wnioskując z fotek.Moze to mylne spostrzeżenie a może rzeczywiscie sama swiadomośc tego co kobietę czeka pomaga jej jakos korzystniej rozłozyc siły itd... sama nie wiem.rodziłam tylko sn a i tak drugi poród i połóg wspominam nieporównywalnie lepiej niz pierwszy:tak::-)

reklama
dzien dobry pieknym paniom

troche znowu sie opuscilam,ale czasu naprawde malo,postaram sie nadrobic i poprawic obiecuje dziewczynki

Netka jejciu Ty juz tak niedlugo super

a tak wogole to naprawde nie rozumiem czemu tak nie chcecie rodzic na tochtermana,ja tam rodzilam i milo to wspominam

Netka jejciu Ty juz tak niedlugo super

a tak wogole to naprawde nie rozumiem czemu tak nie chcecie rodzic na tochtermana,ja tam rodzilam i milo to wspominam

Witaj Dorotko!
No,troszkę to Cię tu u nas nie było:tak:.Czyżbyś odpracowywała urlop?;-)
Oj widzisz,widzisz jak ten czas leci.Jeszcze tydz i się szykuję.
Ja Kubusia rodziłam na Tochtermana i nie wspominam tego najlepiej.Opieka do bani!Kurcze,a może miałam pecha i tak trafiłam.Sama nie wiem już co o tym myśleć.
A teraz zobaczę jak to wszystko się poukłada.

A gdzie reszta mamusiek się zaszyła?

Buziole!!!

moja siostra tam rodziła w maju i bardzo zadowolona , prawda jest taka, ze wszytsko zalezy na jaki dyzur sie trafi poza tym kazda z pielegniarek moze miec gorszy dzien nawet ta najmilsza...

Kurczę coraz bardziej i mnie się zachciewa braciszka dla Antośka :-)Dziewczyny na listopadówkach już zaczynają starania o drugiego berbecia. A im więcej sobie czytam i słucham o porodach tym bardziej mi się przypomina jak fajnie było w ciąży i zaczynam zazdrościć mamusiom z brzuszkami :-) To chyba całkiem niezły pomysł żeby wyjść z pieluch raz a dobrze.

wiiitam!!

oj, podroz z Julitka to trudna sprawa. tym bardziej jak jade znia sama i nie spi:baffled:
dzis stawlaam 4 razy na kupke i siku, przy czym 2 oszukane a jeszcze piaty chciala;-):-D

teraz tatus nadrabai czas z corunia a ja...;-):-)

donkat no kupiłabyś Julitce rodzeństwo.:tak::-)

oj, oj, oj, nieeeee:no:

-j- ja nie planuje juz wiecej, moj maz tylko cos przebakuje o trojce chyba ma nadzieje na córunie, teraz byl pewnien, ze bedzie coreczka , ale slaba ma intuicje widac ;-).

oby nie probowal do skutku;-)

No to ja już po ostatniej wizycie u gina.Uff.Miałam KTG i troszkę się wystraszyłam bo początkowo wychodziło słabo dopiero po długim czasie Krzyś się rozruszał.Ale wszystko jest O.K

Donkat
udanego wyjazdu życzę!!!!

wyjazd byl w maiere udany, dziekuje:-)

no to teraz czekamy an kopniaczki Krzysia, ze nadszedl czas;-)

Witajcie :-)
Wróciłam cała i zdrowa już przedwczoraj, ale dopiero mam chwilkę na napisanie czegokolwiek.

suuuper!:-)

a czy donkat już wyjechała?:confused:

juz wrocila:-D

Dzisiejsza doba powinna mieć ze 40 godzin to wtedy może na wszystko by mi starczyło czasu.

wyrobilas sie ze wszystkim?

jak M?

Z postępów to samodzielne siedzenie .:-)
Julka z Kacprem powolutku szykują ( nastrajają się) do szkoły choć ani myślą wrócić od babci.:dry:

t zn? chyba nie je jeszcze sama lyzeczka?:szok::szok::rofl2:

oj, szkoda mi dzieci, ze znow musza isc do szkoly:-(

a tak w ogole, to zapomnialam jadac do mamy, ze w ten weekned sa w Nowej Slupii Dymarki swietokrzyskie. moze ktoras byla?

donkat a jak się siedzi łyżeczką? ;-) :rofl2:
Ja o Dymarkach nie zapomniałam , bo nawet o nich nie wiedziałam ;-)
Dzięki że pytasz :-) M zaczyna rodzić kamienie ale ten który tkwi w nerce i tak będzie miał wyjmowany mechanicznie, ale to za jakiś czas i w Wawie.

reklama
witam!!!!!!!

donkat a jak się siedzi łyżeczką? ;-) :rofl2:

ojej, alez ze mnie slepota! tak sobie wbilam do glowy, z eto chodzi o jedzenie, z enawet, gdy teraz czytalam , to nie moglam zalapac, czemu sie smiejesz:-D:-D:rofl2::-D:-D

dzis nawet slonko swieci, huuura!

obiadek mam z wczoraj, ale za to innej robotki troche sie uzbieralo. moja gwiazda juz dawno urzeduje an dworze w kaloszach i probuje sie taplac w kaluzy:baffled:

mysle, ze chyba trzebaby sie jeszce wybrac na ten plac zabaw pod Carreforu, bo to otwarte jest tylko do 31.08:-(
co wy na to?

milego dzionka babeczki!!!

Do góry