reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Moj Hubert tez tam sie wyszalal teraz jak przyjedziemy na pokazy to raczej tam juz nie zawitamy chociaz znajac tescia roznie moze byc hahaha...

u nas dzisiaj prawie lato bechmurne niebo ale chlodnawy troszke lekki wiaterek.... podobno u nas mikrklimat jest zastanawiam sie jak to mozliwe (tak blisko od wawy)

ide odgruzowac kuchnie i sterta prasowanka czeka ech.....

milego dnia

moj lobuz jescze szaleje:baffled:nie spala w dzien, tylko w sumie zdrzemnela sie z 20min wracajac z bajkolandii i chyba dodalo jej to duuuzo energii:baffled:

poza tym dzis troche leniuchowalam, ale od jutra ...ambitne plany:-D

kobietki, jak to jest z biletami na Air show? filwinka mnie nastraszyla, ze trzeba ku[owac wczesniej? nie orientujecie sie?

:-D:-D:-D

a z tym Cerfourem... To my ostatnio często gęsto tam byliśmy :tak:-Za zakup plecaków i przyborów szkolnych :tak:
Z utęsknieniem czekam do ostatniego :rofl2:.

i nic nie mowilas?

ja dzis namowilam filwinke i sie spotkalysmy na placu. Julitka poszalala, Antos zreszta tez,a z pewnoscia byl najglosniejszy:-D:-D

ide odgruzowac kuchnie i sterta prasowanka czeka ech.....

oj, az sie boje podchodzic do moejej i dlatego tylko rosnie, a nie ubywa:-D:-D:rofl2:

Witam!
Ja tak expresem.Daję znać że jeszcze jestem w dwupaku i mam się świetnie.
Pozdrawiam cieplutko!

netka, wez sie za gruntowne porzadki, to Krzys zaraz wyskoczy:-D

zapomnialam napisac o Antosiu: schudl po tych podrozach i wyprzystojnial! poza tym garnie sie cala para do chodzenia i w dodatku jak obral kierunek, to nie mialam sily mu sie przeciwstawic. nie przeszkadzalo mu, ze biegal po cieplym asfalcie i sztucznej trawie na boso. a ile bylo radosci i "gadania"! suuuper!

Ostatnia edycja:
Hej.
Piszecie o prasowaniu a po pobycie w szpitalu M moje mieszkanie całe trzeba odgruzować bo Antek jest jak żywioł. A najlepszą zabawą jest wyjmowanie klepek z podłogi i za jednym razem potrafi wyjąć i ze 12 jak dłużej na niego nie patrzę., że nie wspomnę o tym , że najlepiej robić bałagan tam gdzie dopiero co posprzątałam :-)
netka1 oj to Twoje ostatnie dni w dwupaku. Najważniejsze, że się dobrze czujesz i masz dobry nastrój. A Twój smyk już się rozstawał z mamusia na dłużej? Tata chyba będzie miał trudny orzech do zgryzienia zostając z małym na kilka dni ?
sewa spotkanie z koleżanką udane? Rozerwałaś się trochę? Nastrój się poprawił?
-j- następnym razem pamiętaj że mieszkam blisko i w kilka chwil mogę podskoczyć do Bajkolandii :-) W dodadtku odkryłam z czewgo Antoś mógłby tam skorzystać. Mógłby pojechać ciuchcią razem ze mną.

donkat znalazłam informację że bilety będą w sprzedaży również w dzień pokazów Bilety na AIR SHOW 2009
Wiesz, po tej wizycie w Bajkolandii przyjrzałam się Antkowi i chyba rzeczywiście zgubił trochę masy ;-) to pewnie dlatego że kiedy nie śpi, jest w ciągłym ruchu. W dodatku na urlopie było tyle atrakcji, że nie miał czasu dojeść obiadku do końca.
A Julitka pięknie opalona, a co najważniejsze, bez pieluszki. Mała kobietka z niej rośnie. No i trochę się rozgadała, bo słyszałam jak głośno i wyraźnie powtarza po mamusi słówka. Mamusia-studentka też wygląda kwitnąco, zwłaszcza w nowej fryzurze :-)
A ja gapa po raz pierwszy zapomniałam o praniu w pralce i kwitnie tam od wieczora, aż się boję otwierac pralkę bo mogło już zmienić zapach :confused:

To jeszcze ja:-:)wściekła/y:.Kurcze mieszkanie już mam na błysk,dziś po raz kolejny umyłam okna,a Krzyś jak siedział tak siedzi sobie cicho w brzuszku.Nawet 3 godzinne pchanie Kubka w wózku nic nie daje;-).
Kubek już zostawał z tatą na dłużej sam gdy byłam w szpitalu z tym wstrętnym oderwaniem łożyska.Wtedy dali sobie radę to i teraz jakoś to będzie.Bardziej się boję tego jak to będzie gdy wrócimy z maluszkiem do domku.Oby Kuba był wyrozumiałym i troskliwym braciszkiem:tak:
Trzymajcie już kciukasy aby wszystko poszło bardzo szybko i sprawnie!

Donkat ale ja Ci zazdroszczę tego udanego odpieluchowywania!Jeszcze raz gratulacje!

Filwinko dobrze że masz już męża w domku.Oby i ten drugi zabieg gładko poszedł.

Sewa widzę że już się zadomowiłaś w UK.Tak trzymaj!

-j-
jeszcze tydz bieganiny za sprawunkami szkolnymi a pózniej dzieciaczki wpadną w swój rytm i będzie łatwiej.:tak:A i Ty do południa będziesz miała troszkę więcej czasu dla Siebie i Amelki.

reklama
-J- na wypadanko wslosow Loxon 2% , tabletki z cynkiem albo belissa ja przelotem...

netka jeszcze w dwupak widze...trzymam kciuki za szybkie rozwiazanko

Do góry