reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Moj Hubert tez tam sie wyszalal teraz jak przyjedziemy na pokazy to raczej tam juz nie zawitamy chociaz znajac tescia roznie moze byc hahaha...

u nas dzisiaj prawie lato bechmurne niebo ale chlodnawy troszke lekki wiaterek.... podobno u nas mikrklimat jest zastanawiam sie jak to mozliwe (tak blisko od wawy)

ide odgruzowac kuchnie i sterta prasowanka czeka ech.....

milego dnia

moj lobuz jescze szaleje:baffled:nie spala w dzien, tylko w sumie zdrzemnela sie z 20min wracajac z bajkolandii i chyba dodalo jej to duuuzo energii:baffled:

poza tym dzis troche leniuchowalam, ale od jutra ...ambitne plany:-D

kobietki, jak to jest z biletami na Air show? filwinka mnie nastraszyla, ze trzeba ku[owac wczesniej? nie orientujecie sie?

:-D:-D:-D

a z tym Cerfourem... To my ostatnio często gęsto tam byliśmy :tak:-Za zakup plecaków i przyborów szkolnych :tak:
Z utęsknieniem czekam do ostatniego :rofl2:.

i nic nie mowilas?

ja dzis namowilam filwinke i sie spotkalysmy na placu. Julitka poszalala, Antos zreszta tez,a z pewnoscia byl najglosniejszy:-D:-D

ide odgruzowac kuchnie i sterta prasowanka czeka ech.....

oj, az sie boje podchodzic do moejej i dlatego tylko rosnie, a nie ubywa:-D:-D:rofl2:

Witam!
Ja tak expresem.Daję znać że jeszcze jestem w dwupaku i mam się świetnie.
Pozdrawiam cieplutko!

netka, wez sie za gruntowne porzadki, to Krzys zaraz wyskoczy:-D

zapomnialam napisac o Antosiu: schudl po tych podrozach i wyprzystojnial! poza tym garnie sie cala para do chodzenia i w dodatku jak obral kierunek, to nie mialam sily mu sie przeciwstawic. nie przeszkadzalo mu, ze biegal po cieplym asfalcie i sztucznej trawie na boso. a ile bylo radosci i "gadania"! suuuper!

Ostatnia edycja:
Hej.
Piszecie o prasowaniu a po pobycie w szpitalu M moje mieszkanie całe trzeba odgruzować bo Antek jest jak żywioł. A najlepszą zabawą jest wyjmowanie klepek z podłogi i za jednym razem potrafi wyjąć i ze 12 jak dłużej na niego nie patrzę., że nie wspomnę o tym , że najlepiej robić bałagan tam gdzie dopiero co posprzątałam :-)
netka1 oj to Twoje ostatnie dni w dwupaku. Najważniejsze, że się dobrze czujesz i masz dobry nastrój. A Twój smyk już się rozstawał z mamusia na dłużej? Tata chyba będzie miał trudny orzech do zgryzienia zostając z małym na kilka dni ?
sewa spotkanie z koleżanką udane? Rozerwałaś się trochę? Nastrój się poprawił?
-j- następnym razem pamiętaj że mieszkam blisko i w kilka chwil mogę podskoczyć do Bajkolandii :-) W dodadtku odkryłam z czewgo Antoś mógłby tam skorzystać. Mógłby pojechać ciuchcią razem ze mną.

donkat znalazłam informację że bilety będą w sprzedaży również w dzień pokazów Bilety na AIR SHOW 2009
Wiesz, po tej wizycie w Bajkolandii przyjrzałam się Antkowi i chyba rzeczywiście zgubił trochę masy ;-) to pewnie dlatego że kiedy nie śpi, jest w ciągłym ruchu. W dodatku na urlopie było tyle atrakcji, że nie miał czasu dojeść obiadku do końca.
A Julitka pięknie opalona, a co najważniejsze, bez pieluszki. Mała kobietka z niej rośnie. No i trochę się rozgadała, bo słyszałam jak głośno i wyraźnie powtarza po mamusi słówka. Mamusia-studentka też wygląda kwitnąco, zwłaszcza w nowej fryzurze :-)
A ja gapa po raz pierwszy zapomniałam o praniu w pralce i kwitnie tam od wieczora, aż się boję otwierac pralkę bo mogło już zmienić zapach :confused:

To jeszcze ja:-:)wściekła/y:.Kurcze mieszkanie już mam na błysk,dziś po raz kolejny umyłam okna,a Krzyś jak siedział tak siedzi sobie cicho w brzuszku.Nawet 3 godzinne pchanie Kubka w wózku nic nie daje;-).
Kubek już zostawał z tatą na dłużej sam gdy byłam w szpitalu z tym wstrętnym oderwaniem łożyska.Wtedy dali sobie radę to i teraz jakoś to będzie.Bardziej się boję tego jak to będzie gdy wrócimy z maluszkiem do domku.Oby Kuba był wyrozumiałym i troskliwym braciszkiem:tak:
Trzymajcie już kciukasy aby wszystko poszło bardzo szybko i sprawnie!

Donkat ale ja Ci zazdroszczę tego udanego odpieluchowywania!Jeszcze raz gratulacje!

Filwinko dobrze że masz już męża w domku.Oby i ten drugi zabieg gładko poszedł.

Sewa widzę że już się zadomowiłaś w UK.Tak trzymaj!

-j-
jeszcze tydz bieganiny za sprawunkami szkolnymi a pózniej dzieciaczki wpadną w swój rytm i będzie łatwiej.:tak:A i Ty do południa będziesz miała troszkę więcej czasu dla Siebie i Amelki.

reklama
-J- na wypadanko wslosow Loxon 2% , tabletki z cynkiem albo belissa ja przelotem...

netka jeszcze w dwupak widze...trzymam kciuki za szybkie rozwiazanko

Do góry