reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

ja tak przelotem...

ja mam 29 lat i kregoslup boli a po porzadkach to ja ledwo zywa jestem....
lenie sie u rodzicow aktualnie ...
nie wiem czy wiecie ze od 7 sierpnia do 20 bedzie promocja z pampersami przy zakupie dwoch jumbo pack piesek fisher price gratis (ten do prowadzania na sznureczku)
zmykam do moich chlopakow...

reklama
witam!!

zupka ugotowana, firanki zdjete, okna czekaja na mycie:-D:-D

niunka spi, po obiadku lecimy na zakupki:-)

ja mam 27 i ta samą dysfunkcję kręgosłupa:dry:nie wiem czy Cie do pocieszy ale wczoraj po telefonie od znaomych (wpadną dziś na obiad bo sa przejazdem ze Ślaska do Lublina) wziełam sie ambitnie za porzadki i wieczorem juz musiał mnie Łukasz smarowac Fstum bo znieruchoiałam w nienaturalnej pozycji:baffled:a już jak poodzwigam więcej to jest kaplica:szok:starośc nie radość :sorry2:

ja tak przelotem...

ja mam 29 lat i kregoslup boli a po porzadkach to ja ledwo zywa jestem....
lenie sie u rodzicow aktualnie ...

troche mnie pocieszyluscie. tylko sie zastanawiam skad to sie bierze i dlaczego nie mozna wyleczyc? bylam kiedys na RTG kregoslupa i wyszlo wszystko poprawnie, a jak bolal tak boli:angry:. chetnie bm poszla na jakis zabiegi laserowe, ale nie dadza mi skeirowania, bo niby nie am podstaw.
mnie boli w czesci krzyzowej, gdzie sie zaczyna tylek:baffled:

myfa, a poza tym co u Was? jak dzieciaki? Ty?

ale tu ruch! nie przesadzajcie z tym pisaniem, bo nie nadazam czytac:-D:-D:-D:-D

melduje, z eokno jedno umyte, firanki uprane. reszta pozniej, ajk nie bedzie deszczu;-)

spokojnych snow!

promocja na pampersy jest teraz jeszcze w carefourze 55,50 zeta za paczke plus 50%...gigant pack na przykladzie rozmiaru 3 ..w opakowaniu jest 96 pieluszek za cene 55,50....nawieksza i najbardziej oplacalna pewnie jest dla 1i 2....
a promocja z zabawka w rosmanie zapomnialam dopisac....

a jeszcze mi sie przypomnialo w stokrotce jest fajne mleko nan 600 ...za 22 zeta....

donkat u mnie ciekawie przyjechalam siostrze pomoc w firmie a w niedziele na pogotowie musialam jechac bo malo tego ze pierwsza po cc @ to jeszcze goraczka...okazalo sie ze angine zlapalam i na atybiotyku lece juz zdrowa jestem ale mam wszystko wybrac...poza tym wybieram sie jutro na lowy do trafiki dla najmlodszego wyrasta z wszytskiego bardzo szybko....dzieki super lekarzowi wg mnie Panu dziwiszowi moje dziecko je normalnie i nie ma zadnej skazy jak sie okazalo.....

Załączniki

• DSC02163.jpg
    DSC02163.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC02561.jpg
    DSC02561.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 35
ja juz zdrowa ale antybiol biore jeszcze zebynie wrocilo....a @ jak narazie lzejszy od poprzedniej pierwszej po cc.....no ale zobaczymy.....
spokojnego dnia ...a w realu po 49,50 zeta podobno mega paka pampersow jest zglupiec juz mozna.....

Hej.
Nie dam rady przeczytać wszystkiego bo tylko na chwilę dopadłam kompa, ale za to napiszę szybko co u nas.
Dojechaliśmy cało na miejsce i nawet sama prowadziłam auto przez Łódź i Poznań :-)
Jesteśmy już po Woodstocku. Co prawda nie byliśmy za długo bo z Antkiem nie sposób było spędzić tam kilku godzin ze względu na kurz, ale i tak było lepiej niż myślalam. Spotkałam się z koleżanką , której nie widziałam od kilku lat. Przyleciała z Irlandii, specjalnie na Woodstock, ze swoim chłopakiem, prawdziwym Szkotem. I ten Szkot był w kilcie, i w tym właśnie kilcie skakał na bungie. A jak wiadomo Szkoci pod kiltem nic nie noszą :-)
Antoś był wniebowzięty na koncertach. Podobno było ponad 250 tys. ludzi więc nie nudziło mu się na pewno, zwłaszcza że co drugi to lepszy cudak :-)
Po Woodstocku zdążyliśmy już być na jednych imieninach i na drugich urodzinach mojego ciotecznego bratanka. Dzieci tu w ogóle nie brakuje.Antoś jest co prawda najmłodszy,ale jest jeszcze trójka maluszków mniej więcej co dwa miesiące urodzonych, wiec jak zaczną krzyczeć na raz to mamy tu domowe przedszkole :-)
reszta opowieści jak tylko znów będzie wolny komp.
A w planach jeszcze sobotnia impreza Lata z radiem, bo to tylko 3 km stąd a poźniej wyjazd do siostry do Szklarskiej Poręby.
Uściski dla wszystkich!!

Ostatnia edycja:
chyba mi odpbilo, ze tak pozno a jeszcze nie spie:szok::szok: tym bardziej, ze w nocy malo spalam, bo julitka sie obudzial i przez 2 godz zasnac nie mogla:baffled:

jutro ide do PUP po pierwszy zasilek:sorry2:

pewnie caly dzionek spedzimy u tesciow:-)

filwinko, dobrze wiedziec, z eu was wszystko w porzadku. szalejcie poki mozecie!

Witam serdecznie wszystkie mamy z Radomia
jeszcze nie jestem mamą ale mam nadzieję że w najbliższym czasie się to zmieni gdyż jestem na etapie starań :tak: i legalnie będę mogła do was dołączyć.
Teraz pisze do was z prośbą gdyż poszukuję dobrego pediatry dla mojej bratanicy, otóż od prawie roku różni lekarze faszerują ją antybiotykami i każdy stawia inną diagnozę. Maleństwo nie przybiera na wadze, nie mam apetytu i aż nie chcę myśleć co te antybiotyki robią z jej organizmem. Poszukujemy lekarza z powołaniem, który nie liczy na kasę i zależy mu na małych pacjentach.
Czy możecie kogoś polecić i dać namiary?

reklama
osobiscie polecam dr Dziwisza jest ordynatorem oddzialu dzieciecego ..... wiele dobrego zrobil dla nie jednego maluszka, super specjalista....

Do góry