reklama
no ja zagladam ale jak nic nie piszecie to i ja sie nie wychylam;-)a tak na serio u nas nic sie nie dzieje ciekawego to i nie ma o czym pisacPrócz teog może że Marcelek ostatnio xle sypia w dzień i np dzis sobie odbił za wszytskie czsy niedospanie i pospał tatusiowi do 9.00 co tatusia bardzo uradowało gdyz od niepamiętnych czasów ma druga zmianę i chodzi w tym tyg. do pracy na 10.00 - suma sumarum pospali obaj do oporu:-)
poza tym pracuje nadal nad aukcjami na allegro ciuszków po maluchach.Na razie jest słabizna jak nie wiem no akle kazdy chce kupic jak najtaniej wiec sie czają;-)
moze któras ma ochotę sobie przeglądnąć to mam i na alle nicka niekata dzis wystawiam kolejne dwie mega paki Jeshu, ile z tym roboty!!!
poza tym pracuje nadal nad aukcjami na allegro ciuszków po maluchach.Na razie jest słabizna jak nie wiem no akle kazdy chce kupic jak najtaniej wiec sie czają;-)
moze któras ma ochotę sobie przeglądnąć to mam i na alle nicka niekata dzis wystawiam kolejne dwie mega paki Jeshu, ile z tym roboty!!!
netka1
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!!!jestem i ja ... zdesperowana swym ciałem...
No dziewczyny zawzięłam się i od jutro przechodzę na dietę.... kopenhadzką. Nie potępiajcie mnie... chce spróbować, bo żle się czuję we własnym ciele.Opycham się bez opamietania z późniejszymi wyrzutami sumienia.... Dziś całe dopołudnie spędziłam na czytaniu za i przeciw. Po czym poszłam w miasto po potrzebne produkty do szamania.
Nie karmię juz piersią w dzień... więc zaczynam od jutra. Jak nie b/d się odzywała znaczy , że uschłam z głodu...lub siedzę przed lodówką z jęzorem na wierzchu....
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
jak ja Ciebie rozumiem doskonale nie karmie juz i kusi mnie ta dieta ale kurcze ona ciezka....przy dwojce moge i zemdlec...ale chyba przejde na diete mniej zryc i tyle....wystarczy bialoego pieczywa nie jesc slodyczy i smazonego efekt super,....
ale ze mnie gapa dopiero teraz zauwazylam ze netka w ciazy ... i chyba juz niebawem maluszek bedzie na tym piknym swiecie ; ) trzymam kciuki za szybkie i latwe roziwazanko...
ale ze mnie gapa dopiero teraz zauwazylam ze netka w ciazy ... i chyba juz niebawem maluszek bedzie na tym piknym swiecie ; ) trzymam kciuki za szybkie i latwe roziwazanko...
dziewczyny na tej diecie byłam dwa razy - nie jest dobra bo ZAWSZE jest jojona serio nie polecam... po Marcelu schudłam szybciutko na diecie 1100 kcal Jedząc wszytsko na co mnie naszła ochota tylko w limicie tych 1100 kcal dziennie i ćwicząc dwa razy dziennie na orbitreku.Wiem ze zaraz powiecie że trzeba mieć na to czas, ale ja tez mam dwoje dziecidla chcącego nie ma nic trudnego a najlepszym motywatorem do działąnia jest właśnie niezadowolenie z aktualnego stanu rzeczypilnowałam się w ciazy jak nie wiem a i tak przyrosło mi 16 kg.Po powrocie ze szpitala zostało mi jeszcze 9kg i z nimi walczyłam praktycznie 4 miesiące.Osiągnełam wtedy wagę sprzed zajścia ale ona mnie nie satyafakcjonowąła.mimo to dałąm sobie na luz i znów lekko przytyłam.Potem znów sie opamietałam i znów schudłąm aż na chwile obecną jestem wreszcie zadowolona.ale takie juz całe moje zycie z tym odchudzaniem - raz za duzo raz w sam raz... nigdy za mało heheheh
trzymam kciukasy za dążące do zadowloenia z siebie bo szczęsliwa mamusia to szczęsliwe dzieci!!!!
a myfa - dodam jeszcze do twojej bardzo słuszej wyliczanki nie jedzenie po 18.00!!!dopiero wtedy sa efekty!
trzymam kciukasy za dążące do zadowloenia z siebie bo szczęsliwa mamusia to szczęsliwe dzieci!!!!
a myfa - dodam jeszcze do twojej bardzo słuszej wyliczanki nie jedzenie po 18.00!!!dopiero wtedy sa efekty!
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
jak okrzyczalam, to sie wziely do pisania
jak am byc pelno, jak tylko zagldacie, anie piszecie
oj, mnie tez nachodzi chec sprzeadnia ubranek po Julitce, bo jest tego masa, ale P mnie ciagle straszy drugim dzieckiem, wiec trzymam, moze sie przydadza
to jets ta inaczej zwana 13-todniowa?
jesli to ta 13dniowa o ktorej mysle, to znajome ja stosowaly i na wlasne oczy widzialam, z ejo-jo nie bylo
kolezanka poleca tez diete grejpfrutowa. krotsza i tez efektywna.
ja do konca tez nie ejstem zadowloowna ze swojej wagi. jakos w te wakacje trudniej mi sie opamietac z jedzeniemi wlasnie co najgorsze, to pozwlalam sobie na slodycze, a nie powinnam
wczoraj byla kolezanka i zaprosili nas na kolejne wesele
raczej nie pojdizemy, bo kasy brak. ile dajecie na wesela? my 400zl, wiec to sporo kasy, ale z tego co sie orientuje to taka stawka obiegowa w radomiu, mam racje?
jak okrzyczalam, to sie wziely do pisania
Ja jestem,ale co zajrzę to tu pusto i pusto.
no ja zagladam ale jak nic nie piszecie to i ja sie nie wychylama
jak am byc pelno, jak tylko zagldacie, anie piszecie
oj, mnie tez nachodzi chec sprzeadnia ubranek po Julitce, bo jest tego masa, ale P mnie ciagle straszy drugim dzieckiem, wiec trzymam, moze sie przydadza
jestem i ja ... zdesperowana swym ciałem...
No dziewczyny zawzięłam się i od jutro przechodzę na dietę.... kopenhadzką.
to jets ta inaczej zwana 13-todniowa?
dziewczyny na tej diecie byłam dwa razy - nie jest dobra bo ZAWSZE jest jojona serio nie polecam...
jesli to ta 13dniowa o ktorej mysle, to znajome ja stosowaly i na wlasne oczy widzialam, z ejo-jo nie bylo
kolezanka poleca tez diete grejpfrutowa. krotsza i tez efektywna.
ja do konca tez nie ejstem zadowloowna ze swojej wagi. jakos w te wakacje trudniej mi sie opamietac z jedzeniemi wlasnie co najgorsze, to pozwlalam sobie na slodycze, a nie powinnam
wczoraj byla kolezanka i zaprosili nas na kolejne wesele
raczej nie pojdizemy, bo kasy brak. ile dajecie na wesela? my 400zl, wiec to sporo kasy, ale z tego co sie orientuje to taka stawka obiegowa w radomiu, mam racje?
reklama