reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

dzien dobry moje kochane
wrocilismy wczoraj wieczorem
wiec juz jestem w Radomiu
tesknilam niepowiem i ciesze sie ze juz na kompku,ale zal wyjezdzac bylo
jak zgram fotki to wkleje calusy:tak:

reklama
witam!!!

ja tez juz w domku:-)
u mamy mialam takiego lenia i ciagle niewyspanie, ze nawet podejrzewalam, ze jestem chora:szok:
jak tylko przekroczylam prog domu i zobacyzlam ile roboty mnie czeka, to od razu minelo:-D:-D:-D

dorotka, a gdzie byliscie?
sewa chyba nie am dostepu do netu, bo nie daje znaku
ciekawe jak filwinka i jej banda
netka, zyjesz?

jutro w koncu wybieramy sie and wode. huuura!!!!!!!!!!!!!!

kurcze, ale ze mie gapa:zawstydzona/y:. wklejalam wlasnie zdjecia na wrzesniowkach i zapomnialam o naszym zamknietym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

milego weekendu kobietki!!!

Jestem,jestem i mam się dobrze.

Cieszę się dziewczynki że urlopy i różne inne atrakcyjne wyjazdy minęły Wam spokojnie i były udane!Oby i filwince słońce dopisywało!

A ja zaczynam przygotowywać dom na pojawienie się Krzysia.Wiem,że ostatni miesiąc minie baaardzo szybko(a z drugiej strony oczekiwanie będzie go ciągle wydłużało),więc już wszystko poprałam,poprasowałam no i próbnie poprzestawiałam meble.Kamień z serca,że Kubuś tak szybko polubił spanie we własnym pokoju i od trzech tyg urzęduje bez smoka!Nawet do spania!!!:happy2::happy2::happy2:Niestety odpampersowywanie nie idzie tak sprawnie:-(.Ale nie wszystko na raz,prawda?

niekat Bardzo spodobał mi się Twój pomysł na policzenie dni od Waszego ślubowania.
Jeżeli nie popełniłam żadnej gafy to nam dziś mija 2990 dni.Jeszcze 10 i będzie równiutkie 3000!!!

Pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłej niedzieli!

netka, wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek i jestem w szoku, ze to juz tak szybko minelo!!jejku, tylko 3tyg:szok:. pakuj juz trobe do szpitala, bo nigdy nic nie wiadomo;-). a z kim bedzie Kubus w czasie twojej nieobecnosci? porod planujecie rodzinny?

zazdroszcze, ze Kubus juz nie potzrebuje smoka. u nas to jest porazka pedagogiczna:zawstydzona/y:. juz duzy z niego chlopczyk, spi sam w pokoiku, suuper!

w koncu i ja podlicze te dni naszego malzenstwa;-)

chyba cos mi zle wyszlo :1977dni, a przeciez my jestesmy krocej malzenstwem, niz niekat, a ona dopiero co miala 2000:sorry2:

nie mam innych problemow, prawda?
obliczylam jeszcze raz i wyszlo 1877

Ostatnia edycja:
netka, wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek i jestem w szoku, ze to juz tak szybko minelo!!jejku, tylko 3tyg:szok:. pakuj juz trobe do szpitala, bo nigdy nic nie wiadomo;-). a z kim bedzie Kubus w czasie twojej nieobecnosci? porod planujecie rodzinny?

Rzeczy już podszykowane,teraz tylko muszę je upchać do torby.Nie bierzemy porodu rodzinnego bo i tak będę miała cc,a pózniej i tak nie będziemy mogli sobie pozwolić na to,żeby Tomek długo u mnie przesiadywał w szpitalu,bo ktoś na zmianę z babcią(mam nadzieję że przyjedzie)będzie musiał zajmować się Kubkiem.Mam nadzieję że uda mi się trafić na dyżur Józefowa.Z tego co słyszałam są tam sale 2-osobowe więc jest dobrze.

No wiesz,ja mogę Wam pozazdrościć tego że Julitka nie chodzi już w pampersach.Dzielna dziewczynka!!!

witam!!!

wczoraj caly dzien poza domem, a wieczorem czasu brak

chyba sobie strzele kawke, bo cos mi sie sapc zachciewa. pogoda sie zmienia.

powoli nadrabaim zaleglosciw domu. tylko szukam chetnego do mycia okien:baffled:

netka,
to teraz tylko siedziec i czekac, az Krzys zacznie pukac do brzuszka:-D:-D

lenia mam znowu...:huh:
U nas nic ciekawego ....:confused2:
Amelia bezproblemowo "narazie" ( o by tak dalej) egzystuje. :yes:Noce ok, butla idzie coraz lepiej, uzębienie w sztukach 0 . :oo:

krotko, ale na temat:-D:-D

ja mam lenia porzadkowego. wiem, ze okna brudne, pajeczyny sie robia i wiele wiele innych, ale checi brak:baffled:

krzyz mnie boli, juz mi sie to nudzi. dzien w dzien, jak tylko sie troche poschylam to chodz epowyginanna jak stara babka:angry:a ja mam dopiero (az:szok:) 30lat!

dobrej nocki!

reklama
krotko, ale na temat:-D:-D

ja mam lenia porzadkowego. wiem, ze okna brudne, pajeczyny sie robia i wiele wiele innych, ale checi brak:baffled:

krzyz mnie boli, juz mi sie to nudzi. dzien w dzien, jak tylko sie troche poschylam to chodz epowyginanna jak stara babka:angry:a ja mam dopiero (az:szok:) 30lat!

dobrej nocki!
ja mam 27 i ta samą dysfunkcję kręgosłupa:dry:nie wiem czy Cie do pocieszy ale wczoraj po telefonie od znaomych (wpadną dziś na obiad bo sa przejazdem ze Ślaska do Lublina) wziełam sie ambitnie za porzadki i wieczorem juz musiał mnie Łukasz smarowac Fstum bo znieruchoiałam w nienaturalnej pozycji:baffled:a już jak poodzwigam więcej to jest kaplica:szok:starośc nie radość :sorry2:

Do góry