reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

ja po pierwszej ciazy chudlam ladnie niestety jak skonczylam karmic utylo mi sie teraz tez przestalam karmic i waga idzie w gore wiec musze sie ratowac....

reklama
wczoraj byla kolezanka i zaprosili nas na kolejne wesele:szok:
raczej nie pojdizemy, bo kasy brak. ile dajecie na wesela? my 400zl, wiec to sporo kasy, ale z tego co sie orientuje to taka stawka obiegowa w radomiu, mam racje?
no masz racje:tak:a słyszałam wręcz ze to stawka minimalna:baffled:my dajemy prezenty i zawsze jakos tak sie układa że wychodzi tanej a wygląda na drożej hehehe:-p:-)

no wlasnie, a dziewczyny z roznych regionow ode mnie z wrzesniowek sie dziwia, ze az 400zl, bo u nich 200 wystarcza:sorry2:

a tak w ogole, to witam!:-)

dzis mam bardzo zabiegany dzien:szok:
nie weim, czy sie ze wszysrtkim wyrobie:dry:

milego dzionka babeczki!

Dzień doberek!!!
Dziewczyny Wy tak może ostrożnie z tymi dietami.Czasem może to przynieść więcej złego niż dobrego.
Sewa szkoda że nie udało nam się spotkać w czasie Twojego pobytu w Polsce.Cieszę się jednak,że odpoczęłaś i czas mile Wam upłynął na mazurach.:tak::-).
Donkat Tyjak zwykle w biegu!!!

Co do wesel i ilości pieniędzy dawanych młodym to też coś słyszałam o 400 zł.

A ja się dziś lenię.Tomek w pracy,Kubuś wyjątkowo grzeczny więc korzystam puki mogę.Jak na 9 m-ąc to czuję się całkiem dobrze tylko stresują mnie ostatnie wydarzenia w naszych szpitalach.Na Tochtermana nie przyjmują,a na Józefowie dziewczyny leżą na korytarzach.Kurcze mam nadzieję że za kilka dni wszystko jakoś się uspokoi i wróci do normy.

Życzę Wszystkim miłego i spokojnego dzionka!!!

witajcie kobietki!!!

moje dziecko szlalao w nocy, wiec teraz odsypia:cool:

szybjko ten pobyt minal, prawda? wazne, z ebylisice i mogliscie odspanac troszke:-)

co do wesela, to tez tak uwazam i d;atego nie idziemy:no:

Donkat Tyjak zwykle w biegu!!!

A ja się dziś lenię.Tomek w pracy,Kubuś wyjątkowo grzeczny więc korzystam puki mogę.Jak na 9 m-ąc to czuję się całkiem dobrze tylko stresują mnie ostatnie wydarzenia w naszych szpitalach.Na Tochtermana nie przyjmują,a na Józefowie dziewczyny leżą na korytarzach.Kurcze mam nadzieję że za kilka dni wszystko jakoś się uspokoi i wróci do normy.

tylko kilka slow, a idealnie mnie opisuja:-D:sorry2:

oj z tymi szpitalami to tak jest. pamietam, z eprzed moim porodem tez ciagle byly niepewne czasy, bo strajki w calej PL. i wez tu kobieto rodz w cywilizowanych warunkach bez stresu:szok: chyba w prywatnych klinikach:confused2:

oglaszam wszem i wobec, ze zapisalam sie na studia:-):-)
chyba mi odbilo. jednoczesnie sie ciesze i obawiam, ale jak nie sprobuje, to nie ebde wiedziala:-p

kurcze, jak zostawilam jedno okno nie umyte "na potem" to tak zostalo:dry:
firanka zdjeta i tylko lepiej brod widac. pogoda teraz idealna, bo pochmurno, ale natchienia brak:zawstydzona/y:

dzis wielki dzien: robie kopytka:-D:-D
zawsze robilam slaskie, bo wydawaly mi sie latwijesze. kopytka miewalismy od jednej, czy drugiej mamy;-). dzis mnie naleciala chec, wiec sprobujemy z mala pomocnica:tak:

-j-, wytrwalosci!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
przez całą ciąże z Marcelem miałam stresa bo co chwila albo zamykali oddział połoznyczy albo strajkowały pielęgniarki...jeszcze w dzień przed terminem (6 dni przed porodem) dowiedziałam się że najpewniej jak rpzyjedę rodzić to odesla mnie i Iłży albo gdzies jeszcze dalej... koszmar.Na szczęscie wszytsko skonczyło się dobrze i Józefów nie robił mi zadnych problemów:tak:
Marcello został szczęsliwym posiadaczem 11 zębola czyli dolenj 4 :cool2:i za chwile wyłoni sie jego brat blixniak z prxeciwnej strony;-)moze mu ulzy bo jest chłopak ostatnio nie do zniesienia:no:

Do góry