reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam!!!

dobrze, ze ktoras wymyslila spotaknie po poludniu, bo bysmy sie uipekli

to wy na klęczkach się kochacie? :-p:-p:-p:-D:-D:-D ;-)

:baffled:

nie, ale od rozkladania nog, tez uda bola:-D:-D:-D

Właśnie wysłałam mojego M do Niemiec.
I biedny M jedzie jakieś 1500km w jedną stronę żeby pokazać auto niemieckiemu urzędnikowi w 15 minut i zaraz wracać z powrotem.
Zobaczymy jak będzie wyglądała nasza nocka bez M. Mam nadzieję że szybko zleci.

oj, biedaczek. i to sam w taka daleka podroz. mam nadzieje, z ebedzie spal po drodze. to chyba gdzie na drugim koncu Niemiec, skoro az 1500km w jedna strone

do zobaczenia po poludniu!!!!!!!!!!!

reklama
sewa Trzymaj się!
donkat hmm, i jeszcze powiedz że zakwasów od tego kochania dostajesz :p To może Wy za rzadko trochę , co???? :-D
dobra, czas się przygotowywać do wyjścia, bo chyba ja jedyna przybędę pieszo i mimo że mam najbliżej to najdalej :-)
-j- jak by co to jedną Twoją pociechę na swój paragon wziąć mogę, bo przecież Antka mi nie policzą bo i tak się tam nie będzie bawił :-)

Byłam kochane ale o 14. Więc z pewnością na spotkanko się nie załapałam, Jakbym was widziała to bym podeszła, chociaż nie mam pojęcia jak wyglądcie :D

czesc dziewczynki

przepaszam ze pare dni sie nie odzywalam ale pracy mialam duzo i julke mialam chora od poniedzialku wiec juz wieczorem sily mi braklo do pisania,mala miala znowu zapalenie jamy ustnej,bardzo wymiotowala,a teraz ma lejący katar i wytrzymac sie nie da,siadlam do kompka bo spi

zaluje ze nie dopatrzylam wczesniej ze mialyscie spotkanko,bo wczoraj siedzialam po poludniu z nią w lesniczowce

poza tym w domu tez troszke klopotow wiec nawet ten urlop mnie nie cieszy

caluje Was wszystkie

witam!!!

chyba bedzie padac, bo moje dziecko juz padlo na drzemke:szok:

oj, jakos nie ciagnie mnie dzis do sprztania:zawstydzona/y:

jutro jak mamy wszyscy czas, to ma byc chlodno i nie pojedziemy nad wode:crazy:

Dziewczynki zagladam sie pozegnac, bo juz pewnie nie uda mi sie wejsc na BB. Jutro o 4:00 rano ruszamy do Polski. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. Papatki!

czekamy!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A jeszcze ogolić się musi ten mój chłop...

nieogolonych nie wpuszczali:-D:-D:-D:rofl2:

Dziewczynki spotkanko super:tak:, tylko miejsca siedzące by się przydały. Starość nie radość...A poza tym moje spóźnienie... :zawstydzona/y:Echh.. przepraszam jeszcze raz, że nie zdąrzyłysmy pogadać:-(...

ja pomyslalam, ze musimy sie kedys umowic same, bez dzieci na jakas kawke (-j-, usamodzielnij chlopa;-)), bo tak to nigdy normalnie nie pogadamy.
fakt, ze wczoraj wszystkei razem krotko bylysmy, ale i tak ja glownie biegallam za Julitka, niekat za Marcelkiem, wszedzie wrzawa...a w dodatku nie zrobili lawek dla emerytek;-):-D
wracajac mialam wyrzuty sumienia, ze nie zostalam dluzej, ale jednak dobrze zrobilam, bo zanim niunka zjadla, rozpakowalysmy zakupy, wykapalysmy sie, to juz szla spac:sorry:

Byłam kochane ale o 14. Więc z pewnością na spotkanko się nie załapałam, Jakbym was widziała to bym podeszła, chociaż nie mam pojęcia jak wyglądcie :D

ja w razie czego mialam ucho wyczulone na imie: Malgosia:-). po dzieciach bysmy sie znalazly

filwinko, wrocil M caly i zdrowy?

reklama
czesc dziewczynki

przepaszam ze pare dni sie nie odzywalam ale pracy mialam duzo i julke mialam chora od poniedzialku wiec juz wieczorem sily mi braklo do pisania,mala miala znowu zapalenie jamy ustnej,bardzo wymiotowala,a teraz ma lejący katar i wytrzymac sie nie da,siadlam do kompka bo spi

zaluje ze nie dopatrzylam wczesniej ze mialyscie spotkanko,bo wczoraj siedzialam po poludniu z nią w lesniczowce

poza tym w domu tez troszke klopotow wiec nawet ten urlop mnie nie cieszy

caluje Was wszystkie

oj, wszystko na raz:-(
moze powoli sie sytuacja wyklaruje i nie bedzie tak zle

zdrowka dla Julci!

Do góry