reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
sewa dziękuję za życzenia i wzajemnie :-) i zdrówka dla całej rodzinki

-j- spacerowaliśmy dzisiaj sobie z Antośkiem i myślałam sobie o tym jak bardzo mi brakuje brzuszka i planowałam że zapytam czy Ty masz tak samo. No i okazuje się że tak :-) Niem wiem czy i Ty tak masz, bo ja chcę mieć i Antośka i brzuszek :-)

donkat
my też byliśmy u teściów, a potem teściowa przyjechała do nas na noc bo miała coś do załatwienia dziś rano w Radomiu.Dodam że nic wcześniej o tym nie wspomniała. No ale nie było źle. ;-)

Hej kochane Radomianki !!!!!

Dziś miałam pierwszy dzień nie pamiętam od kiedy bez mulenia ,wymiotów i tego okropnego bólu głowy ,ale dopadło mnie coś bolesnego paskudny hemoroid zewnętrzny coś okropnego a do tego na czopkach pisze że nie można brać ich w ciąży ,może któraś z was zna jakieś naturalne sposoby ???? jeśli tak to bardzo proszę napiszcie .

Pozdrawiam

Hej kochane Radomianki !!!!!

Dziś miałam pierwszy dzień nie pamiętam od kiedy bez mulenia ,wymiotów i tego okropnego bólu głowy ,ale dopadło mnie coś bolesnego paskudny hemoroid zewnętrzny coś okropnego a do tego na czopkach pisze że nie można brać ich w ciąży ,może któraś z was zna jakieś naturalne sposoby ???? jeśli tak to bardzo proszę napiszcie .

Pozdrawiam
moja mama poleca ostrugać ziemniaka w kształt czopka (ale nie żeby był ostry czubek) i zapodać jak czopek:tak:podobno działa kojąco i przeciwbólowo no i nasiadówki sa chyba dosc bezpieczne:happy:a najpeiej podpytaj lekarza albo w aptece bo moze jest coś dla ciezarnych bo to przeciez typowa dolegliwosc w tym stanie:tak:

witam!!

dzis rano podrzucilismy julitke tesciom i pojechalismy z P do Lodzi, bo mial sprawke. chcialam troche pochodzic po deptaku i ogolnie zobaczyc Lodz, bo mnie jakos pociagala, ale pogoda byla do du**. jak wyszlam z galerii to wialo o lalo na przemian ze sniegiem i snieznym gradem:szok:
w takich okolicznosciach nie zapalalam miloscia do tego miasta:sorry2:

teraz w domuy cisza i spokoj, bo tesciu przywiezie mala wieczorem. az mi dziwnie:-(
nie moge sie doczekac jak powoacham jej wlosinki i ucaluje pyszczek:-);-)

-j- spacerowaliśmy dzisiaj sobie z Antośkiem i myślałam sobie o tym jak bardzo mi brakuje brzuszka i planowałam że zapytam czy Ty masz tak samo. No i okazuje się że tak :-) Niem wiem czy i Ty tak masz, bo ja chcę mieć i Antośka i brzuszek :-)

filwinko dokładnie tak mam.:tak::-). Tylko u ciebie to jeszcze wszystko możliwe, do zrobienia, realne... Ja zaś zakończyłam swą karierę w rodzeniu.:tak:;-):-)

a ja wam powiem, ze zaraz o brzuszku zapomnialam i jakos nie tesknilam za nim. bardzo szybko przywyklam ze go juz nie ma. jak sie tak dalej bede starc, to bedzie nowy, ale nie ciazowy;-):-p

No i naszego Antośka dopadło pierwsze choróbsko. Miałam nadzieję że jak sama byłam chora to go zaszczepiłam, a okazuje się że jednak nie i złapał chorobę od M, bo ten był chory w ubiegłym tygodniu. Tak więc dziś zamiast na szczepieniu wylądowaliśmy na wizycie u pani doktor. Przepisałam Antośkowi trzy syropki i witaminę c w kropelkach. Eurespalem pluje aż na ścianę a po cebionie ma odruch wymiotny, a pozostałe dwa chyba nawet mu smakują :-)
Myślę że jest nawet dzielny jak na okoliczności, bo mało marudzi, dużo śpi i płacze tylko jak jest bardzo głodny, albo jak boli gardełko.
donkat wierzę że Ci dziwnie bez Julitki, ja to nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak by to było bez Antka w domu, a czasów kiedy jeszcze go nie było to nawet nie pamiętam. Nawet jak za długo śpi w dzień to mi jakoś dziwnie.
-j- no ja to bym chciała jeszcze jednego syneczka. Tylko poczekamy aż dojdę trochę do siebie po porodzie no i aż Antoś będzie troszkę samodzielny.
kari27, ja nie znam niestety żadnego sposobu, też sądzę że lepiej zapytać o to lekarza, żeby sobie nie zaszkodzić.

Eurespalem pluje aż na ścianę a po cebionie ma odruch wymiotny, a pozostałe dwa chyba nawet mu smakują :-)

donkat wierzę że Ci dziwnie bez Julitki,

-j- no ja to bym chciała jeszcze jednego syneczka. , .

a dajesz mu leki taka specjalna szczykaweczka? mozna chyba nawet i zwykla wtedy jest latwiej, bo podaje sie niemal w same gardelko i wtedy niw ypluje, tylko chcac niechcac polknie:tak:

Julinka jak wrocila, to smiala sie w glos i pozniej tak mnie wycalowala, ze hohohoh! gdybym nie zacisnela ust, to byloby z jezorkiem:zawstydzona/y::szok::-D

jeszcze jednego synka?:szok::szok::szok:nie coreczke dla odmainy?

witam w piekny sloneczny dzien:-)

ale mam dzis powera!!!! P zdycha z sennosci, a mnie roznosi energia!
na dworku cieplutko, ladnie, az nawet roche juz poplewilam kwiatuszkow:tak:zaluje tylko, ze nie wsadzilam jesienia cebulek krokusow, teraz by tak pieknie zakwitaly:-(

niunka wstala dzis o godzinke wczensiej niz zwykle, ale wyspana, raodsna, wiec chyba mi sie od niej udzielilo;-)
teraz padla w lozeczku, ledwo ja polozylam. ale z dworu trudno ja bylo do domu wziac-zaczyna sie:-D

co u was kobietki???

reklama
Do góry