reklama
netka1
Fanka BB :)
Jak tak mówisz to zaraz ubieram małego i już dziś idziemy po składniki.Co tam czekać do jutra.Jutro to napiszę jak smakowały;-).netka jak miło , że sie odezwałaś. :-)Zaczynałam sie już martwić.
Bułeczki napewno się udadzą . Innej opcji nie ma. A z dżemikiem ( najlepiej truskawkowym) smakują najlepiej.
Kasiulka_radom
Zaciekawiona BB
czesc dziewczynki leże dalej na patologi wcale nie jest nudno położne bardzo miłe i lekarze tez. maluszkowi się narazie nie spieszy czekamy na skurcze.
- J-kiedy kładziesz się na oddział daj znać jak będziesz się wybierać i niestresuj się tak tym cc
- J-kiedy kładziesz się na oddział daj znać jak będziesz się wybierać i niestresuj się tak tym cc
Kasiulka czyli dalej trzymamy kciukasy za Ciebie i maleństwo
a u nas tak: dzieci zdrowieja to mążuś choruje:-(dopadło go jakieś cos grypopodobne i mam wielka nadzieję ze się nei rozwinie... troszkę sie pieści jak zwykle (jak to facet) ale jednak lepiej dmuchac na zimne i Marcela i tak oddałam mamie mimo że mąz siedzi w domu trzy dni, bo jak mi Smyku sie grypą zarazi to może byc gorzej bo on osłabiony ospą tfu tfu wiadomo co chcę napisac
a u nas tak: dzieci zdrowieja to mążuś choruje:-(dopadło go jakieś cos grypopodobne i mam wielka nadzieję ze się nei rozwinie... troszkę sie pieści jak zwykle (jak to facet) ale jednak lepiej dmuchac na zimne i Marcela i tak oddałam mamie mimo że mąz siedzi w domu trzy dni, bo jak mi Smyku sie grypą zarazi to może byc gorzej bo on osłabiony ospą tfu tfu wiadomo co chcę napisac
reklama
no nie odpocznę za bardzo bo moja mama mieszka piętro pode mną i jak wracam z pracy to małego od razu zabieram na górę:-);-)chodzi mi o to żeby Łukasz nie musiał się do niego niepotrzebnie dotykać bo jedene niekontrolowany kich i Marcelitto będzie chorypo 15 to już ja przejmuję opieke nad nim a i tak od razu idzie wtedy spać hehehehHej
niekat ci faceci to czasem gorzej jak dzieci.A bez Marcelka troszkę i ty odpoczniesz.