reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
netka jak miło , że sie odezwałaś. :-)Zaczynałam sie już martwić.:tak:
Bułeczki napewno się udadzą . Innej opcji nie ma. A z dżemikiem ( najlepiej truskawkowym) smakują najlepiej.:tak:
Jak tak mówisz to zaraz ubieram małego i już dziś idziemy po składniki.Co tam czekać do jutra.Jutro to napiszę jak smakowały;-).

sewa jesli chcesz mogę ci na maila przeslać e-ksoażkę z planem jak uzyskać płąski brzuch i spaść z wagi zdrowo i na zawsze:tak:gwarantuję że działa!!!

czesc dziewczynki leże dalej na patologi wcale nie jest nudno położne bardzo miłe i lekarze tez. maluszkowi się narazie nie spieszy czekamy na skurcze.
- J-kiedy kładziesz się na oddział daj znać jak będziesz się wybierać i niestresuj się tak tym cc

Kasiulka czyli dalej trzymamy kciukasy za Ciebie i maleństwo:tak:
a u nas tak: dzieci zdrowieja to mążuś choruje:-(dopadło go jakieś cos grypopodobne i mam wielka nadzieję ze się nei rozwinie... troszkę sie pieści jak zwykle (jak to facet:-p) ale jednak lepiej dmuchac na zimne i Marcela i tak oddałam mamie mimo że mąz siedzi w domu trzy dni, bo jak mi Smyku sie grypą zarazi to może byc gorzej bo on osłabiony ospą tfu tfu wiadomo co chcę napisac:szok:

reklama
Hej

niekat ci faceci to czasem gorzej jak dzieci.A bez Marcelka troszkę i ty odpoczniesz.:tak:
no nie odpocznę za bardzo bo moja mama mieszka piętro pode mną i jak wracam z pracy to małego od razu zabieram na górę:-);-)chodzi mi o to żeby Łukasz nie musiał się do niego niepotrzebnie dotykać bo jedene niekontrolowany kich i Marcelitto będzie chory:dry:po 15 to już ja przejmuję opieke nad nim a i tak od razu idzie wtedy spać heheheh

Do góry